nekem volt sport szűrő bódis dobbal.Az egész beállítás kérdése.Állítás nélkül ugyan olyan mint a gyári csak hangosabb a szívóhang miatt.Én vissza cseréltem gyárira.Meguntam a pucolgatást.(mondjuk én 1000km-enként pucoltam és fújtam.Ha jól csinálod egy szett egy szezon.Az olajjal ne spórolj!
Kár volt, de ha mindenáron használni akarod akkor legalább 2-3000.ként tisztítsd és fújd nem sajnálva az anyagot...ja, és érdemes hozzá állítani a gépet...
Nehezebb lesz kicsit feltölteni.Kell hozzá egy tölcsér meg egy 20 centis gumicső.
Azon kívül nagyonnenemszámít.Sőt volt olyan S-es amiről gyárilag elhagyták.
Kedvem lenne, de most meg nem tudom megmondani. Majd figyelem a szervezest. Kb milyen hosszu napi szakaszokra keszultok? Csak, hogy asszonyt tudjam puhitani
Hat ja ez nem az a sportos vonal...de a barkasz hang az kozos a sportosabb triplakkal
Most gondolkozok sportdobon, mert nagyon gyermeteg a hangja alapbol. Egy nyitottabb dobbal jobban kiadna a 3 henger hangjat.
Gyári légszűrővel nem volt valami jó a Martin dobbal.
Állítani nem tudom hol tudnának rajta itt a közelben...
Vettem K&N légszűrőt, meg K&N tisztító és olajozó sprayt is.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen gyakran szoktátok olajozni?
Köszi!
Mondom nem tok klingonul.
Kiváncsivagyok mit tud ez a gyösz 30-ért.
Azon kívül nagyonnenemszámít.Sőt volt olyan S-es amiről gyárilag elhagyták.
Az N-s hűtő jó az S-hez? Azt vágom h. a kupak közvetlenül rajta van, nem azon a toldáson.
Legkésőbb hétvégére előállok egy útvonaltérképpel.
Egy 40-es laposvasat simán beejtek a gyári dobba az összekötőcsőig.
És kettőt kéne venni.Heveny 735 font az arrow ami tetszik is.
Most gondolkozok sportdobon, mert nagyon gyermeteg a hangja alapbol. Egy nyitottabb dobbal jobban kiadna a 3 henger hangjat.