Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én, azért kérdeztem, mert én nem tudom!
nem simsont akarok venni , ez azért más kategória, oda kell figyelni!
Kuplung? az meg hogy a fenébe? 40ezernél? Ha kerekeztek vele lehet.. amúgy elmegy az 100-at is.

Vezérlésbe mi? Láncot tuti nem..

A motorvétel az a motor ára+átírás+100-200 ezer között (mert 99 százalékban úgyis cserés lesz egy csomó minden 0-3ezer kilométeren belül)

110 ezer kilométerrel vettem motort tavasszal.. most van benne majdnem 120. Eddig csak olajat kellett benne cserélnem, valamint kellett bele hátsó fékbetét és egy féktárcsa hátra (bontóból 5ezer forint volt) Ja, meg vettem rá gumit, ami rajta volt azt meg elég jól eladtam 5 nap alatt

Állapotot vegyél, ne kilométert..!

amúgy ezeket a 40ezer kilométer körüli "kötelező" szervizeket honnan szedted?
Attól függ hányszor volt visszapörgetve 40000-re. Elvileg, ha normális gazdája volt, akkor 60000-ig nem nagyon kell hozzá nyúlni.
Nem volt lambda szonda sehol.
06-os.
20 percig keresték a KPM nél kutyában de nem találták meg.
Jó is lenne 30-nál kuplungozni kéne.............bebaszna.
Talán egy szelephézag meg a szokásosak.
100e nél még nem kel vezérléshez nyúlni alkatrész ügyben csak ha mostoha sora volt.
Ja azt hittem a lambda szondát mutatós.
arra gondoltam, hogy amelyikben 30-40 ezer van, azon rövidesen vezérlés, kuplung, stb szervizelést kell végrehajtani.
na most ha veszek egy motort, minimum 50 ropi az átíratás, esetleg műszaki mittomén 20 körül, plusz még motorgeneráltassak?
nem szívesen!
Tudom............az vót. Köfi.
Amit mondtam.Nagyíccs.
Megvették a garipapír szerint 2009 02 17.-én.Volt egy olajcsere bejegyzésem 2440 nél 2009 05 27.-én majd mély kuss 2011 szeptemberig amikor nálam landolt 8100-al.A láncon pöttyökben rozsdafoltok voltak és száraz pormentes volt az is meg a motor minden zuga is.Szerintem minimum egy évet állt valami zárt motordepoban.
Szíp egy jószág!
Mire mutat a nyíl? Telefonról netezek és nem látom igazán...
Talán pihent egy keveset amíg törött volt?
Bocs de belefeszültem és nem jött össze. 4-éves és még 16600-nál tökölődök.
Én le se merem írni mennyit mentem március óta
A lambda szondát bele bìrják rakni a sima csőbe?
Szerintem nagyon szívesen visszacsavarják neked 25000km-re!
Mert az olyan kerek szám. Másfél hónap alatt 2500 km és szinte sehol nem jártam.
Alul az összeeresztésnél.Azután picivel hogy a két cső összejön és a nagy hombár cső lesz belőle ami megy a dobhoz.Ott van egy gyári hegesztési varrat.Ha ott illesztik és jó a hegesztő tök gyárin fog kinézni.
Jó, persze.. De én a kérdező gondolkodásmódjára lennék kíváncsi.

Miért pont 25?
Egyáltalán van még SV 650 ilyen kevés futott kilométerrel (túltárolt készlet nem ér).. nem tegnap fejezték be a forgalmazását
meg is van csak valahogy az órák többször mérik ugyanazt
Egy új motorban kb a 2., 3. évben kéne meglennie a 25.ezredik kilométernek.. (kivételek természetesen mindig vannak)

Két olajcsere (12.ezer kilométer) ripsz-ropsz beleszalad egy motorba
azt hogy elötte mi van én sem tudom..
25000 km után eléri a 10. évét a motor a magyar statisztikák szerint.