Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv
SV650-hez keresnék hűtőt reális áron
Köszönöm kérdésed a múlt héten talpra állt. Kisebb hiányosságok vannak rajta de az idom lefényezve,a karburátor kitisztítva.Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor egy index kell majd rá meg egy pár fazék matrica.Gondoltam,hogy meghírdetem és eladom de 13ekm-rel plusz rengeteg bukóval nem érné meg eladni így marad..
Láttam,hogy nagy melóba vagytok,pakoltatok valamit gondoltam nem zavarok.. Valamikor arra megyek és beköszönök majd,péntek-szombat dolgozok,vasárnap-hétfőn otthon vagyok.Jövőhéten beugrok
Mi van a fazékkal?
Beköszönhettél volna.
tekertem
Arra tekertek az 1 lóerőssel aztán megláttam még vissza is fordultam.. Szép gép,gratula
Zoltánunk úgy izzad hogy nem maradt mivel.
Jabezony.
vmi pici és normális fejidom lehet hogy engem is érdekelni,olyan ami nem kinai és világitani is tud
...ha megmarad a bömös a télen N-est faragok belöle
Szeva Zoli!

A Te tripládat láthattam Gödöllőn a bútorboltnál?
Hát egy 06-07-es 1050-es már szépen lépeget a 130 pacival és brembo fékekkel.

Nem nyúltam volna hozzá ha nem lenne sérült imitt-amott.

Bassza a csőröm és ha már javítom inkább egy kicsit feljebb tornászom az értékét.

Így 5e euro helyett inkább a 6-7 euros ár a nyerő.

A kijavított plusz cuccok meg vagy tarcsi lesz vagy felobom ebay-re és az egész móka nullsza lesz vagy aközeli.
nem KIS triplát kellett volna venned, hanem RENDESET :-)

bár te azt is kendácsolnád :-)
Zoltánunk most hugyozza össze magát ha ezt meglátja!
Pofás darab még nekem is tetszik pedig nem vagyok híve a buherának
Múltkor felhívott a barátom (SV 1000N tulaj) Azt mondta, hogy egy "kis" tuningot szeretne Na most figyelj:

- egykarú lengővilla hátra
- buell XB9S első futómű és fék (tudod a perem tárcsával)

Mondtam neki, hogy ha van 1 millája egy 700-at érő motorra, akkor segítek neki!
Semminek.

Kávézó előtt menő.

Én azé gőzerővel csinálom a projektet.

Hétfőn vám utána összematekozok 4 ből 2 rendes párt.

Lecsekkoltatom telójavítós emberkével hogy minden egyenes és párhuzamos és már csak lé kell a pár nissin nyeregre.155 dollár postával.

Semmi más nem kell hozzá.

Meg egy hátsó gátló.
Gondolok ezekre a dolgokra, de ha mélyen a lelkembe nézek akkor legbelül Egy Kérdés bujkál, mégpedig, hogy ....

"MINEK IS KELLENE EZ NEKEM?"

Távtartó van rengeteg típuson gyárilag.
Nyereg egyféle 310-320 de van asszem hondán vagy kawán hogy a régebbi hatkilós már radiális is 290-es vagy 300-as.
Az enyém pl 308-as
Na ez a távtartós dolog az nem nem tetszik. menne a donor kerék tárcsával fékkel mindenestül, csak a felső villahidat kellene kimaratni valakivel!
Ki lehet hozni saját kerékkel.Csak az munkásabb mert méricskélés kell hozzá.

Marad a donor alsó hídja ez lehet R1 től ZX636-ön át a duciig bármi de ekkor ami szükséges minimálisan.

Két teleszkóp.
Alsó villahíd
Két féknyereg.
Esztergályos-marós ismerős.

Az alsó hídból átpréselteted a saját összekötő csövedet Az alsónak megfelelő felsővel természetesen befogós nem csutkás kivitel.
Ide kéne a marós de lehet LSL,ABM csillárd pénzért.

Így van benn egy gyakorlatilag R1,GSXR,CBR specifikációjú első villád.
Már a két villa közti távra gondolok.
Na veszed a keréktengelyt a villákhoz meg a saját kerked és kitotózod hogy mekkora két távtartó ami kell hozzá.
Meg a nyegek alá a kis távtartók a 310-es saját tárcsához.

Ha ezek megvannak csak össze kell rakni.

KB 150 max 2 kiló.
hát az LFP fórum itt a sport motoron!
Állatok laknak ott
Hát Mi nagyot csodálkoztunk, amikor megjött a csomag, nem nagyon találtunk olyan csatit, amit használni tudtunk volna. Nem akarlak lebeszélni róla, ha tetszik.
Én nem futamodok meg a műszaki kihívások elől, de amikor megláttam ezt az "elektronikát", akkor egyből hívtunk egy szakit!
Meg lehet csinálni, csak pöcsölős. Azok az aba bilincses konzolok, meg igazán hitványak szerintem. Mi ilyet vettünk konzol

Ha rendesen meg akarod csinálni, akkor 30-40 lesz a vége, ha csináltatod, akkor meg biztos egy 50-esbe belehúzol
Nekem itt a bajom! A felső villahíd az N-esnél tudod, hogy milyen! Nekem olyan kell! Szóval, ha a Hayabusa, GSX-R1000 elejét beleraknám akkor Én maratnék egy olyan felső villahidat, amilyen a gyári SV N-esé csak nem 46-os befogóval, hanem 50-essel, hogy beleférjen villa, a többi meg mehetne a GSX-R1000-sé, minden, villaszár, kerék, tengely, fék, tárcsa, alsó villahíd,.... Szóval engem csak ez gátol, az a k...va felső villahíd, meg az a 300-400e Ft.
Bár ha erősen belegondolok, hogy ezt a motort szerintem eladni nem fogom, lehet, hogy egy elborult pillanatomban belefogok!
képeket készítek majd. Itt azt írja van kábel és faxa fényszóró is.
http://www.streetfighter-fejid...
konzol: http://www.streetfighter-fejid...