Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ez bevált, ahogy most leírtad. 👌
Évek óta így töltöm.
Annyit szoktam még csinálni, hogy töltés előtt merítek rajta egy izzóval és úgy töltöm vissza maxra.
A hőmérséklet kb 10-12c fok, ahol tárolom.
20 év alatt volt sok jó megoldás a mávnál, kb annyit jelentett hogy még nagyobbat szívtunk
amikor nekött a pc rendszer akkor ugyanúgy minden könyv minden kézzel vezetett nyilvántartás megmaradt
a kocsi helyzet amit szám és típus szerint meg lehetett nézni állomásonkènt azt minden reggel le kellett tölteni, kinyomtatni, telefonon bediktálni a kocsi irányítónak
pedig 10 perc alatt meg tudta volna nézni az összes állomás adatait, 10x több idő volt leírni mint megjeleníteni
de egy kocsi feladás amire elhagyta az állomást be lett írva 5 könyvbe meg 2 pc rendszerbe
...ha ennyire eccerű lett volna... 😂 Javasoltam megoldást, dehát vasút ugye, pont neked magyarázzam? 😁
lúgos akku kellett volna mint a világításnál
Igazából a csepptöltő is megöli... a legjobb megoldás havonta - két havonta elővenni és feltölteni maxra, aztán vissza letenni. 10 éve sokat foglalkoztam ezzel, egy évig fizetett a vasút, hogy megoldjam az állandóan lemerülő mozdony fedélzeti akkumulátor gondját. Részsiker lett csak, az egész konstrukció alapjában volt elbasszva
van egy 0,8-as ctek töltőm, opelt avval töltögetem télen
de majd erre is ráteszem
de a sarut mindenképp leveszem amikor hónapokig nem használom
érdemes rátenni egy lidlis csepptöltőt használaton kívül, az jót tesz az akkunak.
immobilizer, meg a kvarcóra
Zsiguli meg trabant óta szinte egyik autó se kapcsolódik le teljesen hiába zárod el a kulccsal
nincs benne semmi fogyasztó, még a cd sincs bekötve
akkor is elmegy 0,1 amper ami nem sok ha áll pár hétig
de 2 hónapon belül leviszi a 100-as akkut nullára
... és hogy én miért beszéltem a 400 szja-rol? mert még az 52 út témájánál is rám fogtad, hogy nem fizetek adót...
Arról beszélj inkább te mennyit fizettél a rongyos boltba adót, meg mennyit fizetsz a pecók albérlete után, te kis geci adócsaló, aki az anyját meghúzná két forintért 😁 nekünk minden bevételünkről papír és számla van kifelé is befelé is.
Már párszor mondtam, hogy ezekről fogalmad sincs, úgyhogy ne is találgass, mert még valami idióta olvasó azt hiszi hogy valami köze van a valósághoz...
sajátodról mesélj inkább, azt tudod talán.
A 4 kila szja az kb. 1,7-1,8 misi nettó bér. Ebből elmondásod szerint az alkalmazott kap 5 kilát, a feleséged kivesz neked meg magának 6-6-ot. Kettőtöknek marad 1,2. Hát hova szarjunk?(kezeit széttáró) Nem mondom, hogy rossz pénz de 2025-ben már nem is olyan jó(kezeit széttáró) Nyugger tempóban el lehet még karistolni belőle(meghajlós) Ugye az állam adja ezt a feleséged cégének az egyik kezével hát a másikkal elviszi adóban ez ilyen 😅 Bár fogalmam sincs te egyáltalán miért beszélsz pénzről másfél millás nyaralásról meg 400 ezres szja befizetésről mikor minimum 15 éve nem volt 1 forint bevételed(kezeit széttáró) Azért itt te vagy az egyetlen keresőképtelen 🤣
De kurva gazdag itt mindenki, meséljetek még 😁
ilyen riasztók meg utólagosan belebarkácsolt házi kütyük szeretík szipkázni az akksit(gondolkodós)
van tavaszi+őszi idény
télen áll a kocsi, meg nyáron is. idén is június elejétől szeptember végéig állt, jól le is nullázta az akkut
most már le fogom venni a sarut mert valami leszívja állásában. 0,1 ampert vesz fel folyamatosan akkor is ha nincs kulcs benne, ha benne van és nem a kihúzási pozícióban van(ilyenkor menne a rádió meg a szivargyújtó akkor) 0,4 amper fogyasztók nélkül
Ha jól kalkulálok nálad az idény az egész évet jelenti(gondolkodós) A mostani 590 forintos gázolaj árból nagyjából 200 forint az adó(szemeit körbeforgató) 30 * 200 /12 = 500 Ft Szóval te havonta 500 forinttal járulsz hozzá, hogy normális utakat építsenek(gondolkodós) Ebből lölőék kapásból 300 at egyébként is ellopnak rutinból a maradék havi 200 forintodból meg nem hiszem, hogy sok folyóméter út újúl meg 😅
Ne kezdjetek a kinek a nagyobb vitát.
Szerintem a kettotoke kijon amit en fizetek.🤣
ez a pecás dízel szörny azért eszik rendesen, legalább 30 liter gázolajat tankolok egy idény alatt, azért abban van sok adó
Ne megyünk inkàbb bele(szemeit körbeforgató) de léptékekkel több az szja- m mint a kettőtöké.
Azért elvagyok vele nagy duzzogva, szerintem kétszer annyit megyek, mint te 😁
Még valami: majd 400 000 szja-t utalok el havonta, gondolom, te is ennyit fizetsz a pecók utáni bevételért, ugye? 🤣 vagy csak a pofádat járatod megint?
Menj te a... az a logikus útvonal tervezés, hogy lehozzák a 40 tonnás nyergeseket a falvakon keresztül, azért, hogy spóroljanak a fél országon át 40 km-t? ez nem más, mint fillérbaszás, de tudom hogy tőled ez nem áll távol, azért nem látsz benne hibát 🤔
Ja,az elektromos autónak meg egyik sem,nem ideális és nem is optimális.
mi az az ingabb a grafomania?