Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és nekem volt hozzá injektor írás is.Fickósabb volt nem mondom de aztán semmi több.Nagy durranásra ne számíts.
nekem volt sport szűrő bódis dobbal.Az egész beállítás kérdése.Állítás nélkül ugyan olyan mint a gyári csak hangosabb a szívóhang miatt.Én vissza cseréltem gyárira.Meguntam a pucolgatást.(mondjuk én 1000km-enként pucoltam és fújtam.Ha jól csinálod egy szett egy szezon.Az olajjal ne spórolj!
írtam mailt pont ezzel kapcsolatban.
Miért volt kár?
Gyári légszűrővel nem volt valami jó a Martin dobbal.
Állítani nem tudom hol tudnának rajta itt a közelben...
Kár volt, de ha mindenáron használni akarod akkor legalább 2-3000.ként tisztítsd és fújd nem sajnálva az anyagot...ja, és érdemes hozzá állítani a gépet...
Sziasztok!
Vettem K&N légszűrőt, meg K&N tisztító és olajozó sprayt is.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen gyakran szoktátok olajozni?

Köszi!
Még nincs a megadott számhoz semmi rendelve.
ez a kedvenc track oldal. ha kiválasztod Magyarországot az országok közül, akkor az is mutatja mikor érkezik az országba, mikor van vámon stb.
Rákattintottam és kockákban krixkraxok voltak betűk helyett.
Mondom nem tok klingonul.
ne a dx-et nézd, hanem a postán a tracking number-t, már nagyon alapos a követés
Hát a következő állomás a Done.................ammeg úgyis kiderül ha kopok a postás.
Kiváncsivagyok mit tud ez a gyösz 30-ért.
az ideér szerintem, nézegesd szorgosan a trackinget
Laller...........Ha full shipped a DX-nél valami ergo feladták ideérhet még mondjuk 25.-ére vagy tegyek le róla?
Hát felőlem.
köszi a választ!csak 3500-ért lenne ereeti iridiumos gyertya, gondoltam próbát megér:) akkor lehet marad 2ezerért a sima
Nehezebb lesz kicsit feltölteni.Kell hozzá egy tölcsér meg egy 20 centis gumicső.
Azon kívül nagyonnenemszámít.Sőt volt olyan S-es amiről gyárilag elhagyták.
Az h. a kupak közvetlenül rajta van nem azzal a toldással van felhozva az számít vmit?
jo ra ha az evjarat stimmel.
sima gyertya semmi faxni.
Halihó!
Az N-s hűtő jó az S-hez? Azt vágom h. a kupak közvetlenül rajta van, nem azon a toldáson.
K5 650-esbe milyen gyertyát ajánlotok iridium vagy platina? NGK mindkettő ofcourse. Valakinek tapasztalat?
Nem vészes.Puhányok vagyunk.500 körüli autópálya nélkül.
Legkésőbb hétvégére előállok egy útvonaltérképpel.
Letettem róla.
Egy 40-es laposvasat simán beejtek a gyári dobba az összekötőcsőig.
És kettőt kéne venni.Heveny 735 font az arrow ami tetszik is.
Kedvem lenne, de most meg nem tudom megmondani. Majd figyelem a szervezest. Kb milyen hosszu napi szakaszokra keszultok? Csak, hogy asszonyt tudjam puhitani
Hat ja ez nem az a sportos vonal...de a barkasz hang az kozos a sportosabb triplakkal
Most gondolkozok sportdobon, mert nagyon gyermeteg a hangja alapbol. Egy nyitottabb dobbal jobban kiadna a 3 henger hangjat.