Mint mondtam rokoni tapasztalatnak hiszek.
Hazajött gyerekkel.
Raktári meló.
Most hülyére dolgozza magát szakácsként de van egy nő aki szívja a vérét míg bele nem döglik.
Na ezt szerezte tapasztalatnak angliából.
És szülni még a másik kinn élő ORVOS ismerős aki bevallottan faszán él mert azt mondta ott kinn DRÁGÁBB a gyerekszülés mint itt.
Ezt add össze.
De inkább átterelem a szót.
Mit szólsz a Tiger 900-as ötletre?
Megéri a vesződséget ezer ejuróért huszonéves rom angol túraendúró?
Inkább olyan mint a hilfo...,de ennél olcsóbban adom... ......ráadásul a cég már nem nagyon mükszik....a gixef topicban rendelt onnan egy srác pár hete és válasz sincs....tavaly ugye megszűnt és idén kezdte újra tavasszal, de lehet hogy megint annyi...
Ha kivágnak vagy kivisznek minket az eu-ból valószínüleg hazazsuppolnak mindenkit aki csak raktári meg hasonló melót végez....és lesz majd itt jó sok friss munkanélküli......nyilván jóval kevesebbet fizetnek mint a helyi erőknek, de még abból a léből is meg lehet élni......itthon már hiába van valakinek melóhelye(átlag) abból nem lehet már rezsit sem fizetni főleg ha van gyerek...
Ja túlléptük de mindíg előjön...............vagyis előhozzák................csak ott kinn sem agylágyultak élnek................bevándorlót kevesebb pénzért alkalmaznak és készülnek a saját munkahelyek védelmére is lásd a franciákat.
Nehogy az legyen a vége hogy zsuppolnak vissza mindenkit akinek nem keresett a szakmája kinn.
Bár felesleges ezen elmélkedni nem a motorozz.hu-n vagyok.
Nem csak Ő hanem még kurva sokan mások is akik itt is fizethettek volna adót(igaz már lassan nem lesz hol dolgozni).....nagyon nem jön vissza már régóta senki főleg akik most mennek ki....már az én korombeliek is tűnnek el a környékünkről szinte hetente, ez kezdődött kb 1.5 éve és azóta senki nem jött vissza pedig többen nyelvtudás nélkül húztak el....remélem egy gyerekem sem fog itt élni ha nem változik a helyzet......nyomorogni nem élet....
Gondolom töben is találkoztatok a jelenséggel, hogy az 1000esnél a duda szerencsétlen elhelyezése miatt túlmelegszik és nem szól.
Van olyan aki talált már erre a problémára megoldást ?
Hazajött gyerekkel.
Raktári meló.
Most hülyére dolgozza magát szakácsként de van egy nő aki szívja a vérét míg bele nem döglik.
Na ezt szerezte tapasztalatnak angliából.
És szülni még a másik kinn élő ORVOS ismerős aki bevallottan faszán él mert azt mondta ott kinn DRÁGÁBB a gyerekszülés mint itt.
Ezt add össze.
De inkább átterelem a szót.
Mit szólsz a Tiger 900-as ötletre?
Megéri a vesződséget ezer ejuróért huszonéves rom angol túraendúró?
Talán jobb mint a Hiflo...
Használtál már olyat?
Nehogy az legyen a vége hogy zsuppolnak vissza mindenkit akinek nem keresett a szakmája kinn.
Bár felesleges ezen elmélkedni nem a motorozz.hu-n vagyok.
Vagy fölösleges?
Szétszedtem letakarítottam megfújkáltam WD40-el.
Egy darabig jó lesz.
Igaz ezresem sincs..............de talán egy kezemen megszámolom hányszor nyomtam meg a dudát.
Gondolom töben is találkoztatok a jelenséggel, hogy az 1000esnél a duda szerencsétlen elhelyezése miatt túlmelegszik és nem szól.
Van olyan aki talált már erre a problémára megoldást ?