váltókar tönkéletes,mattfeketét neki jól is mutat a gépen ill,ápol és eltakar...a hegesztés közepébe fúrnék pár furatot az egyedi dizájn miatt,de csak 2-3 furatot 4 vagy 5 fúróval hogy az anyagot ne gyengíccse tovább...na....
Valósínű befogom satuba valahogy..............megküldöm gázzal és adok neki kézzel és lesz ami lesz.Tükröket csak be kell állítani.Szerdára csak a kezem marad oszt annyi.
És szépen lassan összevadászom ami kell télire.
Szívesen!Cimbinek a VTR1000SP1-en is jól bírja! Szerinted?
Jól eltalált gumi az....a 2ct a jövő!Van a Pilot Powernek is 2ct-je!Az is jó!Én is úgy veszek gumit,hogy a haverokat kérdezem mi a tapasztalat...többet ér mint valami leírt teszt!Eddig nem csalódtam!Mivel alföldi vagyok...ahol mint tudjuk nincs kanyar...kell a kopásállóság középen!És bírja!
Két kolléga most vett Conti Road Attack 2-t....érdekes...pár száz km után kockulnak!Tapad..de durván kopik!
Mondta hogy ha nem nyomorgatom össze szebb is lehetett volna.
És szépen lassan összevadászom ami kell télire.
Kormánnyal mit akarsz csinálni? Meg a tükörrel?
Jól eltalált gumi az....a 2ct a jövő!Van a Pilot Powernek is 2ct-je!Az is jó!Én is úgy veszek gumit,hogy a haverokat kérdezem mi a tapasztalat...többet ér mint valami leírt teszt!Eddig nem csalódtam!Mivel alföldi vagyok...ahol mint tudjuk nincs kanyar...kell a kopásállóság középen!És bírja!
Két kolléga most vett Conti Road Attack 2-t....érdekes...pár száz km után kockulnak!Tapad..de durván kopik!
Nem döglött megy csak megpörkölődött a szőre.Kinő újra.
nem találom előzményben.