Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem riogatni akarlak, de nálam is ezt csinálta egy hét alatt 2x, harmadikra nem indult :( szétszedtem, kipucoltam mindent, de valószínű, hogy valami szenzor szivat,mert sehogy sem indult. most már szerelőnél van :(
remélem neked nem ekkora a problémád. széles utat:)
Egerszegen is volt egy yamaha boltja a fickónak, csak nem ment jól és visszatért kéthelyre. pedig itt zegen jó fejek voltak az eladók. viszont egyszer én is mentem nézni gépet kéthelyi "szalonba", valahogy én is azt láttam rajta, hogy nem annyira akar eladni bármit...
Ez egyértelmű volt hogyha nem automatán állítja hanem lehet állítani akkor kell :)
na jó, de ha kell akkor kell... mi 1000km utaztunk a dízelért, előre le volt beszélve, mire odaértünk már intézte az egyik kolegájuk a sárgarendszámot az okm.irodán (pedig nem is alkudtunk még meg). Ennek ellenére az volt a kiszolgálás, hogy "gúten tág" - és kézbe nyomták a kulcsot, megmutatták hol áll a kocsi és visszamentek a kalyibába. Mondjuk jobb is volt így, azt néztünk meg rajta, amit csak akartunk :-)
nem lehet, hanem kell.
2004 es, már injektoros. De elég hülye vok még a témában, a 2 henger miatt itt is lehet szinkront állítani?
vsz szinkront kellene állitani rajta
...de addigis egy keresztcsavarhuzóval huzd feljebb az alapjáratot,a váz baloldalán benyulva
utána keress egy szerelöt (sv-t jól ismerö Tárnoki itt is van)
Sziasztok. Tegnap egy boldog tulajdonosa lettem egy Sv 650 s nek :) Ez az első motorom, tényleg szép állapotban van, de viszont mikor haza értem vele a benzinkúton leállítás után, újra indítva lefulladt, mintha nem lett volna alap járat, de ha gázt húztam helyre állt. Ez természetes vagy valami problema lehet?
milyen aron keresgelsz ezrest?
úgy is van
Akker rohadjon rájuk.
azt mondtam szeretném megnézni.Erre rámutattak,hogy ott van aztán ennyi volt.Ja meg elmondták hány km van benne meg hogy egygazdás
Ennyi volt a nagy promóció.
Nem is röfögtetted meg?
Nem jó kereskedői hozzállás.
megnéztem egy ezredest a kéthelyi kereskedésben.Annyira le se szartok hogy csak na,pedig potenciális ügyfél is lehettem volna.....na de nem volt pénz szagom ,így le se szartak.
z750 lesz ebből akárki meglássa
Megnéztem azt az ezüstöt a szentendrei kereskedésben.
Mocsokjó hangja van, szépen dörmög a Micron dob.
nem rossz!
Én nem tudtam...............160 fölött kígyózott rendesen.

De a Z.................mmmmmmmmm 246.

http://youtu.be/aodENUAiOC8
hajaj dehogy nem
Az SV 650-nel nem?
hajaj de még hogy
Pedig lehet menni a Z-vel 200 fölött is.
Drága.
A Kawa jobban tetszik.
akkor gsr750