!!!
NemTom...
Ha jól tudom főtengelyen közel 200LE-rősek voltak hátsó keréken 170-et tudtak !!!
Ettől függetlenűl mégegyszer köszi srácok!Jó mocizást mindenkinek,hali
jött az erő a lámpánál mindig éreztehogy mindig több egy kicsit a gáz...a múltkor ...még törés elött
..a gellért térnél kanyarodva a szabi híd felé is jól vissza pakoltam és én hülye...mivel gondoltam hogy ez kevés lesz belekuplungoltam és húztam egy nagyobbat nehogy már majrézva kanyarodjak,hát a villamoson nagyon örültek a produkciónak...én kevésbé...el is emelte az elejét szépen olyan jó 60-70 centit,még szerencse hogy a suzukinál gondoltak ránk nem rossz találmány a kormánygátló örültem is neki veszettül mondtam is a haveroknak mert 4-en voltun majdnem elhajoltam a lóval...megnyugtattak hogy jó hogy nem a GS-el jöttem el motorozni velük...vajon miért!?
Nem, csak emiatt tudom én sosem győztek rám várni,miért vettek Gixxereket!!!! Nem? Na mindegy.
Ezt most Te fizeted vagy a biztosító?
Én most találtam meg ezt a fórumot, és tök jó hogy van ilyen! Egyből 1 kérdéssel kezdeném: HOGY A **CSÁBA LEHET TLR-RE BUKÓGOMBÁT TENNI? Már sok szakértőt kérdeztem de érdemleges választ nem tudtak adni. Nemrég vásároltam a paripát (eddig gixer tulaj voltam) és tartok tőle hogy itt a mátrában elteszem a vasat. Ezért érdekelne a gomba felszerelési módja mert nem szeretném restaurálni a gépet. Főleg szezon közben. Ha tudtok légyszi segítsetek