Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor ha jössz Pécsre van szállás,de nem Pécsett,Bólyon
Kivált képp jó helyen,a helyi KMB-s busás kolléga
He he he
Nem, Senj tőlünk 514km és abból Karlovacig ha itthon is pályán megyünk akkor 460 a pálya, 130 a hegyeken át igen jó úton....,de mehetünk másfelé is teljesen, isztria és onnan szlovén-olasz túra is játszhat...
Nekem is ez a tervem...Laci feltette a túrához, hogy a 2. és 3. nap mindössze 2-300km-t mentek csak az utolsó nap volt 1000.....,de az is sok ha hétfőn éjfélre érek haza és indulnom kell hajnal 2.-kor...
akkor az is kilőve, marad 1100km autópálya meg 300km szerpentin
Nem kell mindenhova jönni.Laza minden program.
Én motorozni megyek de nem kifulladásig.
szevasz te rosszpénz
Csak most tudom írni mert dolgoztam. Ha mész pécsre nekem is szólj
A motorozás mellett pár csaj mindig szóbajöhet
2 fröccsözés közben ellennék velük....
tudod mint csocsózás közben... Azt sem tudtam hová lövöm a sok inger miatt
Ott is sikerült a pálya mellett menni Bledig oda-vissza....az utolsó 50km-től eltekintve rosszabb mint a horvát rész.....messze nem olyan mint az osztrák utak....ahogy elhagyom a falut már látom a következőt.....ott is inkább az olasz-osztrák határ környékén lehet motorozni.....
Vanyek
Pécsen vannak a legszebb lányok
Na meg Bóly a legjobb hely
Pécsre megyek tetováltatni nemsokára!
Remélem egy kv ra összefutunk!
köszi, ez akkor jónak tűnik, ez majdnem a déli karika odafelé. visszafelé Szlovénia felé esetleg? ott milyenek az utak?
Én - mivel pécsi vagyok- Senjbe a legjobb Virovitica-Bjelovar-Zagrab-Karlovac (autopalya kb 40km) Senj útvonalon menni. Ezek gyenge forgalmú főutak jó minőséggel, szép helyeken. Mindig erre járunk
ettől a gopro is olcsóbb és még az is drága a kollégának. azt nagyon tájolni sem kell, amerre fordítod azt felveszi mivel 170° a látószög
Hát nem vagy jóóóóó
Elmennék erre az útra,de úgy hogy nem megyek veletek minden nap
Én szeretek inni,és elstrandolni a parton,távol a stessztől,meg mindettől.....
Szeretek egyedül lenni,és iszogatni.....ez vagyok én,ilyen vagyok.....
Nagyon hajlok erre,mert legalább titeket is megismernélek
Egy hete pont itt fogyott el a benzinem
passzolom a kérdést, mint írtam nem tudom milyenek az utak. természetesen én sem akarom magamat szívatni szar kátyús falvakkal tarkított úton. ezért mondjuk jobb szerintem ha nincs előre foglalva szállás, ahova ha törik ha szakad oda kell érni. megyünk-megyünk, aztán ahol megunjuk ott keresünk szállást és sörözés
Szerintem sárhányó nélkül "bármi" elmenne ott.. megfelelő gumikon

Ide tényleg GS kéne.
szerintem ide kevés lesz a 14cm-es rugóút:
Hát a füldutat jobban birná.
megvagyok,de még jobban megleszek

az uthibákat eszméletlenülrohadtul nem érezni az sv-hez képest
(14cm-es pihepuha rugóut)
Az északi út nagyrészén mentünk haza egyszer...katasztrófa volt, Senjből majd' 12 óra alatt értünk haza, rengeteg falu és rossz utak....azóta nem akarok Karlovacig mellékutakon menni.....a déli utat nem próbáltam még.
bocs nem olvastam végig mindent, hogy miylen árban gondolkoztok, csak láttam hogy egy jó cam kerestetik...nekem ez a cucc bevált , kicsi , kompakt egy baj van nincs kijelző, azt hogy mit vesz egy laser ponttal tudod betájolni...én is csak kölcsön szoktam kapni egy havertól.
megelőztél, pont ezt akartam írni
Már Tavaly is a betont koptattam többnyire egy E-s DRZ SM-l aztán idei évre még közelebb kerültem az utcai gépekhez ezzel az 1000 SV -vel, de tervben van egy sárdagasztó beszerzése mert hiányom van már nagyon ...
Nem a 30-35ezrea kategória.
még decemberben vettem ezt fel egy egyszerű HD kamerával Contour HD val http://youtu.be/aIjvzsy6rRw