Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

2003 végi SV650-ben szeretnék villa olajat cserélni. A kérdésem, hogy milyen viszkozitású (10 vagy 15W-t írnak itt-ott) és mekkora mennyiségű olajra lenne szükségem ehhez?
A használatiban nem találom!
A kép! :)

Ahogy látható, én a hűtő felfogató konzolra raktam. Nem melegszik, nem is látható, viszont hangja megmaradt...
Köszi,de megvárom hogy mi lesz a kiszemelt paripával.
az enyemben 15.500 volt 3 szezon utan...aztan fel lett porgetve a tempo es 4 szezon alatt ment bele meg 17.000

jobb lesz nekem egy nagyrobogo amit mindenhova hasznalhatok, nem csak kanyarvadaszatra...
ha valakit erdekel, ezek itt annyira pedansak, h majd minden meloert kaphato havibert a vezetik a neten:

ITT

lecsekkoltam az enyem, kb. 4% meg tobbet is kapok mint amennyi jarna
dobj egy mailcimet, lehet tudunk valamit alkotni...

Gyűjtöm a pénzet.Aug.-ra.
577 vagy hasonló?
Haza,haza,haza..............ET..............
holnap valaki valahova?
Az első rámragatt.
Bementem a motrbótba.
Beszélgetés.
-Lesz jogsim kéne valamikor motort néznem.
-Mit akarsz venni?
-Aprilia Pegaso strada nagyon jól néz ki és yamaha blokk van benne.
-ááááá ne vegyél nagy egyhengerest mert gyenge,pályán lassú és 40-nél a nagy dugó miatt ha hajtod generálozni kell.
De vedd meg ezt.............v2-es 650-es olyan mint az enyém............jólesz az neked.
-mmmmm..........áááááá miafene ez?
-suzuki sv650.
-menj vele egy kört.
vrommmmmtatarra.
-tényleg jó lesz.
-Mennyi?
650...........ezer forintban
-áááááá törött annyit nem adok érte.
-jó legyen 550.
Néha neked is lehet szerencséd.
Engem is megtalált, csak előtte volt egy pici félresiklás.
Én kapkodtam.
Az első..........legolcsóbb..........legfehérebbet vettem meg a Hahuról.
nem is kapkodnám el! ugyis megtalál majd a motorom
Ezért nem szabad kapkodni a motorvétellel. Nem hajt senki.
Trafipax fölött tuti.
Induljon,ne füstöljön,menjen,megálljon,ne csalinkázzon és nézzen ki kultúrgépnek.
A többire ott a mastercard.
Azt majd akkor, ha hazajöttem a második Balkán túráról és levettem róla a lézerblokkolót meg az ültetőszettet.
Egyébként hahu-n a negyedik legolcsóbb gép. Egy dolog nyugtat, hogy a többi se nagyon pörög, régóta ugyanazokat hirdetik.
Mi lenne ha 80-at engednél?
nehéz dolog ez!sok mindent kell figyelni, valami fölött biztos elsiklik az ember!
Hagyd, hülyeségre nincs orvosság. Állítom, hogy a GS-re azért nem volt idáig egyetlen telefonom se, mert őszintén leírtam, hogy az eleje törve volt és van benne 35000km, meg hogy használati karcok nyilván vannak rajta, nem szalonmotor ez...
Először nézd meg a gazdáját. Utána a kopó dolgokat. Gumik, lánc, lánckerék, fèktárcsák....
Nem újonnan vette az ziher
(ismerős mondta, ilyen gépe van )
ja, és nyugodj meg.. olyan szépen megvetetnek majd veled egy 70ezret futott motort, hogy csak na. Még jó hogy ez neked nem fog feltűnni