Tudok olyat, aki kimondottan tankra specializálódott és nem drága. Profi. Úgy tudom, hogy eleve volt egy horpadás rajta. Gyenge vígasz, de legalább az se lesz rajta javítás után. A halálból képes visszahozni egy tankot. Nem fogod észre venni. Ha érdekes, a GS500-on megtalálsz.
Semmi gond. Kösz, hogy megosztottad velem a tapasztalataid. Akkor holnap berendelek egyet. Ami most fent van pirelli diablo azt már nem érdemes javíttatni.
Hali!Custakernek üzenem,hogy a PR2 nekem nagyon bevált!Teljesen elégedett vagyok vele!Én sem állatkodom mindig....de néha oda csapok neki!Most van a gummámban 10.000km...de nem kockul,egyenletesen kopik..és még tapad is!Ja...és elég mély még a minta!:)Tuti hogy egy 650-en legalább 16-18 ezer kilométert elmegy!Jó az a 2ct!
Persze.
Már kikaptam a váltókart.Visszarángattuk.Csak az egyik része repedt el.
Nem lesz szép de kit érdekel.
Egy menetben a kerekeitől is megszabadítottam.
Maradt a hegesztés és csinálni kell valamit a kormánnyal.
És mehetek is.
Ha nem fáj a kezem.
Egyenlőre a megúszáson túl vagyok most a pár ezresből mozgásképessé tevés van terítéken és a felmérés mit hol merre legolcsóbban és legjobban.
De ha megy akkor nincs olyan sürgős késztetés költeni rá.
Rákérdezhetsz de nem sok remény.Itthon bontót nincs értelme nézni.Kinn meg KB eddig 40 font a legolcsóbb csak az egy elég mocsok bontó.Hugi fölhívta olyan tájszólása volt az embernek hogy minden 5. szavát értette és nem szállít ide.
A gyári új meg 75 font plusz posta.
Még rákérdek a helyi kereskedésben is hátha van leárazás és hozzámvágják 10-ért a kart.
Persze.Saját lábán döcögtem le.De volt még vagy egy kilóméter necces szakasz.
Várhattam volna a pofáraeséssel.
Ha minden klappol elég jól összehozom szerdára.
Zoli bazzz....mert mindig csak szalguldozol, meg laprafekve kozlekedsz....ezt hagyd meg a butoraidnak
orulok, h nem lett komoly bajod!
Ne hari!
Már kikaptam a váltókart.Visszarángattuk.Csak az egyik része repedt el.
Nem lesz szép de kit érdekel.
Egy menetben a kerekeitől is megszabadítottam.
Maradt a hegesztés és csinálni kell valamit a kormánnyal.
És mehetek is.
Ha nem fáj a kezem.
Mi még hatalmas kört mentünk és olyan utakon
huwazze
jobbulást
Szentmártonkátán tudok hegesztöt (gumis haver oda hordja az alufelniket)
De ha megy akkor nincs olyan sürgős késztetés költeni rá.
Vedd úgy hogy a 2012-es perec is megvolt, most legalább egy évig nyugi van.
A tengeri levegő meg abszolút gyógyhatású!
A gyári új meg 75 font plusz posta.
Még rákérdek a helyi kereskedésben is hátha van leárazás és hozzámvágják 10-ért a kart.
Várhattam volna a pofáraeséssel.
Ha minden klappol elég jól összehozom szerdára.