Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát azért, a majd ~400 kilót eléggé könnyen felkapja... a videó nem igazán adja vissza a hangot, de élőbe a sor3 hang..hát.. könnyfakasztóan szép..

Kuplunggal kapcs.-ban nekem is van olyan észrevételem, hogy néha-néha, mikor behúzom a kuplungot, akkor ilyen recsegő, nyikorgó hangot ad ki.. mi okozhatja ezt ?
nem az enyém én a szerelő vagyok. a hűtő kuka. ebayen milyen árban vannak?
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne , hogy normális e h ha behúzom a kuplungot a kuplungkaron rázkódást érzek?ÉS ha ez nem normális akkor milyen hibára utalhat? /SV 650N K8 13.000 km/

Lehet buta kérdés , de nincs tapasztalatom.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Tegnap éppen munka közben megállt a hotel előtt, és gondoltam lövök egy 3 pálcás "női fehérneműt" .. szerintem még zsír új lehetett, mert még a csávónak is szokatlan volt, hogy idegen, női fehérneműn motoszkál,mert párszor lefullasztotta az izgalomtól ...
Bár azért kíváncsi lennék hogy mire lehet képes ez a vas.. 2300ccm, bődületes nyomatéka lehet. Bár, szerintetek, az SV-re felmegy a 240-es kerék ? ezen szépen feszült
A sasfészekhez nem lehet közvetlenül felmenni motorral/kocsival. Van egy parkoló, ahonnan - ha jól emlékszem - kb 10 km-es út vezet fel, itt csak a sasfészekhez vezető buszok közlekednek (szóval nem muszáj gyalogolni). A buszról leszállva egy korabeli lifttel lehet felmenni az objektumba. Nagyon durva, hogy a hegytetőre építettek egy nyaralót. Ráadásul annak fényében, hogy csak 13-szor volt ott a kisbajszos, elég pazarlónak tűnik
A kilátás nagyon durva. Nagyon jól dokumentálták az építését, erről lehet képeket meg videót megnézni fent.

Én itt is 2009-ben voltam. Eredetileg Salzburgba mentem haverokkal. Ők kocsival én motorral. Ot viszont zuhogot az eső, így gondoltuk felugrunk a fészekhez. Mivel nem akartam motorscuccban menni ezért stranpapucsba n voltam fent a hegytetőn. Vidám volt az épület körüli sziklákon ugrálni.

Most simán felmennék motorral a felső parkolóba, onnan meg felbuszoznék motoros cuccban (azért sisak nélkül)
Ahogy hallottam a sasfészek több órás gyalogos dolog.....motoros cuccban nem biztos, hogy annyira jó...viszont kíváncsi vagyok rá én is...
A Glockner Északon közel van a németekhez

Itt egy vázlatos utiterv link
Bp-Sasfészek-Glockner-Gmünd (a gát)- Nockalmstrasse-Bp
Őőőőőő................igen...............viszont az a német határon van ha jól tévedek a glocner meg lenn villach után.
De én tökhülye lennék tájékozódásban.
A sasfészekre gondolsz? (Bár az nem bunker) Mert az azért messze van. Viszont az is jó hely. Oda is érdemes elmenni. Azt a Glocknerral lehet összekötni
Ebay-en van.Mennyit szánsz rá?
Hűtős látta?
Üdv! 2006-os SV650 S -hez kellene nekem vízhűtő! Aki tud eladót vagy van neki kérem jelezze! előre is köszönöm!
Több mint valószínű és nincs messze a hitlerbunker se.
Jól néz ki a gát. Voltam ott én is 2009-ben. Azt hiszem 4€ volt az útdíj és nagyon sokat kellett várni a lámpánál. Viszont az útburkolat nem volt túl jó (de gondolom ez azóta változott)

Valóban közel van a Nockalmstrasse. Nem érdemes kihagyni.
Az is be van tervezve.
Szerintem Nockalstrasse a gátas rész, voltunk ott 2009-ben.

Még nem.
Punnyadok.Nuku forgalom.
Fát csapkodok baltával.
Útvonalat tervezted már?...
eza a splügen nevű szerpentin, itt van Tokodaltárótól nem messze

és eszement érzés, h bármeddig dönthetsz (vérmérséklettől függően) és csak tapad és tapad és tapad....
tapad az mindenhol jó gumával:D

a gumi szélén járok, 2 menet után
Fel kell kötni a gatyíát mert Zsé "kanyarvadász" kettő.nulla leköröz minket ilyen gyakorlótereppel a háta mögött.
Ez milyen szerpentin?
Azt ne mond hogy ezen is tapad az SV

Amúgy fasza hely! Sárgulok!