Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezaz..............ez lehetett az a zergebaszó erdei út.
Efogyott először a napfény majd az út is.
20.10 percre 600 km lett de bitang szép helyen jöttünk
Most értetek haza?
Persze.Valahogy. A héten.
Ha meglesz a videó, hozzá lehet majd jutni?
Hazaértem szerencsésen.
A vége 632km.
nem látszik... a középső minta még látszik éppenhogy.. és nem tudom onnantól milyen vastag a gumi
Ha látod a szövetet em kéne menni vele.
Mondjuk nem is annyira a rendőr számít...
Hanem inkább én fosok hogy egyszer csak defekt.. azt sutty... nincs a seggem alatt a motor.
Ha nem lát tökmindegy.

Nem nagy szám...............csak én vagyok a felvevő..............és huss mindenki elmegy előlem.
Pedig igyekszem.
Há vegyé ha nincs
Ósanba van sokféle.
Legalább lássam, hogy hogyan kanyarogtatok ha már nem mentem.
Mától 1 hónapig BKV párti vagyok meg bicós! Egyik gépezet se megy.
A motor menne csak félek a büntitől...
Mennyire számít a középső minta a rendőrnél? 0.05 kb de a széle még husis. Csak ugye kevés vót a kanyar mostanában.
Kár, hogy Öcséd zöldséges és így nem foglalkozik vele ezért nincs is otthon ilyesmi...
Kéne USB kábel..................nagy gond.
A videóval foglalkozzá....
Én meg mindenhol utálok mindenkit.
engem bűnözőnek néztek és nem akarták felváltani a 20 eurósomat még úgy se,hogy veszek egy képeslapot.Pedig akkor még egy tetoválásom se volt.
Tök mindegy itthon meg én utálom őket
tényleg jól fogyaszt a bömös
csak egy másik bömös tankolt kevesebbet a kárpátok kátyui kerülgetésén (Verecke,Ungvár,Munkács,vmi vizesés,és egy szép hegyi tó)
5 csillagos szállás háznál (magyar család,nagyon kedvesek,nagyon jól föznek,és még olcsó is)
az utak kritikán aluliak (a hullámos macskakő már jónak számitott),de a táj és az ottani magyarok miatt érdemes volt kimenni
5L, na

mindenestre meglepő a difi a magyar vs. osztrák közt...
lesz*rom az ő nézőpontjukat :D

cigi lehetett bárhonnan...

nem azért vettem, h 6ikban 110nél 55L-t fogyasszon, csak jeleztem
nem kell ragozni, az ő szemükben ugyanolyan surmó magyar maradsz mintha itthon lennél tegyük hozzá, hogy ott a nagy civilizációban égette ki egy paraszt az ülésemet egy csikkel, szóval ennyit a civilizáltságról. az 5 literes fogyi meg inkább az autópálya egy gázon végig, meg gondolom felraktad 6.-ba
Nem mértem el, minden tankolásnál teleraktam a gépet és lenulláztam az egyik számlálót, engem is meglepett a fogyasztás, eddig itthon rövid távokat kb 30-40 kmt mentem és 5,8 akat evett...
azé az 175-re 7.1-et evett kissé mókás...nem mérted el?
visszamentem a civilizációba

amúgy sikerült, 11óra alatt...az osztrák benzinnel 5-öt evett 100-on, a magyarral 7.5et

ezek a svájci szerpentinek odabasznak
Sziasztok!

SV650-re lenne egy pirosas-bordó ülésem, amit elcserélnék egy "hagyományos" feketére (vagy vennék egyet).

jegember kukac freemail pont hu.

Köszönöm!