nem egyre gondoltunk.Azt azért némi józan ésszel belátni, h 50% növekedés kizárt bármilyen benzin-benzin kapcsolatban...Vagy?
de tényleg csak egy gondolat:
oda kellett volna írnom, h a tetves kutasok baszakodnak a benzinnel, mert minden más paraméter azonos volt és durva a szórás...Zárójelben a margóra: ismerős elég tájékozott benzin témában és a ma otthon kapható benyák mind szarok, vizezett tankeralja kategória, mindegy mit tankolsz (95től a vpowerig)
Tehát, jön a svájci benzin tartósteszt erre a nyárra
Amikor sokat jártam külföldön csak 1 alkalommal vettem észre különbséget.
Olaszországban egy Q8 kútnál tankoltam rohadt drága volt (ez volt az egyik különbség a többi kúthoz képest), és amíg ki nem fogyott addig úgy ment ment a vas mintha +10LE-t talált volna. Miután rákerült a magyar MOL-os cucc egyből visszatértem a való világba. Más esetben szignifikáns különbséget nem tudtam kimutatni.
Na jó. elhatároztam h befejezem, de ezt muszáj folytatni :-)
"osztrák benzinnel 5-öt evett 100-on, a magyarral 7.5et"
Szerintem ebben benne van az a feltevés, hogy műszakilag/kémiailag lehetséges olyan tüzelőanyag készítése, ami hellyel-közzel megfelel a 95-ös motorbenzinre vonatkozó szabványnak, ugyanakkor a motorodban 50% hatásfokcsökkenést okoz. Azt próbáltam jelezni, hogy ez szerintem megoldhatatlan :-). Az országok megnevezése teljesen lényegtelen.
Az osztrák-magyar benzin kérdésben sokan elfelejtik, hogy kifelé általában emelkedőn mennek fel a hegyekbe, visszafelé meg leejtőn.
(Bár ha jól olvasom, ez most nem ez az eset, de már régen mondtam itt okosat és már rettenetesen muszáj volt)
lehet még ellenszél is... mikor hazahoztuk a "németből", a fogyasztás lejjebvitelével szórakoztunk, végül 5.9 lett az 1000 km-en az átlagfogyasztás. Mikor pedig mentünk sielni, lécek a tetőn, óriás viharos szél végig, akkor 8-ra jött ki. Több energia kellett neki a 140-nel menéshez, ennyi.
Nameg kétszer kantra ugyanúgy nemigen tudja egy eccerű halandó tölteni.
Pláne a kutak mérője is eltérhet.
Gyakorlatilag 5-6,3 ig mértem nálam mindenféle módban,országban,kúton a dolgot mostmár 5000 kilométeren.
Bizton állítom a gázkezelés a trükk.
A többivel deciket lehet oda-vissza játszani nem 2-3 litereket.
Ekkor változást szerintem nem tud lekezelni egy motorelektronika.
Eccerűen megmakkanna és nem menne.
Megfeküdné a gyomrát.
nekem eszembe sem jutott osztrákozni-magyarozni, amíg be nem írtad, hogy szerintem erre gondoltam. de ha már itt tartunk, én nem vagyok elájulva az osztrákjaidtól. segédanyag
még egy dolog számít, a számolás :)
ilyen eltérésnél 2x is ellenőrizni kell az osztási képességeinket, napi km-számláló állását (elnéztem egy százassal? jókor nulláztam le?). Stb...
nem tudom, mire akartál burkoltan célozni. a szövegedből az jött le, hogy szerinted a benzin minősége (fűtőérték?) olyannyira el tud térni, hogy az 50%-os fogyasztáskülönbséget okoz.
Városi legenda ez a benzinminőséghókuszpókusz.
Nekem az osztrákkal,horváttal,szlovákkal is körülbelül ugyanannyit evett.
Egy dolog számít és ez a gázkezelés.
És még csak nem is a sebesség hanem a fordulatszám a mérvadó.
