Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.

Nekem a tapadókorongos konzollal tökéletes képet ad. Ráadásul azt elég könnyen lehet pakolgatni ide-oda (pl. akár sisakra is)
csodaszép helyek, kár hogy még csak kocsival voltam arra melózni

furcsa a kontraszt, hogy még ott van a hó az út szélén
A kormányvég az 17/23-s ugye?
majd fogok mókolni vele, mert elég bosszús voltam ettől a hullámzástól...

csak plusz 1 tagot raktam bele, h kilásson a kamera a plexi mögül és tessék, túl sok volt.

Sajna nem otthon vagyok, különben faterral legyártanánk pár konzolt, ide ode a motorra
Amúgymeg ja.Ha az egyenes részen felfelé sasolsz figyelheted rombol e le valami mert látod.És ha nem küld meg neki bátran.
Csak fel ne kenődj valamire.
Helyezd el oldalra a kamerát.A ragasztós talpal.És dinamikusabbnak fog hatni a video.
itt és itt

a második csak attól gyorsabbb, h átmegy a másik sávba ami kurva parás...
Utálom a halat.
Hmmm, Szardínia? Im lovin' it! Hacsak nem a halra gondolsz... bár ha már arra kell spórolni az szopás...

kevés a v"-es kéne az erősítés
Szóljál egy nyugisnál nyugisabbra?
Elkezdtem Szardiniára spórolni juniustól.
fizeted és megyek!
csak nyugis állások vannak...
Nincs arra valami nyugis éjjeliőr állás?
köszi

még nagyon lassú vagyok...

sajnos ilyenkor holtszezonban mindenhol fúrnak faragnak...ÚGy néz ki a környék mint Pest, csak itt 1 hónap alatt elvégzik az útfelújítástól kezdve mindent...Mire jjönnek a vendégek minden szép legyen és tiszta...

Amennyi pass-t tudok, be fogok járni :) szóval ezt egy sorozatnak tervezem...
Wow............... Sok a tehergép.

A Davos-Stelviót ki ne hagyd.

Javaslok egy látogassuk meg Zsét túrát.

http://youtu.be/eh-S2aEdSk0
Hi!

Raktársöprésből maradt pár Viper kipufogódob, és hozzá pár bekötőcső. 3 kipuff van, és 5 bekötő, ami 5 különböző moci. A 2 ováldob új, és a bekötőcső is, csak a kerek dob használt, igaz csak egy teszt gyanánt anno kb. 2-300 Km van benne. A pánt az az ováldobokhoz jó, szóval a kerekdobnál alá kell tenni egy gumicsíkot, hogy megfeszüljön.

A dobok mérete:
hossz: 450mm ( csak a dob tisztán )
bemenő-kimenő cső :55mm
kerület: ovál 370mm; kerek 340mm

amire jó :
DL650 ( azt nem tudom melyik évjáratra, gondolom valamelyik régebbire )

Ár: Ováldobbal: 25000Ft kerek dobbal: 20000Ft

Ha érdekel írj, mert 5 féle bekötőcső van, és csak 3dob :)

jedis@freemail.hu

Széles utat

Jedi
jó kis szerpentin
Használd egészséggel!Csak mosni meg fújni+fújni+fújni!
dö videó

endzsój...
Gyári szűrővel rosszabb volt, olyan furcsa hangja volt 5-6e-es fordulaton. Olyan keményen pörgött vagy mi. Most lágyabb.
Gyári dob miatt sportszűrő?
Egyenlőre elég fickós nekem így is
Nagyon nem a teljesítmény miatt csináltam,hanem mert nagyon csúnya a gyári dob. A Martin dob szép is és halk is hangtompítóval.
A teljesítmény is elég számomra ami így van.
Egyenlőre hagyom, aztán majd meglátom, biztos csinálnak a környéken is állítást.