2003 végi SV650-ben szeretnék villa olajat cserélni. A kérdésem, hogy milyen viszkozitású (10 vagy 15W-t írnak itt-ott) és mekkora mennyiségű olajra lenne szükségem ehhez?
A használatiban nem találom!
Az első rámragatt.
Bementem a motrbótba.
Beszélgetés.
-Lesz jogsim kéne valamikor motort néznem.
-Mit akarsz venni?
-Aprilia Pegaso strada nagyon jól néz ki és yamaha blokk van benne.
-ááááá ne vegyél nagy egyhengerest mert gyenge,pályán lassú és 40-nél a nagy dugó miatt ha hajtod generálozni kell.
De vedd meg ezt.............v2-es 650-es olyan mint az enyém............jólesz az neked.
-mmmmm..........áááááá miafene ez?
-suzuki sv650.
-menj vele egy kört.
vrommmmmtatarra.
-tényleg jó lesz.
-Mennyi?
650...........ezer forintban
-áááááá törött annyit nem adok érte.
-jó legyen 550.
Azt majd akkor, ha hazajöttem a második Balkán túráról és levettem róla a lézerblokkolót meg az ültetőszettet.
Egyébként hahu-n a negyedik legolcsóbb gép. Egy dolog nyugtat, hogy a többi se nagyon pörög, régóta ugyanazokat hirdetik.
Hagyd, hülyeségre nincs orvosság. Állítom, hogy a GS-re azért nem volt idáig egyetlen telefonom se, mert őszintén leírtam, hogy az eleje törve volt és van benne 35000km, meg hogy használati karcok nyilván vannak rajta, nem szalonmotor ez...
2003 végi SV650-ben szeretnék villa olajat cserélni. A kérdésem, hogy milyen viszkozitású (10 vagy 15W-t írnak itt-ott) és mekkora mennyiségű olajra lenne szükségem ehhez?
A használatiban nem találom!