Triumph Daytona

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi fulldigital, a felsorolásban nem találtam de írtam nekik hogy tudnak e beszerezni és árajánlatot adni rá, várom a válaszukat.
Triumph Budapestnek is írtam lassan 2 hete nem kaptam választ :D Gondolom pont leszarják a 25e forintos alkatrészt, azért még egyet telefonálok nekik a közeljövőben. Ricsibontót ajánlották még, vagy újat angliából tudnék rendelni még. Előtte Kawám volt, illetve van is még, ahhoz nem volt bonyolult alkatrészt beszerezni, de hát nekem Triumph kellett... :D:D
Szia vrezo,a menesztő gumi egy ker áru.Dobok egy linket ,kérdezd meg melyik lessz jó a tiédhez.https://motoralkatresz.eu/aruhaz/kategoriak/meneszto_gumi/
Hát ja, az nem megyen. 😂
Neki jobban sikerült a felnicsík. 😃
Hy! Szép a gülü, majdnem iker tezsvír. 😁 👍️
En bementem es ugy rendeltem,nibcs 10 km tolem,igy passz a rendeles menete.
Az angol az + posta +27% afa es 1800 koruli kezelesi koltseg.
Én nem mondtam hogy nem szimpatikus a Triumph Budapest, csupán nem találtam magyar oldalon így náluk sem. De akkor gondolom telefon vagy email megkérdez és ez a menete, náluk nincs erre webshop. Worlfofthriumph.com-on találtam 21,5e-ért + posta nem tudom mennyi lenne + vám + mikor ér ide stb. Most már akkor tudom hogy kb. ez a pár lehetőség van, kezdek akkor a budapestnél. Köszi az infót!
Hat,ha a triumphbudapest nem szimpi olyan tul sok hely nemigen van mas.
Oemparts-on nincs triumph,ebayen hasznaltakat talalsz,bontva van valszeg itthon is.
En a worldoftriumphtol mar rendeltem,de uk, szoval lassu es draga az afa miatt.
Lehet probalni nemet ebayt is.De mivel nekik is uk a forras megin lassu lesz,de afa nem megy mar ra.
Szoval en beprobalnam a triumphbudapestet eloszor.
Sziasztok. Múlt héten vettem egy Triumph Street Triple 675 motort 2010-es évjárat. Menesztő gumi kopott benne mert terhelésváltáskor ugrik vagy ránt egyet. Kézzel tekerve e lánckereket nem érződik, de össze jelöltem és ha egyesbe teszem és tolom oda vissza akkor látszik hogy elmászik a jelölés pár mm-el. Szóval annyira nem totálkár mint némelyik videón láttam, de nekem nagyon idegesítő. Magyarországon hol tudnék hozzá rendelni mert én nem találtam. Hátsó féktárcsát is kellene cserélni de azt találtam több helyen is, illetve kuplung kart is mert nem a gyári. Tud valaki a menesztő ügyben tippet adni?
🙄
Senki többet?
Fellelhető valahol Triumph 2021es ár lista forintos?a Budapest oldalán nem találtam ,foto PDF bármi megfelel
Ok, ez igaz, a jobb robik amik 40 évvel a simók után készültek sokkal jobban mentek, de egyszerű felhasználóként egy jó simó egész elfogadható volt no meg mikor elkezdték gyártani volt belőle 80ccm-es rendszámos is ami gyárilag 80 körül ment, de az 50-eseket is fel lehetett elég könnyen tuningolni, hogy a 80-at tudják, mondjuk akkor már nem 3l körül ettek. 😃
Aprilia SR50-es volt,70-es hengerrel 90-et ment alattam végre.Már óra szerint,azzal nem tudott a simo versenyezni,és volt rajta értelmezhető fék is.
Nyilván kivénhedt elhanyagoltakon sikeredett gurulnod mert amúgy egy jó állapotú a robogók között nem annyira gáz, mondjuk én nem igazán mentem simóval mert az a jobb móduaké volt (hozzánk képest a 70'-es évek végén) így a riga, verhovina és régebbi berva jutott, na azokhoz képest a simo olyan volt mint ETZ-hez egy mai bármilyen túragép, viszont kis csúzli (125-150-MZ) MZ, ETZ, Jawa 175-350, Czetka 350, P20-21 és persze az első nagymotor a "suhanó tehén" a P10 és később oldalkocsis T5 megvoltak, de az ndk gépek tartósságban vertek mindent persze egy P20-21 az maga volt a királyság, de nekem ( 4 volt összesen) nem voltak megbízhatóak, a legjobb P21-em egy Bp.-balaton túrán már az érdi emelkedőn megadta megát és vagy 5X kellett a gyújtással bíbelődni míg hazaértünk, na az MZ-kel ilyen nem nagyon volt.
Jonak mondod,2x mentem simoval,eleg volt. 😆
Ezt az egész Pannónia Csepel simson hypot sosem értettem ,de lehet bennem van. A hiba
Akkó legyen extra ragyás bugyikék. 😆
Az bugyikék nem narancs 🙊
Azé ehhez az ölincchez nem illik a narancsos festés. 😆
Én csak néztem hogy kínlódik vele más ,azt igazából sosem érdekelt
Babettan is 1x ültem és neki mentem a kerítésnek 😃
Ez a kihívás. 😂
De simsont fikázni tilos mert kapol érte. 🙄
Próbáltam a simsont,inkább a halál,menni nem ment de megállni még úgy se tudott. 😆