Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 11900 volt a sima tartó és 16000 a gomba,de azért holnap rákérdezek biztos ami biztos.
tavaly vettem konzolt meg a gombát is, és olyan 25,28ezerre jött ki a kettő. Akkor valószinűleg nekem az erősített van, neked pedig a sima tartó + a gomba.
Háromféle tartószerkezet van:
- műanyag alacsony kategóriás motorokhoz (11900 Ft)
- sima tartószerkezet (ez van nekem) ára 11900 Ft
- és az erősített 28500 Ft
Szerintem amit belinkeltem motorokon az erősített látható, de azért holnap megkérdezem.
Én is náluk vettem személyesen. Kérdezz rá náluk, hogy a tiédből miért hiányzik? Mert amennyire láttam és tudom, az új vázashoz kell az a plusz tartó a váz meg a cső közé
Kelomotortól rendeltem 2009-es sv hez, csak az eredeti csavarokat kellett kiszedni és úgy bele a másikat. De a neten láttam képeket amelyeken ilyen is olyan is van.
Újonnan vetted? V használt? Nekem is ilyen van fent, de a képed alapján úgy tűnik, mintha hiányozna még egy közdarab(ami a váz és a rövid cső közé megy) plusz még egy csavar, közvetlenül a vázba van csavarozva a gomba? Mert igy ha csuszik a moci, akkor csavarodik a váz is. Én nem tapasztaltam semmi szokatlan remegést felszerelés után
Nagyon helyes
Nem én voltam!
Mentő?!....ó vazz...
én 650esre tippelnék,,, de kb akkor történt és még az árokban volt a motor, szóval nem tudom biztosra,
aztán a tetykónál megálltunk és utána ment a mentő

Bebaszna.
Nekem nincs, azért kérdem szűkítvén a kört....bár nem sok piros SV-st ismerek, de ott van pl. Doc....
Van tipp ki volt?
1000 vs 650?.....(1 vagy 2 kipu)
3h körül egy piros sv feküdt az árokba Esztergom után Dobogókő fele, de még az egyenes szakaszon, remélem megúszta az illető
Lsl. Mindegyik csavar nyomatékra lett húzva. Lehet, hogy csak én képzelem ezt, mert féltem, ha kiszedem s csavart akkor elbillen a blokk pedig tudom, hogy több csavar fogja és ez nem valószínű.
én nem tapasztaltam ilyet.Milyen gombát szereltél fel?
Tapasztalt már valaki olyat,hogy egy bukógomba felszerelése után picit jobban rezeg a motor?
Ja igen..............3 nap mindenképp.Szombat reggeltől hétfő estig.
Gyere.
Part lesz mindenképpen.
Veletek tartanánk barátnőmmel jövő hétvégén, mindegy hogy a partra vagy osztrákokhoz mennénk a hegyekbe. 3napos a terv ugye? Jah, külön motorral mennénk persze:)
Én azt tom hogy kedden kekapom a kerekeket.Gumizok,csomagtartót felszórom,lemosom ha lesz kedvem.Bepakolok,felszórom a tatyókat és még megkötöm a biztit neten.
Na igen................jön.............jobb mint a mátra.
Akkor Ő dönt ha jön...