Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új ezres hornet 4.2milla az sp 4.7milla 0 km-esen.Teljesen jó vétel.
Hát már oda jutottunk az inflációval, hogy ami 4 alatt, az "nem drága" ☹️ én is nézgelődök, 4 alatt sok naked van, 600-800 ccm közt, az pont elég. Viszont jó lenne valami szélvédelem, de azok csak nagyobban vannak, és az mingyá 5+, vagy túrha endúró, azok meg még drágábbak.
...meg aztán a faxomsetuggya 😁 Szívesen használnék nakedet, CB650R, Trident660, élvezet lenne a hegyekben, de ezekkel messze menni, pályázni egész nap... szopás. Hajlanék túrha enduróra is, ott van szélvédelem, kanyarogni is lehet vele, de drágák is, meg divat is (vagyis minden hülye olyat vesz 😁)
Street 765R.
Nem tom mennyi neked a nemdraga,de 3 milla alatt nincs egy se,4,4 ami nekem van,A trident 3,4.
Es egy 80 loeros motorka.
Zoli, neked melyik Triumf van? Nézegetem most ezeket a weboldalon, de több féle van, mint a melltartós gyártónak 😁
Ahogy a képeket nézm, szélvédelem az nem nagyon van egyiken se... viszont nem drága.
A budin ülős kep utan...............🤣
Sejtettem én, hogy egy kegyetlen vadállattal állunk szembe 🤔 😧
tévedsz. Gyilkológép vagyok.(meghajló)
Egyébként kijelőlt túraútvonalon a fasznak motorozik az erdőben? Ezek a motorosok azt hiszik nekik mindent szabad? Elfoglalják a szerpentineket a főutakat az autópáályákat még az erdőt is? Na én lennék a közlekedési miniszter minden honnan kitiltanám őket nem csak a visegrádi panoráma útról 😅
Nem dobtál szerintem te még egy túra botot se senkinek a kerekei közé.
Nem vagy te olyan meggondolatlan. 🤣
De lehet, hogy tévedek, és egy gyilkológéppel állunk szembe. 🤔 😂
amíg visszafordul én addigra tutira előkotortam volna a zsebemből a medve riasztó sprét azzal adtam volna a pofájának egy darabig nem kellett volna motorozgatnia az erdőben de sehol máshol sem 🤣
a pesti retye-rutya 😅
mert rutintalan.(kezeit széttáró) Én úgy szoktam, hogy a túrabotot bedobom a kerekei közé amikor mellém ér aztán eddig még nem jött vissza pofozkodni egy se 😅
Én még azért rátöltöttem volna egyet, hogy elmenjen a kedve a hadonászástól egy életre!
Pipikém,gazdag rokon?
https://youtube.com/shorts/06G...
így kell bánni ezekkel az öntudatos túrázókkal
ide a déli haragszó is egy napos késéssel ér ide.....
Ha nem a világ vége után laknál kettővel akkor most ezt láthatnád 😅
te olyan messze lax a való világtól, hogy lehet nem is fog odaérni 😅
hozzánk még nem ért ide
Inkább nézzetek ki az ablakon szuperhold van
Az a korongosnál is megvolt, a legelsőkkel 2005-től még lehetett, de a mai gps-ekkel nem nagyon.
kártyás tachoval lehet még csalni?
ismerős nemrég váltott kártyásra azt mondja nagyon szar a korongoshoz képest, már azért basztatás jár ha nem jól váltogatja az üzemmódokat vagy mi a neve
Az idő miatt ami igen drága és szoros.
imádnak száguldozni 😆
😆
Amúgy miért éri meg a soförnek, vagy a szállító cégnek ez a kockáztatás?
Valóban összefügés lehet a napszakokkal mert valahogy napfénynél legyengülnek a gépek, vámpírok ezek kérem. 😁