Az nem snassz....mert amíg átsétálsz a kezedben az aranyszegecses rohambilit lóbálva miközben alig bírsz talpon maradni a legalább 47kg súlyú 24karátos kereszttől jól meg tudják nézni a motorodat...
Ja és ha ledobom a cuccokat amiket most lecserélem talán lesz annyim belőle hogy legyen tigrincs.
A telók,a tank,a fékek érnek az ebay-en egy 2-3 kilót ha szerencsém van.És akkor talán előbb.
Nem titkos..................egyenlőre nincs ezer eurom meg a fuvar.
Apróság.
Most még gumi olaj+szűrőt megvettem.
Gumira még kinyögöm.
Meg lesz egy pici túra................azt is.
Utána kell még egy pár féknyereg,gixxer fékmunkahenger és egy hátsó teló.KB 400 dollár.
Ezek kijavítása,feltöltése szépészet.
Fényezés............pár apróság.
Ha mindezzel kész vagyok..................gyűjtök pízt télen és kifizetem a tartozást.
Tavasszal meg végigkoslatom a mobile.de-t és kinézek egy hasonló tirincset.Most van KB 400 darab eladó.
Úgyhogy nyukban vagyok lesz még hasonló gyösz ennyiért.
Az a baj, hogy túl szépek...legalábbis ebben verik a mezőnyt....ezért el kell viselni a problémákat is na meg nem menni hosszabb túrákra....meki mindenhol van...
háááát, olasz.... .....ugyan nem volt olasz gépem így én is csak az előítéleteket tudom hajtogatni.......fene tudja.....problémásabbnak gondolom mint a japókat...
Plusz furdal hogy Laller elázott vagy nem?
Kössszi
Megállok a jobb oldalon és átslattyogok?
Az elég snassz.
A telók,a tank,a fékek érnek az ebay-en egy 2-3 kilót ha szerencsém van.És akkor talán előbb.
Apróság.
Most még gumi olaj+szűrőt megvettem.
Gumira még kinyögöm.
Meg lesz egy pici túra................azt is.
Utána kell még egy pár féknyereg,gixxer fékmunkahenger és egy hátsó teló.KB 400 dollár.
Ezek kijavítása,feltöltése szépészet.
Fényezés............pár apróság.
Ha mindezzel kész vagyok..................gyűjtök pízt télen és kifizetem a tartozást.
Tavasszal meg végigkoslatom a mobile.de-t és kinézek egy hasonló tirincset.Most van KB 400 darab eladó.
Úgyhogy nyukban vagyok lesz még hasonló gyösz ennyiért.
Gumit zabálhatja.
Aki RSV-t vesz tuti nem a Marokkó 3 hétben műsorra vágyik.
Bár sose mondtam volna magamról hogy vonzódom a túlkoros angol túramacskákhoz egyik pillanatról a másikra.
Amúgy asszem az önindító relé és a akksi szokik nagyon megdögleni.
Nameg a régi RSV-knek elég besíbolt pofázmányuk van.
Az újabb factoryknak viszont kellemesen morc a nézésük.
De már rég tudjuk hogy olasznak akkor higgy ha ló legel a sírján és imátkozz hogy ne fociidényben pénteken gyátsák le a gépet.