unix, főleg ha van kedvezményed a tisztító+olajzó cuccot (szett) az ateris haverom intézte. de bármilyen tuningosnál kapható szerintem ilyesmi. 5 pénznél sokkal többet ne adj érte..
Végülis azzal nincs gond szeretem buherálni a motorom. Na akkor még egy kérdés.. néztem elég drágák + ugye kell hozzá a tisztító szett is. Szóval hol lehet egyben a kettőt viszonylag olcsón beszerezni?
én szombaton cseréltem ki olyanra, és elég izom hangja lett 5-6 ezertől. kiszedni meg nem egy örökkévalóság szerintem. hamar behozza az árát, főleg hogy nekem 11-be sem volt.
ja, ha otthon lennek megrne egy szervizt, de itt kicsit draga mulattseg... meg nem is bizok bennuk. Na majd jovore ha hazamotorozok , ha addig nem robban fel alattam
Nam gaz... az Orosz hatarig! Onnan aztan jobb ha krossz motorod van. Mi Lviv-Kiev-Bryansk-Moszka utvonalon mentunk es tenyleg tok jo minden Oroszorszagig. Onnan 90 a max sebesseg de vegig raz (ugy 350 km), Arra biztos nem megyek mostanaban. Van egy par alternativ utvonal arra a szakaszra.
Lvivbe viszont mindenkinek ajanlok egy kirandulast. Az ut is szep es a varos is. Mondjuk 1 vagy 2 ejszakas ottalvassal.
Ujdonsult felesegem irt egy 4 oldalas reszletes beszamolot. Fol akarom tolteni par helyre a netre mert sajnos nem sok motor beszamolo keszul keleteuroparol hiaba kerestem.
Yosimura kipu...
most 16.500 km.
2-3 evig nem volt hasznalva az elozo tulajnal, aztan megvettem (most marciusban), nagyszerviz utan kihoztam Moszkvaba, azaz 2500 km-t mentem velle osszesen.
A nagyszervizt nem en csinaltam hanem olyanra biztam aki ert hozza (folyadek cserek, szuro cserek, ilyesmi)
Dupla Yasi kipufugok vannak.
A tankszellozo nem hangzik valami jol, most kapasbol fogalmam sincs hol az hol lehet.
A benzincso problema viszont nem hangzik komolynak.
Mit javasolsz?
Elég rejtély ez a hiba................most vagy a tank szellőző dugult el (nem valószínű) vagy inkább a szívócsőbe került elégetlen üzemanyag ami durrant.Sportdob van?
Problemaval fordukol hozzatok. Van egy SV1000S K5 mocim ami nehany napja elkezdett puffogni... menet kozben ritkan (ugy 430 km-enkent) valami robban a tank alatt a labam kozt. neha jo nagyot neha kissebbet. Lehet hogy eleg alap problema de sajnos nem vagyok expert a temaban. en a gyertyara gyanakszok de mielott szetkapom gondoltam rakerdezek.
(a 650-esem nem csinalt ilyet soha a 12,000 km alatt )
Nekem bejött az FI-Tuner! Bár Ago mondta, hogy a 2 térképes beállítás (PC) jobban esne a szervezetének, de az pénzben is dupla lett volna. Végh Janával beszéltem Ő azt mondta, hogy ha nem versenyzésre kell akkor nem igazán érzékelném a különbséget. Szóval hajrá biztos jót fog tenni a motornak!
De mivel nem így inkább a blokk környékén van gond.
Lvivbe viszont mindenkinek ajanlok egy kirandulast. Az ut is szep es a varos is. Mondjuk 1 vagy 2 ejszakas ottalvassal.
Ujdonsult felesegem irt egy 4 oldalas reszletes beszamolot. Fol akarom tolteni par helyre a netre mert sajnos nem sok motor beszamolo keszul keleteuroparol hiaba kerestem.
Moszkváig mennyire gáz elmotorozni
most 16.500 km.
2-3 evig nem volt hasznalva az elozo tulajnal, aztan megvettem (most marciusban), nagyszerviz utan kihoztam Moszkvaba, azaz 2500 km-t mentem velle osszesen.
A nagyszervizt nem en csinaltam hanem olyanra biztam aki ert hozza (folyadek cserek, szuro cserek, ilyesmi)
Mennyi km-er van benne?
A tankszellozo nem hangzik valami jol, most kapasbol fogalmam sincs hol az hol lehet.
A benzincso problema viszont nem hangzik komolynak.
Mit javasolsz?
Problemaval fordukol hozzatok. Van egy SV1000S K5 mocim ami nehany napja elkezdett puffogni... menet kozben ritkan (ugy 430 km-enkent) valami robban a tank alatt a labam kozt. neha jo nagyot neha kissebbet. Lehet hogy eleg alap problema de sajnos nem vagyok expert a temaban. en a gyertyara gyanakszok de mielott szetkapom gondoltam rakerdezek.
(a 650-esem nem csinalt ilyet soha a 12,000 km alatt
Elore is koszi,
Andras
mindig sikerül javítani valamit a vidiken, hol a kameraszöget, állást, hangot, vagy helyet...Meg a konvertálás ezer módját.
előbb utóbb normális vidi születik, tiszta képpel, jó hanggal és lendületes motorozással
mert ugye, milyen egyszerű volna, h felrakod, motorozol, leveszed, feltöltöd...Csak nem ilyen egyszerű