Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kintről 64 font plusz posta.Drágább.
Még jó, hogy lehet kapni!
31000.- az új nem 310.
Ja..........de kár lenne beleölni.Tartaléknak megy későbbre.
ÁMEN!
Marad így. Majd lövök egy olcsóbbat ebay-ről.16-18e. 310 a gyári új.
Kicsit még simogatod, hogy szép legyen a felülete, aztán leviszed Mogyoródra a TenLine-hoz ott szürkére szinterezteted, és olyan lesz mint az eredeti!
váltókar tönkéletes,mattfeketét neki jól is mutat a gépen ill,ápol és eltakar...a hegesztés közepébe fúrnék pár furatot az egyedi dizájn miatt,de csak 2-3 furatot 4 vagy 5 fúróval hogy az anyagot ne gyengíccse tovább...na....
2.
Mondta hogy ha nem nyomorgatom össze szebb is lehetett volna.
Valósínű befogom satuba valahogy..............megküldöm gázzal és adok neki kézzel és lesz ami lesz.Tükröket csak be kell állítani.Szerdára csak a kezem marad oszt annyi.
És szépen lassan összevadászom ami kell télire.
Tényleg mennyiért ragasztotta meg a szaki a váltókart?
Na Örülök, hogy sikerült!

Kormánnyal mit akarsz csinálni? Meg a tükörrel?
Igen.Meg.Hátravan a kormány,tükör baszirgálás és a hátsó lábtartó.Most állok így.
Pedig már beizzítottam magam egy jó kis falusi túristaútra.
Meg is hegesztették?
Köszi a segítséget.Gumi is meg a kar is megoldódott.
Szívesen!Cimbinek a VTR1000SP1-en is jól bírja! Szerinted?
Jól eltalált gumi az....a 2ct a jövő!Van a Pilot Powernek is 2ct-je!Az is jó!Én is úgy veszek gumit,hogy a haverokat kérdezem mi a tapasztalat...többet ér mint valami leírt teszt!Eddig nem csalódtam!Mivel alföldi vagyok...ahol mint tudjuk nincs kanyar...kell a kopásállóság középen!És bírja!
Két kolléga most vett Conti Road Attack 2-t....érdekes...pár száz km után kockulnak!Tapad..de durván kopik!
Szombatig csak összeszeded......
úgy néz ki nem lesz elég pénzem a horvát útra, úgyhogy
sajnálom

Nem döglött megy csak megpörkölődött a szőre.Kinő újra.
részvét
71461 hsz.
mi volt már megin'?
nem találom előzményben.