Ez nálunk is így van,mi is megbeszéljük ezeket a dolgokat,de az is tény ha úgy vennék motort 3 milláért hogy nem beszélünk róla,akkor sem történne semmi,de mivel mi mi vagyunk,nem ő meg én így beszélgetünk ezekről a dolgokról is.Ha most azt mondanám hogy holnap megyek és veszek másik motort,csak az érdekelné hogy hogy néz ki.
engem pl sosem érdekelt milyen ruhát akar venni az asszony
de az asszonyt se érdekli milyen motort veszek, pl a derbi úgy jött hogy délelőtt láttam a hirdetést ismerős pont arra járt nagy géppel aztán elhozta, 13 óra felé volt ott, 14 órakkor jött a következő vevő, ha most beszélgetünk róla 2 órát akkor nincs derbi
a peca kocsiról volt szó hogy 1,5 milla alattit akarnék venni, mert küldözgette a 2-3 millás pajerokat amit látott a fészbukon
amúgy nem nagyon tetszett neki az ötlet mert nem akart limlom kocsit az udvarba, de tetszik neki amit választottam
Nagyon sarkítjátok ezt, főleg az okos pipi, de valójában más a helyzet. Nálunk soha nem kellett engedélyt kérni - de mindig megbeszétük EGYÜTT, mert minden KÖZÖS. persze nem a csip-csup 10 ezres dolgokat, de én pl. nem vennék 3 milláért motort, úgy, hogy nem beszélem meg otthon, meg az asszony se vesz 300 ezerért dizájner ruhát, anélkül, hogy megkérdezné, mit szólok hozzá.
Hát aki ebben a szolgaságot meg a behódolást látja, ő dolga, én inkább a társas kapcsolatnak nevezem.
Látod,nekünk nem kell ez miatt automata felé menni.És akkor meg akarod magyarázni hogy ki a hülye.Az hogy én tartok pénzt otthon is nem azért van mert bárki is megkövetelné,nagyon el vagy tévedve.Két választásom van,aztán el lehet dönteni melyik a logikusabb,van fizetés ami a számlára érkezik,az ott is marad,abból megy a mindenféle kifizetés,és van a kp-s bevétel,euroban és forintban,választhatok,vagy beteszem azt is bankba,majd ha kp kell rohanok az automatához mint te,vagy beteszem a fiókba és bármikor ott van,akkor is ha éppen lehasal a bank online rendszere.
Az edzésbefizetés nálunk MINDIG meghatározott időben volt, amikor aznap vittem a gyereket, mindig automata felé mentem.
Persze ezt hiába is mondom neked, úgy sem fogod megérteni ennek a jelentőségét.
Amúgy kb. 2 ujjamon meg tudom számolni, egy hónapban hányszor kell kp-val fizetnem, mert nincs más lehetőség. Igaz, nálatok, ahol elveszik a pénzedet azzal, hogy aki rendes apa az mindig mindenét láthatóvá teszi, nem megy engedély nélkül sehová, nem vesz semmit, ami 500,- forintnál drágább előzetes megbeszélés nélkül, mert hát a különösen drága beszerzések MINDIG családi (azaz a mama) megbeszélést és engedélyt követően történik, ezért a sublótban lévő kp. mennyisége, a gyerek edzésének ellentételezése, a mozi előtt a kokorica mennyisége mind-mind családi kupaktanácsot követően kerül engedélyezésre.
Máskülönben rossz apa vagy. Mondjuk az is, így is*, de ez már egy másik topik témája.
* szar példát mutatsz, vagyis jót, csak ha papucsot akarsz csinálni abból a kisdedből is, mint te.
A te agyadba van logikátlanság,de elég nagy.Úgy ahogy a fiókba van pénz,úgy nálam is van mindig,de többnyire nem azt használom,csak ha muszáj.És ugyanez van otthon is,ha kell valamire,akkor ki van véve belőle.De csak hogy értsd a suta fejeddel,ilyen pl a gyereknek a délutáni sport,csak kp-val lehet fizetni,ha viszi az asszony a gyereket és fizetni kell,vesz ki onnan ha épp nincs nála elég.Nem bonyolult ám ez,csak neked aki fillérbaszó.
Itt logikátlanságot vélek olvasni.
A sublótban a kp. te meg mész fizetni valahová, vagyis vásárolni, és ott közlik veled, hogy nem lehet kártyával mert izé, akkor hazamész a sublót fiókját húzgálni?
Ehhhh...
Nem azért van te szerencsétlen,az ott csak van,de különösen jól jön mikor a futár csörög és közli hogy nem jó a terminál,meg az egyéb kiadások ahol nincs lehetőség kártyás fizetésre.
pipinek nagy mákja volt hogy nem álltak szóba vele anno a kismuffok aztán nem tudott csak piára költeni
a pia meg nem viszi úgy a pénzt mint a muff
kulák család sarja könnyen van a sok pénzzel, csak folytatni kell amit az ősök elkezdtek
Nálunk is így van,plusz a fiókba van kp.De az gyakorlatilag már inkább gyűlik mint fogy,nyaraláskor veszünk ki belőle eurot,meg néha abból van fizetve a futárnak.
