nekem is akkor említette.felvettem vele a kapcsolatot.Azt mondta még egy nagyobb túrát szeretne a géppel....aztán eladja.
Nem akartam nagy dobra verni,amíg nincs nálam a motor,de már mind1.Remélem nem kiabálom el és enyém lesz a motor......feltéve ha meg egyezünk
580-ért vitték volna.
Ez volt kedden.
Mondtam neki hogy az a nap nemjó.
Azt mondta hogy ő akár este 10-kor is jönne de nagyon kell mer nem akar lecsúszni róla.
Mondtam hogy ne aggódjon pénteken jöhet akkor jó nekem.
Erre szerdán vett egy másikat.
kurva sok....en is autopalyan jottem, kulonben soha nem erek ki...
de ha jo kanyarokat akarsz, akkor delnek gyere.Itt olcson van kemping es 5 szerpentin van 30percen belul
ezert is voltam szotyi-ekra kicsit morcos...nem csak, h a kornyeken mentek, gyakorlatilag talan a haz elott parkoltak es egy sms nem fert bele...itt karikaztak at...na mind1.Nem vagyunk egyformak.
Nem akartam nagy dobra verni,amíg nincs nálam a motor,de már mind1.Remélem nem kiabálom el és enyém lesz a motor......feltéve ha meg egyezünk
Pécsen van.
A régebbi fazon az belefér idén....
Meglátom.
De lehet hogy kicsit még gyűjtök jövő tavaszig.
Ez volt kedden.
Mondtam neki hogy az a nap nemjó.
Azt mondta hogy ő akár este 10-kor is jönne de nagyon kell mer nem akar lecsúszni róla.
Mondtam hogy ne aggódjon pénteken jöhet akkor jó nekem.
Erre szerdán vett egy másikat.
de ha jo kanyarokat akarsz, akkor delnek gyere.Itt olcson van kemping es 5 szerpentin van 30percen belul
ezert is voltam szotyi-ekra kicsit morcos...nem csak, h a kornyeken mentek, gyakorlatilag talan a haz elott parkoltak es egy sms nem fert bele...itt karikaztak at...na mind1.Nem vagyunk egyformak.
Csak kíváncsi voltam.