Ehh! Jobbulást! Az a szép motor... Necces, de azért holnap rákérdezek kollégámnál van-e valami Triumph-os kontaktja. Bár ahogy látom jól megmérik az árát a karnak...
Nem baj.Most betömöm a horpadást papírzsepivel és kap fehér szigszalagot.
Télen szét lesz kapva úgyis az első futómű miatt.Akkor kiegyengettetem a hűtőt meg lesz időm mindenre szép lassan beszerezni.A váltókar és a kormány egyengetése a legfontosabb.
Meg két hét mulva megyek szolnokra megbeszélésre akkor bedobom a cölöphöz a ruhát mer az gáz.
Háát, láttad Laci tankját....Olika azt igen olcsón hihetetlenül jól megcsinálta, most tisztára mint az új és töredéke volt bármilyen bontottnak.....amikor megláttam azt hittem új tankot vett...
Ez most isten bizony nem az én hibám.....................csak a murváé.Fasznak televényezik az út közepén.
Rajta vagyok.
Igazából csak a váltókaron és a kezemen múlik.De szerintem szerda-csötörtökre jól lesz a kezem.
Ja.Olyan mint amin jó multkor jöttünk.Az a fás keskeny hol világos hol nem és lefelé.Egyszerűen nem láttam a vastag murva felszórást középen.Ki a kanyarból egyenes helyezkedek a másikra és fkszem bután.Húztam a csíkot mint a csiga.
Hegesztés most rövidtávú cél.
Ha bemegyek a márkakerskedésbe tuti van de valszeg pízbe kerül.Ebay-en van de nem jönne meg jövő szombatig.
Utána meg ráérek apránként.
Ha elérem van itt sportmotoron egy srác aki gödöllői az lenne a legjobb mert nem kell szaladgálnom akkor sehova.
Murva.Középen.Nemláttam.
-Tank horpadt.
-Váltókar visszahajlott.(már egyenes csak erősíteni kell rajta)
-Hátsó lábtartón is hajtani kell.
-Lámpa fémbilije karcos.
-Kormány hajlott.(majd visszatuszkolom ha birom.)
-Kuplungkar vége csuszatolódott.(leszarom)
-Hűtő szerintem kicsit deformálódott,takarója elég csúnya.8szintén leszarom)
-Generátordekli is csúnya de nem szakadt át.(kap fekete festéket,később carbon védőt)
-Ruha karjai ...........hát lukasak naci pár helyen szintén(azt is leszarom)Majd megyek másikban.
-Kisujjam eléggé megdagadt.Na az gáz picit de szerintem attól még megyek.
KB ennyi.
Amúgy az útvonal úrcsücsök olyan estibagolybaszó rókafingszűk szerpentin csak hát a végétől egy kilómétterre múrva megkeseríti az életet.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a régi 650 SV re jó lehet a facetliftes SV kilométerórája! A csatlakozó szemre ugyan az ! Van valakinek esetleg tapasztalata? Előre is köszi!
Na hazafele a lellei találkozóról sikerült egy defektet összehozni. Még szerencse, hogy hazaértünk vele, mert este 10kor már nem lett volna idegrendszerem semmihez. Pilot road 2 jó gumi? Gondoltam olyat kéne venni. Nem vagyok vadállat, csak néha tépem a bajszát.
volt még valaki veled, aki segített?
Nem maradt az autódban a fékzáram meg a mellényem
Télen szét lesz kapva úgyis az első futómű miatt.Akkor kiegyengettetem a hűtőt meg lesz időm mindenre szép lassan beszerezni.A váltókar és a kormány egyengetése a legfontosabb.
Meg két hét mulva megyek szolnokra megbeszélésre akkor bedobom a cölöphöz a ruhát mer az gáz.
Jó a daytonáé is.
Rajta vagyok.
Igazából csak a váltókaron és a kezemen múlik.De szerintem szerda-csötörtökre jól lesz a kezem.
Hegesztés most rövidtávú cél.
Ha bemegyek a márkakerskedésbe tuti van de valszeg pízbe kerül.Ebay-en van de nem jönne meg jövő szombatig.
Utána meg ráérek apránként.
Ha elérem van itt sportmotoron egy srác aki gödöllői az lenne a legjobb mert nem kell szaladgálnom akkor sehova.
-Tank horpadt.
-Váltókar visszahajlott.(már egyenes csak erősíteni kell rajta)
-Hátsó lábtartón is hajtani kell.
-Lámpa fémbilije karcos.
-Kormány hajlott.(majd visszatuszkolom ha birom.)
-Kuplungkar vége csuszatolódott.(leszarom)
-Hűtő szerintem kicsit deformálódott,takarója elég csúnya.8szintén leszarom)
-Generátordekli is csúnya de nem szakadt át.(kap fekete festéket,később carbon védőt)
-Ruha karjai ...........hát lukasak naci pár helyen szintén(azt is leszarom)Majd megyek másikban.
-Kisujjam eléggé megdagadt.Na az gáz picit de szerintem attól még megyek.
KB ennyi.
Amúgy az útvonal úrcsücsök olyan estibagolybaszó rókafingszűk szerpentin csak hát a végétől egy kilómétterre múrva megkeseríti az életet.