Ha pörgeted neki akkor kajál ha nem akkor nem.
Ilyen eccerű.
jó kis túra volt, köszi! :)
azt hiszem kellene egy pár jó gumi, mindig akkor bizonytalanodok el, amikor a "kockás" hátsónak az élén billegek.. szólok Sanyi, ha lesz rá zsé.. fel volt írva pár dolog, amit szeretnék a motorhoz, de a tegnapi nap után a gumit vettem előre.
peace
nem egyre gondoltunk.Azt azért némi józan ésszel belátni, h 50% növekedés kizárt bármilyen benzin-benzin kapcsolatban...Vagy?
de tényleg csak egy gondolat:
oda kellett volna írnom, h a tetves kutasok baszakodnak a benzinnel, mert minden más paraméter azonos volt és durva a szórás...Zárójelben a margóra: ismerős elég tájékozott benzin témában és a ma otthon kapható benyák mind szarok, vizezett tankeralja kategória, mindegy mit tankolsz (95től a vpowerig)
Tehát, jön a svájci benzin tartósteszt erre a nyárra
Olaszországban egy Q8 kútnál tankoltam rohadt drága volt (ez volt az egyik különbség a többi kúthoz képest), és amíg ki nem fogyott addig úgy ment ment a vas mintha +10LE-t talált volna. Miután rákerült a magyar MOL-os cucc egyből visszatértem a való világba. Más esetben szignifikáns különbséget nem tudtam kimutatni.
"osztrák benzinnel 5-öt evett 100-on, a magyarral 7.5et"
Szerintem ebben benne van az a feltevés, hogy műszakilag/kémiailag lehetséges olyan tüzelőanyag készítése, ami hellyel-közzel megfelel a 95-ös motorbenzinre vonatkozó szabványnak, ugyanakkor a motorodban 50% hatásfokcsökkenést okoz. Azt próbáltam jelezni, hogy ez szerintem megoldhatatlan :-). Az országok megnevezése teljesen lényegtelen.
(Bár ha jól olvasom, ez most nem ez az eset, de már régen mondtam itt okosat és már rettenetesen muszáj volt)
színig töltöm, vagyis a lyuk szintjéig.
nem kjedvelem az osztrákokat, kár belinkelned azt az oldalt, csak megjegyeztem dolgokat...
majd most kiderül, h mit eszik svájci benyával, szerpentinen...Legalább 7-8L-t várok.
Pláne a kutak mérője is eltérhet.
Gyakorlatilag 5-6,3 ig mértem nálam mindenféle módban,országban,kúton a dolgot mostmár 5000 kilométeren.
Bizton állítom a gázkezelés a trükk.
A többivel deciket lehet oda-vissza játszani nem 2-3 litereket.
Ekkor változást szerintem nem tud lekezelni egy motorelektronika.
Eccerűen megmakkanna és nem menne.
Megfeküdné a gyomrát.
ilyen eltérésnél 2x is ellenőrizni kell az osztási képességeinket, napi km-számláló állását (elnéztem egy százassal? jókor nulláztam le?). Stb...
szerintem nem tud ennyire eltérni, ennyi.
Nekem az osztrákkal,horváttal,szlovákkal is körülbelül ugyanannyit evett.
Egy dolog számít és ez a gázkezelés.
És még csak nem is a sebesség hanem a fordulatszám a mérvadó.
Ha pörgeted neki akkor kajál ha nem akkor nem.
Ilyen eccerű.
az mindesetre furcsa, h otthon annyit evett, itt meg 5-6.2L közt,t ehát a 7.5-nek a közelében sem járt egyik eredmény sem...mind autópálya.
Ennyit tud a cucc.
Lejt menetben pedig egy pótkocsis traktor volt a nehezítés
azt hiszem kellene egy pár jó gumi, mindig akkor bizonytalanodok el, amikor a "kockás" hátsónak az élén billegek.. szólok Sanyi, ha lesz rá zsé..