tavaly vettem konzolt meg a gombát is, és olyan 25,28ezerre jött ki a kettő. Akkor valószinűleg nekem az erősített van, neked pedig a sima tartó + a gomba.
Háromféle tartószerkezet van:
- műanyag alacsony kategóriás motorokhoz (11900 Ft)
- sima tartószerkezet (ez van nekem) ára 11900 Ft
- és az erősített 28500 Ft
Szerintem amit belinkeltem motorokon az erősített látható, de azért holnap megkérdezem.
Én is náluk vettem személyesen. Kérdezz rá náluk, hogy a tiédből miért hiányzik? Mert amennyire láttam és tudom, az új vázashoz kell az a plusz tartó a váz meg a cső közé
Kelomotortól rendeltem 2009-es sv hez, csak az eredeti csavarokat kellett kiszedni és úgy bele a másikat. De a neten láttam képeket amelyeken ilyen is olyan is van.
Újonnan vetted? V használt? Nekem is ilyen van fent, de a képed alapján úgy tűnik, mintha hiányozna még egy közdarab(ami a váz és a rövid cső közé megy) plusz még egy csavar, közvetlenül a vázba van csavarozva a gomba? Mert igy ha csuszik a moci, akkor csavarodik a váz is. Én nem tapasztaltam semmi szokatlan remegést felszerelés után
én 650esre tippelnék,,, de kb akkor történt és még az árokban volt a motor, szóval nem tudom biztosra,
aztán a tetykónál megálltunk és utána ment a mentő
Lsl. Mindegyik csavar nyomatékra lett húzva. Lehet, hogy csak én képzelem ezt, mert féltem, ha kiszedem s csavart akkor elbillen a blokk pedig tudom, hogy több csavar fogja és ez nem valószínű.
Veletek tartanánk barátnőmmel jövő hétvégén, mindegy hogy a partra vagy osztrákokhoz mennénk a hegyekbe. 3napos a terv ugye? Jah, külön motorral mennénk persze:)
Én azt tom hogy kedden kekapom a kerekeket.Gumizok,csomagtartót felszórom,lemosom ha lesz kedvem.Bepakolok,felszórom a tatyókat és még megkötöm a biztit neten.
- műanyag alacsony kategóriás motorokhoz (11900 Ft)
- sima tartószerkezet (ez van nekem) ára 11900 Ft
- és az erősített 28500 Ft
Szerintem amit belinkeltem motorokon az erősített látható, de azért holnap megkérdezem.
aztán a tetykónál megálltunk és utána ment a mentő
Bebaszna.
Part lesz mindenképpen.