Többe fáj picit...............és még nincs meg....................3 hete visszament lengyelbe mert a gyagya sofőr nem talált itt.Monom áruház mindíg nyitva vagyok.Aszongyák valszeg éjszaka járt erre.
Hát............koöbcenti növelés nélkül nem igazi tuning a tuning.
Ha nem tom a triplába belesuvasztani a cbr motyót lehet low budget gépbe megy bele és pályázni jó lesz.
nem volt időm utánanézni h fent van-e a neten... nem is néztem semmi netet napok óta, csak gályázok itt 8-23h között :) (vagy edzésen vagyok, bár ma már azt is kihagytam).
annyit a cikkíró is panaszol, h a hengerfejekhez nem engedték közel őket, fotót nem készíthettek róla. a kompresszió 11-valamennyiről 14-valamennyire van felhúzva!
van ott vmi olyan kategória, aminek a kedvéért 650-eseket "farigcsálnak". 2005-2008 közöttiekből szeret dolgozni az ember. man-szigeteken is indulnak vele.
Csak szólok, h most kaptam egy MCN sport magazint, amiben egy sv-tuningoló fasziról van riport. 100LE-re nyomja fel a KIS esvét, az eleje 675, a fék radiális monoblokk, az ára 15k GBP... 650-es kategória kedvéért csinálja. az ezres pillangószelepházát is rá"barkácsolja", a másodlagos pillangószelepet kiszedi, az elektronikát ebből a szempontból átveri, 848-as PC-jét rakja be, stb-stb.
szia!
aham, elképzelhető hogy engem láttál, arra lakik a barátnőm, múlt héten majdnem minden nap voltam nála motorral, de ilyen időben....marad az autó. egy kék színű, fekete vázas suzuval vagyok egyébként. megy mail
Te szoktál a Kishegyesi úton naponta többször is járni? Minden nap látok egy srácot SV S-sel, néha még esőben is...
Ha gondolod dobj egy mailt, gurulhatunk egyet valamikor.
Az FI-hez, meg a PC-hez nem kell sport dob, meg sport légszűrő. A lényege, hogy a lehető legoptimálisabb legyen a levegő üzemanyag keverék, ami az adott hardver mellett elérhető. Tény, hogy sokkal többet lehet kihozni a sportlégszűrő, sportdob combo-val, de nem feltétele. Nekem nincs sportlégszűrőm és egy igen-igen leszűkített nyitott Arrow dobom van, ennek ellenére az FI rengeteget jelent a motoromban (erő, teljesítmény leadás, fogyasztás,....)
No de ezt gondolom, már 1001-szer hallotta mindenki.
nekem volt sport szűrőm.Rá állított elektronikával.Jó volt szép volt de az a pár ló amit hozott nem ért meg annyi macerát.Én egy szezon alatt elhasználtam egy komplett tisztító és olajozó szettet.(kb 5000ft.)
Miért lenne ajánlott sport dob mellé?A kipufogó tuning is csak akkor ér valamit,ha nem csak a dob sport, hanem a rendszer is.
én 2000km-ként takarítom, és be is b*szna ha enné az olajat...Normális esestben, jó olajjal nem is fogyhatna elvileg...
Az olaj nem olcsó 5.500egy szett tisztító a K&N-hez például, de elég sokáig elég.Én pl. az 1/3-nál járok és elmentem 15.000-t.
Oké, macerás, mert tisztítgatni kell, meg figyelni rá.De sportdobhoz szerintem ajánlott, ha meg valaki FI vagy PC tuningot rakat bele, akkor meg kötelező.Csak úgy lehet optimálisan beállítani a motort.
Mielőtt sportszűrőre váltanál olvasd ezt el és utána dönts belátásod szerint: link
....egyébként a normális tisztító és szűrőolaj használatával kellő időben történő tisztításával nem lesz olcsóbb mint a gyári amit 18000.-ként kell cserélni....
Azt elfelejtettem írni, hogy 4 éve azzal a lendülettel kivettem belőle, kimostam és a kis zacskójában várakozik azóta is. Ilyen fajta:http://filtershop.hu/spd/unas_...
Van valakinek tapasztalata túra plexikkel? Tudnátok valamit ajánlani aminek jobb a szélvédelme de azért nem ront a sportosságon?
Ha nem tom a triplába belesuvasztani a cbr motyót lehet low budget gépbe megy bele és pályázni jó lesz.
annyit a cikkíró is panaszol, h a hengerfejekhez nem engedték közel őket, fotót nem készíthettek róla. a kompresszió 11-valamennyiről 14-valamennyire van felhúzva!
van ott vmi olyan kategória, aminek a kedvéért 650-eseket "farigcsálnak". 2005-2008 közöttiekből szeret dolgozni az ember. man-szigeteken is indulnak vele.
aham, elképzelhető hogy engem láttál, arra lakik a barátnőm, múlt héten majdnem minden nap voltam nála motorral, de ilyen időben....marad az autó. egy kék színű, fekete vázas suzuval vagyok egyébként. megy mail
Te szoktál a Kishegyesi úton naponta többször is járni? Minden nap látok egy srácot SV S-sel, néha még esőben is...
Ha gondolod dobj egy mailt, gurulhatunk egyet valamikor.
No de ezt gondolom, már 1001-szer hallotta mindenki.
Miért lenne ajánlott sport dob mellé?A kipufogó tuning is csak akkor ér valamit,ha nem csak a dob sport, hanem a rendszer is.
Az olaj nem olcsó 5.500egy szett tisztító a K&N-hez például, de elég sokáig elég.Én pl. az 1/3-nál járok és elmentem 15.000-t.
Oké, macerás, mert tisztítgatni kell, meg figyelni rá.De sportdobhoz szerintem ajánlott, ha meg valaki FI vagy PC tuningot rakat bele, akkor meg kötelező.Csak úgy lehet optimálisan beállítani a motort.
....egyébként a normális tisztító és szűrőolaj használatával kellő időben történő tisztításával nem lesz olcsóbb mint a gyári amit 18000.-ként kell cserélni....