Amúgy meg mi közöd van az életemhez? mi közöd van a b-tervemhez? mi közöd van ahoz, hogy miből akarok megélni? miért érzed úgyhogy ezt neked el kell mondani? kérte valaki a véleményedet?
A nagy kutya legalább jó vicc volt, a világon nincs annyi pénz, amiért lennék olyan, mint te 🤣 nyomi kis második gyerek, indító rakéták nélkül az életben nem vitted volna semmire, mondjuk az én szememben így se vitted 🤣
Majd 40 éve együtt vagyunk, szerintem neked fogalmad sincs az "együtt" szó jelentéséről... első években, mikor megismerkedtünk, én nyomtam a vállalkozást, jött is a lóvé, ő meg egyetemre járt... akkor se volt külön kasszánk.. és azóta se, és még csak fel sem merült soha.
Szerintem meg az a szánalmas, hogy te adod a pénzt a nőnek, mikor kér, de hát egy ostoba kisstílű fasz vagy, nem csoda hogy ez téged nem zavar, az én életvitelem viszont igen 😂
nekem a legjobb
asszony mindent megvesz, nemrég hozott gázolajat a pecakocsiba, benzint a kismotorba, plusz tankolt az opelba gázt
szóval én nem költök
Nekünk is külön bankszámlánk van az enyémhez korlátlan hozzáféréssel anyának ! Semmit nem jelent ! 31 éve együtt vagyunk , soha pénzügyi vitánk nem volt ! 😏
De ezt hol olvastad?
Ertem,hogy belemasztam a megnyomoritott lelkivilagodba, de az,hogy kulon szamlank van, mi a fenere kovetkeztetsz belole erre?
Sajnalatos, hogy te otthon meg vagy nyomoritva es itt,ahol nem is latjak a vele... Vagyis meg ide is kovetnek, hogy mit irsz????
de az asszonyt se érdekli milyen motort veszek, pl a derbi úgy jött hogy délelőtt láttam a hirdetést ismerős pont arra járt nagy géppel aztán elhozta, 13 óra felé volt ott, 14 órakkor jött a következő vevő, ha most beszélgetünk róla 2 órát akkor nincs derbi
a peca kocsiról volt szó hogy 1,5 milla alattit akarnék venni, mert küldözgette a 2-3 millás pajerokat amit látott a fészbukon
amúgy nem nagyon tetszett neki az ötlet mert nem akart limlom kocsit az udvarba, de tetszik neki amit választottam
Hát aki ebben a szolgaságot meg a behódolást látja, ő dolga, én inkább a társas kapcsolatnak nevezem.
Persze ezt hiába is mondom neked, úgy sem fogod megérteni ennek a jelentőségét.
Amúgy kb. 2 ujjamon meg tudom számolni, egy hónapban hányszor kell kp-val fizetnem, mert nincs más lehetőség. Igaz, nálatok, ahol elveszik a pénzedet azzal, hogy aki rendes apa az mindig mindenét láthatóvá teszi, nem megy engedély nélkül sehová, nem vesz semmit, ami 500,- forintnál drágább előzetes megbeszélés nélkül, mert hát a különösen drága beszerzések MINDIG családi (azaz a mama) megbeszélést és engedélyt követően történik, ezért a sublótban lévő kp. mennyisége, a gyerek edzésének ellentételezése, a mozi előtt a kokorica mennyisége mind-mind családi kupaktanácsot követően kerül engedélyezésre.
Máskülönben rossz apa vagy. Mondjuk az is, így is*, de ez már egy másik topik témája.
* szar példát mutatsz, vagyis jót, csak ha papucsot akarsz csinálni abból a kisdedből is, mint te.
A sublótban a kp. te meg mész fizetni valahová, vagyis vásárolni, és ott közlik veled, hogy nem lehet kártyával mert izé, akkor hazamész a sublót fiókját húzgálni?
Ehhhh...
Van kp. a sublótban a futárnak.
a pia meg nem viszi úgy a pénzt mint a muff
kulák család sarja könnyen van a sok pénzzel, csak folytatni kell amit az ősök elkezdtek
A nagy kutya legalább jó vicc volt, a világon nincs annyi pénz, amiért lennék olyan, mint te 🤣 nyomi kis második gyerek, indító rakéták nélkül az életben nem vitted volna semmire, mondjuk az én szememben így se vitted 🤣
Szerintem meg az a szánalmas, hogy te adod a pénzt a nőnek, mikor kér, de hát egy ostoba kisstílű fasz vagy, nem csoda hogy ez téged nem zavar, az én életvitelem viszont igen 😂
asszony mindent megvesz, nemrég hozott gázolajat a pecakocsiba, benzint a kismotorba, plusz tankolt az opelba gázt
szóval én nem költök
Ertem,hogy belemasztam a megnyomoritott lelkivilagodba, de az,hogy kulon szamlank van, mi a fenere kovetkeztetsz belole erre?
Sajnalatos, hogy te otthon meg vagy nyomoritva es itt,ahol nem is latjak a vele... Vagyis meg ide is kovetnek, hogy mit irsz????