Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen a kék SV-n lévő doboz nem hinném, hogy törné a segédvázat. Elvileg ugyan ott terhel -ráadásul kevésbé- mint egy utas.
Nem ez elég megbízható.......................más a súly terhelés mert mechanikailag biztosabb.
Nameg nekem kétszemélyes egybeülésem van.
meg már az is ki volt vesézve h ettől a fajta terheléstől lereped a segédváz, vagy nem? :-) muszáj a lábtartóhoz is hozzáberhelni mint Zoli régi konzolát. Legalábbis a múltkor ebben egyeztünk meg :-)

A gond hogy nem tom hagyományosan átdobni a lábam...............öregszem és nehéz má a robogós felszállás.
A táskát meg pikk-pakk megoldottam egy decathlonos gyerekzsákkal elég jól.
Van megoldás csak spúr vagyok.Nagyon.
És a doboz nem illik a stílusba.
El is passzoltam a dobozomat.
Zoli, ezt most lőttem az egyetemen. Egy ilyen felfogatás és doboz a triumphodon se lenne rossz.. úgyse viszel soha utas. Kényelmesebb mint a táskát kötözni az ülésre
Azé talán a 2ct birhatná már azt a 800-at oda-vissza.
Viszont az ára kiválló volt.
Egysterűen nem hagyhattam ott egyiket se.
hát, ha autópályán akarsz Horvátországba menni és vissza akkor szerintem egyik sem jó mert félúton vehetsz másikat
Tévedtem.............a pirelli az rosso corsa.
Jó az nekem?
KB 3 mili és töksima nem olyan lehányt kinézetű mint a pályások.
2010-es.
Gumikérdés megoldva.
Egyet fizet kettőt kap akció van.
Remélem nem defektesek.
Egy rosso és egy power pure 2ct.
hívhatlak Johnny-nak?
Ha vasárnap lenne..................de nem.
Jön valaki erre a túrára? Én Szekszárdon csatlakozok hozzájuk...

http://www.sportmotor.hu/motor...
Elég csak hátra újat venni.. szerintem
Viszont én 76-ot nem adok egy szett gumiért.
Az 2 éve volt most válságosz vanosz.
Keresek cvalami használt pályaizét.Oszt annyi.
Ha elkopik majd nézek ki a vödörből mint a béka.
Van a szezonomból egy 5-6000 arra elég lesz.
Szerintem az ugyan az mint a 3-as csak másik oldalról fotózva
Sportgumi volt fenn nekem most horvát úton a Metzeller rennsport és 3mm volt középen. Most olyan -1 Tükör sima lett a közepe, mondjuk 2 személlyel voltam, de akkor is elfogyott 3 mili 1800km-en. Én is mos rendelem a napokba a BT023-at. Az legalább jó. Csak 76E ft a kettő
Ezen törpölnék én is.
Inkább nézz gumit az útra, ne járj úgy mint én tavaly.... ....ez meg még jó lesz itthon kakucsozni...
Szia!
Ha jól látom és értelmezem a 3.képen lévő dolgot ez megy az ülés alá a belső kerék ívre , hogy ne legyen rés?
A 2.képen lévő cucc az hova jó?
Köszi válaszod!
Viszont szomorúan tapasztalom hogy a sportgumi nem birja annyira mint a túra.Most én tettem a hátsóba 5e-ret és van másfél 2 mili a közepén.
A széle azé husos még.
Az első az lassan csereérett mert kopásjelzőn van 1,5 mili.
Várhatok ezektől még egy horvátot vagy inkább nézzek gumi után hátra?
Kis kutakon ez jellemzőbb. Mondjuk a franchiseban üzemeltetett kutaknál nem tudom mi a helyzet. Ott is átbasszák a jóembert (külföldit), de nem feltétlen az üzemanyaggal
Az úgy is volt amíg onnan hozták.....,de ez rég volt...
éééés akarnak....zért tankolok lehetőleg olyan kúton ami vagy össze van kötve a központtal mont a MOL2000-es kutak vagy annyira sok embernek kéne benne lenni-e, hogy a csalás szinte kizárt mint pl az auchan kutak.......régen az omv is össze volt kötve az osztrák központtal amíg onnan hozták az anyagot, de ez rég nem így van azóta ott is akad mennyiségi eltérés....én elég sokat tankolok és minegyiknél pálcázok így hamar kiszűrom, hogy hol érdemes és hol nem tankolni....
.......jó a blog...
Itthon az átfolyásmérővel tudnak játszani ha akarnak..

Magyarán lehet hogy csak 12 litert tankoltál, de a számlálón 14 jelent meg, és annyit is fizetél természetese;. ezért is lehet a "többlet" fogyasztás. Nyugaton nem hiszem hogy meg mernének kockáztatni ilyet.