Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plussz ha saját tapasztalatom számít a büdös életbe nem állítottak meg csak egyszer azt is az EU kormányzás alatt.

Nesze neked EU.

Volt egy RS3 az SV-n.................szűkítőt se látott bele se lehetett tenni mert akkor még nem csináltattam meg.
Aszittem rámszólnak de nem.Köszöntek viccelődtek hogy nekik is hangos volt a motorjuk és annyi.
Sima utcai talpasok lehettek nem motorosok.
meg viccnek is rossz a konyorgesed

Dozer, nekem8, de ha olyan rendoroket fogsz ki, akkor azok meg fognak szivatni.Ne mondd, h nem szoltam...De ezen idegeskedni minden gurulaskor, h levesznek-e vagy nem...Vagy nalad igy all a zseton?Akkor nem szoltam.

En meguntam.
aki komolyan, nem hirtelen felindulasbol hagyta el az orszagot, az max. nyugidjaskent fog hazaterni meghalni.Ha egyaltalan...

Szerinted, ki megy haza, aki otthon mindent felegetett, h itt felepitse elorol, pl. gyereket suliba jaratni, uj melohely(ek) vagy az aki ezek utan jon ki a meses loverol almodozva.Majd huz haza olyan gyorsan, h a laba se eri a foldet.

Azt kellene vegre megerteni, h egysegnyi ido alatt kell a minel tobb penzt osszerakni.Erre mar csak a nyugateuropai allamok egy reszeben van mod.De lassan ott is huzgaljak le a rolot...Kb. a vilaggazdasag 1 eve masszis szopoban van, de a neheze csak most kezdodik...
igaz,igaz
Semmi baj sincs a rendszámmal.Dőlés szög jó és nem billenthetős.Ennyi elég......Műszakin is elég meg a közúton is.
Ottmaradsz ugye?
mikor meg tejjel mezzel folyo kanaan volt, 2006 mar leleptem...szoval ne sorolj a divatmajmok koze pls.

leginkabb azok huznak haza a faszba, akik itt se ernek lofaszt se, mert se nyelvtudasuk, se szakmajuk.Itt sincs kolbaszbol, de itt is emberek elnek.A nagy arcra itt sem fizetnek, ellenben a jo szakmunkaert sokat.

olvastad a tinik a palyan cikket?Az a motor itt 1-1.5 havi fizuol megvan...Egyeb kerdes?
Egy hátsót ha látsz szójjá.
Nem akarom egy gumisra bízni.
hogy ez a Fektitibi ménemjutotteszembe
pedig ott jártam vmikor
thx
Ha nem hoz nekemis kutatnom kell valamit 20.-áig.

Kicsit lusta.
Fekti Tibi Gyálon
felelevenítem a 10 szavas német szókincsemet addig. Nekem is még Sanyihoz be kell jelentkeznem vizitre. Plusz keriteni egy első gummát
Giorgiogumi de nincs neki csak 190-es metz rennsport majdnem pályagumija.Állítólag hoz hónap végén de már ezt mondja hónap eleje óta.
jövöhét elején gumit kell keritenem (használt óccsó 180/55 és 120/70)
Zoli! gödöllői gumisnak hogyhivjákanevétnekije?
elérhetöség kellene
esetleg gyömrö-vecsés 17-18ker környékén tud vki gumist akinek van használtkészlete,és normálisan szerel?
Nagyon divatos szidni az országot.

Feri mondta a tutit.

El lehet menni.

Viszont a legtöbb emberke csak morcog és visszajön.
ezek a dolgok nagyon nem hiányoznak otthonról :D
Nem írok listát.Jössz és kész.

Nézegettem szállást..................de lehet ahol megállok ott keresek.

Még kiötlöm.
Két embernek lehet foglalni de ha többen jönnének bajban lennék.
Laller kérdezte az útvonalat de ahogy mostanában ál biztosnemjön.
Irj fel légyszi a résztvevőkhöz, most csak 1edül megyek majd
Ha lehet nem is kéne visszajönni.
szép! :)

de a rendőrbá' első kérdése az lesz, h helyszínen fizeti be, vagy kér csekket?Mert a rsz nem a gyári felfogatási pontokon van...Mert magyarország gyökér ország.
Nem simán szólóban.Megyek oszt kész aki jön azt szivesen látom.
Zoli?!

nem tudom figyelni napi rendszerességgel a fórumot, így nem tudom, hogy mi az utolsó állapot az osztrák aug.20-i gurulással.

Végül is családdal tervezed? vagy keresel jelentkezőket és csak motoros lenne?
én benne lennék, úgysem jártam még osztrákoknál motorral, meg a kipufogót is le kell tesztelni kint(mennyire morcosak miatta a helyi erők)
Hmmmmmm.
Papukon keresztül boszniába, majd montenegro albánia macedónia kosovó szerbia..? Na úgy ér
Délnyugat?