Plussz ha saját tapasztalatom számít a büdös életbe nem állítottak meg csak egyszer azt is az EU kormányzás alatt.
Nesze neked EU.
Volt egy RS3 az SV-n.................szűkítőt se látott bele se lehetett tenni mert akkor még nem csináltattam meg.
Aszittem rámszólnak de nem.Köszöntek viccelődtek hogy nekik is hangos volt a motorjuk és annyi.
Sima utcai talpasok lehettek nem motorosok.
Dozer, nekem8, de ha olyan rendoroket fogsz ki, akkor azok meg fognak szivatni.Ne mondd, h nem szoltam...De ezen idegeskedni minden gurulaskor, h levesznek-e vagy nem...Vagy nalad igy all a zseton?Akkor nem szoltam.
aki komolyan, nem hirtelen felindulasbol hagyta el az orszagot, az max. nyugidjaskent fog hazaterni meghalni.Ha egyaltalan...
Szerinted, ki megy haza, aki otthon mindent felegetett, h itt felepitse elorol, pl. gyereket suliba jaratni, uj melohely(ek) vagy az aki ezek utan jon ki a meses loverol almodozva.Majd huz haza olyan gyorsan, h a laba se eri a foldet.
Azt kellene vegre megerteni, h egysegnyi ido alatt kell a minel tobb penzt osszerakni.Erre mar csak a nyugateuropai allamok egy reszeben van mod.De lassan ott is huzgaljak le a rolot...Kb. a vilaggazdasag 1 eve masszis szopoban van, de a neheze csak most kezdodik...
mikor meg tejjel mezzel folyo kanaan volt, 2006 mar leleptem...szoval ne sorolj a divatmajmok koze pls.
leginkabb azok huznak haza a faszba, akik itt se ernek lofaszt se, mert se nyelvtudasuk, se szakmajuk.Itt sincs kolbaszbol, de itt is emberek elnek.A nagy arcra itt sem fizetnek, ellenben a jo szakmunkaert sokat.
olvastad a tinik a palyan cikket?Az a motor itt 1-1.5 havi fizuol megvan...Egyeb kerdes?
jövöhét elején gumit kell keritenem (használt óccsó 180/55 és 120/70)
Zoli! gödöllői gumisnak hogyhivjákanevétnekije?
elérhetöség kellene
esetleg gyömrö-vecsés 17-18ker környékén tud vki gumist akinek van használtkészlete,és normálisan szerel?
de a rendőrbá' első kérdése az lesz, h helyszínen fizeti be, vagy kér csekket?Mert a rsz nem a gyári felfogatási pontokon van...Mert magyarország gyökér ország.
nem tudom figyelni napi rendszerességgel a fórumot, így nem tudom, hogy mi az utolsó állapot az osztrák aug.20-i gurulással.
Végül is családdal tervezed? vagy keresel jelentkezőket és csak motoros lenne?
én benne lennék, úgysem jártam még osztrákoknál motorral, meg a kipufogót is le kell tesztelni kint(mennyire morcosak miatta a helyi erők)
Nesze neked EU.
Volt egy RS3 az SV-n.................szűkítőt se látott bele se lehetett tenni mert akkor még nem csináltattam meg.
Aszittem rámszólnak de nem.Köszöntek viccelődtek hogy nekik is hangos volt a motorjuk és annyi.
Sima utcai talpasok lehettek nem motorosok.