hát szokaásos vagy nem ..de valóban szhar
Többen igen sokszor jártunk itt de megunhatatlan,remek út,szezon előtt ajánlott mindenkinek...főleg a "kezdőknek" és nem kell gyorsan menni,versenyezni, csak saját tempó
Szelephézagolás mikor volt utoljára? Üzemmeleg motornál próbáld meg minél közelebbről beazonosítani a forrást. A láncot meg tudod nézni mennyire van kinyúlva, ha kiveszed a láncfeszítőt. Kivétel előtt ki kell tekerni a feszítő rugó csavarját, ha a kezedben van a szerkezet látszik mennyit tud még feszíteni. Ha már végállásban volt akkor kezdhetsz gyanakodni. Persze ez nem egzakt módszer, de működik. Ha valós a km állás szinte biztos nincs kinyúlva. Az első hengernél tűrhetően hozzá lehet férni. A henger környékén a kartergáz visszavezetés szelepe is ciripelhet. Abból a hátsóhoz könnyű hozzáférni, ha felhajtod a tankot. Biztos tiszta korom egyébként, nem árt ha kitakarítod. Kicsi SV-nél gyakran a kuplung is zajos lesz idővel, behúzott kuplunggal meg kicsit halkabb. Amiket leírtam csak akkor csináld otthon, ha érted hogy mit csinálsz és szerszámod is van hozzá.
Kamera hozta a szokásosan szar formáját.
Az 577 még mindíg jó.
Én még mindíg nem vagyok túl jó ebben a kanyarodós műfajban de legalább fejlődök.
Nem estem pofára itt.
A segítségeteket szeretném kérni.
A szezon nyitó óta valami elkezdett ciripelni a blokkban, és egyre hangosabb.
31500 km van a motorban. Én a vezérmű láncra gyanakodom. Kérdésem, hogy ezekben a motorokban hány km után jönnek elő a vezérmű lánc bajok és cseréjük mennyibe kerül (anyagár) ?
Valakinek tapasztalat?!
A válaszotokat előre is köszönöm.
Tomi
ugye Te sem hiszed el a +50%-ot, hogy ez a benzin minőségétől van?!
ezt egy 12000 forintos samsung izével csinyátam.annyira nem szar najó a hang suhog ..nem tom valamit maj nézek
Már rég megvertem volna magamat.
A beállítást ingyen végzem a motoromon.
Többen igen sokszor jártunk itt de megunhatatlan,remek út,szezon előtt ajánlott mindenkinek...főleg a "kezdőknek" és nem kell gyorsan menni,versenyezni, csak saját tempó
köszi Zoltán azért jó így is visszanézni
Az 577 még mindíg jó.
Én még mindíg nem vagyok túl jó ebben a kanyarodós műfajban de legalább fejlődök.
Nem estem pofára itt.
Vagy mostoha sora volt.
A segítségeteket szeretném kérni.
A szezon nyitó óta valami elkezdett ciripelni a blokkban, és egyre hangosabb.
31500 km van a motorban. Én a vezérmű láncra gyanakodom. Kérdésem, hogy ezekben a motorokban hány km után jönnek elő a vezérmű lánc bajok és cseréjük mennyibe kerül (anyagár) ?
Valakinek tapasztalat?!
A válaszotokat előre is köszönöm.
Tomi
Szépen dűl a BMW.
Szúrjak villát bele és élesítsem?
De akkor se bírom levenni a szemem a Bömösről!
1x ha bele gebedek akkor is lesz 1 Boxer motoros BMW-m!