Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy leinformálható jó motor megér egy kis várakozást
Milyen színű, milyen évjárat?
Az a helyzet,hogy azt hittem nem viszik el ilyen hamar a 650-et és nem gondoltam,hogy ilyen hosszú időre motor nélkül maradok...Most ez van addig is türelmesen kivárom az időt.
Halagyá ezerrel.

Bár az eladás is villámgyors volt az én nyűglődésemhez képest.
ahogy eddig.Várom a jelzést,hogy mehetek megnézni.
Azért tarcsiba van még pár gép de azzel az ismerősömmel megbeszéltük,hogy mikor lesz aktuális .Elvileg augusztus vége szept eleje.
Nem...............egyenlőre jegelem...............sok az 3 napra 2e Km meg a hegyek.
Hogy áll a project.
sajnos nekik meg nem mondtak meg, h gondoskodj magadrol mert ossze fog omlani a rendszer...Valszeg a szuleim en fog kellenem eltartani, mert huszoniksz ev mulva fittyfasz lesz a nyugdijuk...

irtam a sracoknaka forumba, majd ok adnak tippeket.

Erre jossz?Mert akkor gurulnek egy egesznaposat, mondjuk arra
Van valami?
mit akarsz rátérni?
van hasznélt készlete rendesen :)
Tényleg hagyni kéne................térjünk rá az ezresre.
hagyjuk a vitát mert értelmetlen....
Én értelek Téged is meg értem az itt maradottakat is.
Rájuk terheljük..........holittagond.
de a mai nyugdíjasoknak "valakikből" fizetni kell.....
Lett volna szállás ott haveri alapon.

Szerpentinnel ellátottság érdekelt volna.
szerencserol hallottal?

Rüti?Ismeros....Miert is?

Dozer, normalis ember nem hisz a nyugdijban, azert jottunk el, h megteremthessuk az anyagi fedezetet ra...Mar ha megerjuk...Otthon erre nincs esely.Erre mondtam hogy egysegny ido alatt a legtobb penzt osszerakni...

Nezd, mi kenyelmes helyzetben vagyunk otthon...Kcisit mindenki beleszarik a munkajaba...Itt mindent beturol beture betartanak.Ha szerencsed van, meguszod.Amit ketlek.A szabalyok (a normalis, nem a magyarok) ertunk vannak, nem ellenunk.

A gixxeres meg olcson meguszta.Amugy ezek tobbynire figyelmezteto merteku buntik, hogy emgtanuld hibaztal...Ez nem magyarorszag, h egy sarga lampa 5*havi fizu...Lenne is lazadas, h na :D PEdig itt aztan ki tudnak pengetni.De pl. nem lezereznek.Neha, de akkor bemondjak mindenhol.Foleg telepitett cuccok vannak, azok meg szembol mernek leginkabb.
Már nem azért de például az osztrák és egyéb rendőrök jóval nagyobb kötöszködők a sportdob és egyéb miatt.
Lehet a büntitétel egy szimpla gyorshajtás miatt kevesebb összegben de a gixxeres srácnak 30 eurója bánta mert a táska pántja rálógott a rendszámra és meséltek szállítást fizetett majd rendőrségen megvárt normál dobot is.Míg ideért itthonról.
Ergo rendőri kötöszködés mindenhol van.
meg újságot
Trafik? cigit árulsz?
Bármibe bele lehet kötni ennyiből még a gumi profil mélységébe is ha 1.6mm alatt van.Márpedig a többség nem akkor cseréli ha pont elérte
Nekem 5 év alatt még a kipu miatt sem szóltak.Jobban aggódom a trafik miatt...
Persze.
180/55 ?
És a kivándoroltak szüleinek,nagyszüleinek nyugdíját meg szedje össze az itthon maradt társaság.
Akkor ha tényleg nincs más és azért megy ki valaki az ok,de akinek van munkálya annak elég vérszegény indok a "szar az ország azt ezér lépek" hozzá állás.
Mé?

Rüti nevű helyről mit tudsz?