Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi mi?

szerintem 720p, ha ide oda akarod töltögetni....Ha csak magadnak a tévére, akkor mehet a fullhd

érdemes a 960-ban 60fps, akár úgy h az utasod ledobod az út mellé, te meg mész párat fel le :)

viszont a konvertálással még nekem is meggyűlik a bajom.Nem találom el az ideálist, h itt sportmocin ne egy rakás fos legyena minőség....Mert ugye a youtube simán felengedi a fullhd-t is, csak legyen sávszéled hozz
ugyanez magyar leírás sehol...letölt kinyomtat.....tegnap úgy elállítottam hogy már nem csinál semmit tök jó
Sziasztok!

Zoli32 hozzád lenne egy kérdésem. amikor rendesz ebayről, szólnál esetleg nekem is? lenne egy két dolog amit én is szívesen vennék.

kösz
Amúgy a kormány szemre kiegyenesedett.De két helyen elszineződött.
Lábtartót hátul is hajlítottam de fene tudja hogy fog állni.
Estére kiderül.Felszórom rá a cuccot még a csomitartót is.Lemosom az egészet és kitalálok egy kameratartót.
Kezem javulgat.
De komolyan......................először nézegettem a használatit................bazisok nyelven volt írva...............néztem,néztem................na magyar nem volt közte így bal váll felett jobbra dobtam el.
A képeken látszott a bekapcsoló gomb.Na azt pöckölgettem míg felvevőt megnyomva sikerült életet lehelni bele.
Igaz nem HD-s volt csak a szimpla 5 megapixeles hurka.............de a ház és a kinézet ugyanaz.

ez nem olyan vicces brittbenő
Én be szoktam kapcsolni. Fontos.
első sorban zsékettő de aki tudja

GoPro Hero Helmet Full HD

melyik beállítás a leg optimálisabb motorozás esetén

danke
köszönöm szépen
De igen, 2 évvel ezelőtt nekem is 8 nap múlva már a kezemben volt. Csak is nincs gyorsított eljárás, és sajnos teljes mértékben ki is használják a 30 napot. Okmányirodában ma mondták, hogy ma jöttek meg azok, amiket április közepén kértek ki. Ez megy már január óta:S
Plusz pénzért hamarabb is küldik a jogsit.

Nekem, mindenféle xtra szolgáltatás nélkül 8 munkanapon belül a kezemben volt mind a 3 alkalommal a jogsim..
A 30 nap nem csak a jogszabályban meghatározott időkeret maximuma?
Hát, a motorvásárlás lehet hogy halasztva lesz tavaszig:( A jogszabályban van egy "baki" ami úgy szól, hogy a korlátlan jogsira a különbözeti vizsgát, az A1-es jogsi megszerzését követő 1 éven belül lehet letenni. Ez tök jó, mert most tettem le az A1-et, kocsijogsival. Ám hogy tudjam kezdeni a különbözetit, ki kell váltani a jogsit(30 nap), kérni rutin aztán forgalmi vizsgaidőpontot(3-3 hét minimum) majd azt a jogsit is kiváltani, ami megint 30 nap. Januárban a központo okmányirodában is elbocsájtások voltak, így hónapok óta mindenhol 30 nap alatt jönnek csak meg a jogsik. Ez alapján kb szeptemberre lenne csak meg, arra a néhány hétre meg már minek? Szóval úgy tűnik, halasztom a vásárlást tavaszig, legalább gyűjtögetek még hozzá, és tudok venni valami kevés km-es újabb példányt:)
Hali!Elméletileg a szimmering mérete:41X53X8/9.5
Én is nemrég cseréltem....nem nehéz! Olyan mint egy MZ teló!
Áh nem teszek rá olyat amitől nehezebb lesz, kihúzni leragasztom szigszalaggal és annyi.
A nyár többi részére nem tervezem semmi hosszút úgyhogy sima napfényes reggeleken húzom elő csak.

Már csaqk a kormányt kell kitoszigálni flottul meg a hátsó lábtartót és kész is lennék.
Alap gyorsjavítás kicseszett költséghatékonyan.
sziasztok.
segítségre lenne szükségem. valaki meg tudná mondani nekem hogy 2000-es évjáratú SV 650S első telóba milyen méretű szimering kell? Nem találom sehol. bopltokban meg mindenhol kérdik mert nem tudják
köszi előre is a segítséget
üdv Feri
Zoli Részvétem!

A madaras tesóba vagy a tesóba lehet kapni javító festékeket.
Tuti van fehér. azzal le tudod ápolni a horzsolást. és nem fog rozsdálni stb.
Én is azzal kenegettem be a sebeket és alig látszik.
7-800 FT 1 tubus ecsetes fejjel van. Szerintem fasza megoldás ilyen esetekben
Persze.Szombaton part.
Zoliiiiiiiiii !
Most olvaslak,hogy mi történt !
Jó, hogy nem lett nagyobb baj !
Remélem gyorsan megjavultok
Megrepedt a búra.
Na, örülök, hogy meglett! Azt nézem, hogy az indexed megúszta? Fasza anyagból lehet!
Ja.
Most latom mi tortent...en is sajnalom, de a lenyeget mar sokan elmondtak (te egyben vagy!).
Nem szándékszom ennyit törni.Megsínylené a többi része.Meg van benne egy persely azt nem tom hogy varázsolnám ki.
Adatlapja: axefly
Keresd meg Axefly-t. Fék és kuplungkart tud/szokott önteni, szerintem ezt is le tudná gyártani. Ez csak egy tipp