Lapkát tudsz hozzá venni utángyártottat PROX márkájú 430 huf darabja. Itt meg tudod nézni hogy milyen átmérőjű kel hozzá viszont a vastagságát majd neked kel kimérned...PROX És itt tudod megrendelni.
hello!
szeretném ellenőrizni, és ha kell beállítani a szelephézagot a K6-os 650-en. a manualból tudom, hogy hidrós a motor, tehát cserélgetni kell az eltérésnek megfelelően. Nincs csúnya hangja a motornak, de ha mégis cserélni kell valamelyike, hol tudok hozzá venni?
Az alumínium az nem igazán jó mert még a jó bevált acélcsővázba építették bele kis változtatással a legendás blokkot. Nem baj majd jó lesz papírnehezéknek.
Én is azon kevesek közé fogok tartozni akik nem vissza hanem előre fognak tekertetni.. Nehogy már gyanús legyen.."De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak..."by Virág elvtárs
szeretném ellenőrizni, és ha kell beállítani a szelephézagot a K6-os 650-en. a manualból tudom, hogy hidrós a motor, tehát cserélgetni kell az eltérésnek megfelelően. Nincs csúnya hangja a motornak, de ha mégis cserélni kell valamelyike, hol tudok hozzá venni?