Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tied a mennyország.744 már csak a tl villa hibádzik és lesz egy méregdrága sv 750-ed.
Hasidomot meg hátsó sárvédőt szeretnék de nem lehet kapni vagy aranyáron. Feketében pár matricával nem csak szép de praktikus is sztem. Az áttétel meg volt, elöl -1 meg van egy halk, a gyárinál picivel hangosabb dob. V2-ben messze nincs akkora választék köbcentiben mint a sor4eseknél. Nekem egy SV750 kellene lég-olajban SRAD750/TL1000 első villával!
Szerintem hagyd a fenébe
Hasidomot rá azt kész!
Ha nagyon akarsz valamit piszkálni, akkor esetleg a rövidebb végáttétel adhat "más" érzést, de az meg messzire menni nem olyan jó.... Szerintem ha valaki erősebbet akar, akkor vegyen olyat ami gyárilag erősebb, gyorsabb. Az utólagos változtatások mindig drágábban jönnek ki..

A milyen gyakran használom kérdésen lehetne agyalni:
Egész évben? Átlagosan? "Szezonban"?
Én szombatra gondoltam !
Esetleg útközben valahol egy gyors kajálás. De lehet otthonról hozott anyaggal is jönni , vagy az út végén az Andrettiban pizza.....
Köszönöm.
Akkor kiszedem én is és megnézem.
megvolt...
Tisztelt Motoros Társaim!

Először is Bocsi az OFFért!

Szakdolgozatomhoz kérném segítségeteket az alábbi motoros kérdőív kitöltésében!
Csak 2 perc az egész!
Köszönöm szépen azoknak akik kitöltik!

(A RIPET PONT HU-S RÉSZ KÖZÜL TÖRÖLD A SPACE-T!.. máshogy nem tudtam belinkelni!)

ripet. hu/feedback.php?kid=e08390d00aff53e039a3961ec13998b4
sport kipufogó, sport légszűrő és hozzá való karbi fúvóka. Kezdésnek elég lesz.
Szerintem jöhet.
Ha beindul a gép.
Jövő vasárnap az amit Laci írt?
Ezen gondolkodok.
Hét közben a félhomályos raktárban nem volt érkezésem szopni akkora álarcom nincs.És időm se volt nagyon.
Reméltem hogy a karnál esett szét és kis kötöződróttal megoldom............de nem.

Marad az ödön hergelése meg a motor.Azt holnap hazahozom és tekerek egy kört ha ilyen jó idő lesz délután.
Értem, azt hittem már előre tudtad és megrendelted. Sajnos váltó bowdent nem nagyon lehet javíttatni/csináltatni mert toló-húzót nem nagyon tudnak adni. Ezt sajnos venni kell utángyártottat vagy eredetit. A 14 rugó még nem is drága.
Hogy jöt volna?
Ma délutá 3 óta szopok a kiszedéssel.
Kipufogó,hővédő,váltókar dekli le.Elül-hátul a rögzítőlemezek,gömbfejek le és a kezemben a szakadt bowden.
Hétfőn körbkérdezek mi mennyi.
Egynlőre vaterán van új 14 rugóért.
Nem jött még meg? Mikori is a gép?
Így van és ezért okosabb mint a többi...mivel gondolkodik és nem csak ösztönből dolgozik.
Jelenleg nem tuningolok.Váltóbowdennek viszont igencsak örülnék.
És pontokat is szoktál beleirkálni? Nem lesz attól rosszabb?
Nem beszélve arról, hogy azt könnyebb variálni. ...én a magamét átírogatom ha valami nem tetszik. ....
kicsit megbolondultam a telefonnal, nem neked akartam válaszolni há persze hogy nincs bajod vele mert van egy tartalékod vagy egyel kevesebb attol függ honnan nézzük
Nekem nemis.
na meg miért tetszik jobban a karbi ? ínyektorral semmi baj
Ne akard piszkálni.
A vételár dupláját is ráköltheted.Csak a hengerszett 3 kiló.
Az nagybaj.
Mindjárt 2? Nem sok az egy kicsit? Utcára teljesen felesleges olyan erős motor... Am azért VTR és nem SV mert a karbit jobban preferálom, a TL meg Suzuki és nagy kedvenc! De egyenlőre elég lenne a 650 is kicsit megpiszkálva, feltekerve!