Ez olyan, mint a mesebeli hős, hoztam is ajándékot meg nem is.
Van olyan autó, amivel öt perc alatt tankolok 400 km üzemanyagot?
Van.
És töltő?
Az nincs.
nagyon szarul hegesztesz baszki
😂
mert ha elszakítod a csavart akkor az mondom hogy jogos a felháborodás hogy a módszer szar
de ha letekeredik akkor el kell menni hegesztő tanfolyamra
Szerinted nem jutott eszembe 2 napja?
Az osszes helyi barkacsban a vekonyfalu toldot talatam,kb 14-15 koruli kulcsnyilasuval.
Nem basznak ki velem alapon 5 anya egy csavarra tekerve korbehegesztve,az utolso meg a csavarhoz hegesztve.
Siman elreccsent es letekeredett.
1 pöccentés aztán megvan
egyszer egy teleszkóphoz csináltam hasonló szétszedő szerszámot, valami hollander lett felhegesztve mert se 17 se a 19 nem volt jó hozzá
vagy egy m10 csavar végére ráhegeszt egy anyát máris megvan 100 forintból a célszerszám, amit ugyanúgy el lehet hagyni mint a drága 900forintos kulcsot
csavar meg anya csak kallódik valahol a garázsban, nem kell futkosni a toldóért
Én inkább már legutóbb is ismsrős autósboltjában vettem, és megtiltottam higy felsavazza😅
Igaz kicsit drágább de én savazom fel és amikor akarom. Nem pedig már kitudja mióta polcon szulfátosodó vackot kapok
Van olyan autó, amivel öt perc alatt tankolok 400 km üzemanyagot?
Van.
És töltő?
Az nincs.
https://totalcar.hu/magazin/hi...
majd a végét a csavarhoz
kicsi csiszolás és egyben van az egész mindenség
Amugy par het mulva amint keresek egy total masik cuccot ami elkallodott a 1/2 colos 17-es fog koppanni a foldon.
Nem ismersz valakit a Balatonfelvideken, aki karbonbol csinalna neked egyet? :)
😂
mert ha elszakítod a csavart akkor az mondom hogy jogos a felháborodás hogy a módszer szar
de ha letekeredik akkor el kell menni hegesztő tanfolyamra
Az osszes helyi barkacsban a vekonyfalu toldot talatam,kb 14-15 koruli kulcsnyilasuval.
Nem basznak ki velem alapon 5 anya egy csavarra tekerve korbehegesztve,az utolso meg a csavarhoz hegesztve.
Siman elreccsent es letekeredett.
egyszer egy teleszkóphoz csináltam hasonló szétszedő szerszámot, valami hollander lett felhegesztve mert se 17 se a 19 nem volt jó hozzá
csavar meg anya csak kallódik valahol a garázsban, nem kell futkosni a toldóért
Igaz kicsit drágább de én savazom fel és amikor akarom. Nem pedig már kitudja mióta polcon szulfátosodó vackot kapok