Ebben én is tudok segiteni.....Annyival jobb dealt ajánlok, hogy a motorja se kell. Csak szállás, tankolás. Ráadásul tudok olyan képet küldeni ahol a büdös életbe nem fog járni, már akár most is:)
Tavaly is megoldottam hogy legyen fenykep.
Idenre nagyobat nem tervezek,de 3-4 hetvegi ausztria,szlovenia siman belefer.
Es mar csak 4e hianyzik az 50e-hez.
Nem kene hogy mas torje ossze a motorkát.😆
De most miért, nézegetheti a képeket meg verheti a mellét hogy milyen jót motorozott, közben meg el tud adni egy kisszéket meg egy 20000-es matracot amikből a profit még azt a kávét sem fedezi amit helyette és a pénzéből elfogyasztok az olasz síházban 🤷♂️😁
Pont most gondolkoztam, hogy felajánlom neki a segítségem. Nyáron ha nem ér rá én szívesen elmegyek helyette, persze foglal szállást, ideadja a kínai gülüszeműt persze megtankolva meg ad egy kis költőpénzt. Cserébe én csinálok egy csomó képet hogy merre jártunk gülüvel amit felrakhat ide a galériába. Közben vigyázhat a bizniszre hogy nehogy megálljon az élet. Szerintem ez egy win-win helyzet lenne 😁
szerintem ettől sokkal többet spórol a motorozáson mert heti 6 napot szopatja magát a boltban, aztán van évente 2db 4 napos hétvége amikor elmerészkedik a helyi fagyizón túl is
ha elmenne az ikeába akkor lenne minden évben 6 hét szabadsága amiből 10 év alatt egész európát be tudná járni 3x......
Az szerintem 40-50 ezer/hó körül mozoghat egy évre vetítve akár fél havi bérleti jelenthet(gondolkodós) A semmitől több(kezeit széttáró)
Gondolj bele mennyi kefírt meg tudsz venni amit nem a kópnak fizetsz 😅
Az üzenőfalat nem is tudja összegezni, a többit igen. Itt olyan magasröptű és szerteágazó az eszmecsere hogy az AI sem boldogul vele. Ahogy Zoli nagyszerűen jellemezte, Mindenhez IS értünk 😁
bár, hogy másodjára elolvastam azért annyi hibát látok benne, hogy én nem mondtam, hogy keressen másik helyet zotya mert tisztába vagyok vele, hogy ekkora üzlethelység nem szaladgál mindenhol szabadon ezt le is írtam. Én annyi tmondtam próbáljon meg a coopnmak sírni, hogy ne emelje meg a bérleti díjat 9%-al (kezeit széttáró) Zotya mondta,hogy ez megtörtént, de azt, hogy mi lett az eredménye azt nem mondta. laller mondta, hogy hagyja az egész kócerájt a picsába csináljon webshopot. Én legfeljebb csak annyit mondtam, ha azt a hodályt 30 év alatt már megvette volna akkor a fasza se fájna csak számolgatná havonta a bérleti díjat aminek a kitermelésével más küszködne.(kezeit széttáró) a többi stimmel 😅
Felesleges ilyen mérgekkel tömni magad, én próbálok úgy csinalni mindent hogy ne kelljen megbánnom semmit, ha meg nem úgy sikerül akkor meg azzal nyugtatom magam hogy ennek így kellett történnie 😁
Idenre nagyobat nem tervezek,de 3-4 hetvegi ausztria,szlovenia siman belefer.
Es mar csak 4e hianyzik az 50e-hez.
Nem kene hogy mas torje ossze a motorkát.😆
ha elmenne az ikeába akkor lenne minden évben 6 hét szabadsága amiből 10 év alatt egész európát be tudná járni 3x......
Gondolj bele mennyi kefírt meg tudsz venni amit nem a kópnak fizetsz 😅
Egész jól üzemel(gondolkodós)
csak a mennyiséget kell jól eltalálni