Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs a bolt linkje meg lemard...link
Lapkát tudsz hozzá venni utángyártottat PROX márkájú 430 huf darabja. Itt meg tudod nézni hogy milyen átmérőjű kel hozzá viszont a vastagságát majd neked kel kimérned...PROX És itt tudod megrendelni.
emelő lapkára gondoltam, elnézést..
Hidrotőkés nem lapkás?
hello!
szeretném ellenőrizni, és ha kell beállítani a szelephézagot a K6-os 650-en. a manualból tudom, hogy hidrós a motor, tehát cserélgetni kell az eltérésnek megfelelően. Nincs csúnya hangja a motornak, de ha mégis cserélni kell valamelyike, hol tudok hozzá venni?
Az alumínium az nem igazán jó mert még a jó bevált acélcsővázba építették bele kis változtatással a legendás blokkot. Nem baj majd jó lesz papírnehezéknek.
De...............fakarika.
Egy délutáni karika nem mozgat?
Hulladékaluminum árban bárki átveszi.
10-év múlva 200-ezer lesz a banditába...Hogy a francba fogom én azt eladni? Mindegy majd keresek valakit aki vissza írja 20-ezere...
Egy délutánra elviszem a Triplát, ja és tele tankkal...
Vállalom.
Te leszel az oka ha elázom.
Emiatt nem lőném fejbe magam........................öltözz ki.
Azt mondja az időkép.
Má mé lenne szar?
Nehéz elhinni hogy délután sz@r idő lesz...
Én is azon kevesek közé fogok tartozni akik nem vissza hanem előre fognak tekertetni.. Nehogy már gyanús legyen.."De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak..."by Virág elvtárs
Te eleve nehez eset vagy.
..én beteg vagyok. Ha nem kérnek érte sokat, tekertetni fogok, mégpedig előre!.. nehogymá' egy kilométerspirál szakadás miatt hiányos legyen az adat
Múltkor pont azon gondolkoztam,hogy ha valaki megnézné a km-óra állást nem hinné el,hogy egy majd 10 éves 13ekm van..pedig tényleg ennyit ment
Dobogón nem voltam 2 éve.
mondjuk az innen 3500 méterre lévő okmányirodába lepencén, egomon, dobogón keresztül :-) (á, nem)