Mondjuk amikor erről szó volt én sem hittem viszont elkezdtem utánakérdezni olyanoktól akiknek ki van iktatva (rohadt drága dolog ha lebukik) és azok is azt mondták, hogy 120-130-at mennek általában éjjel.
én letapostam volna a gecibe, ha túléli utána legalább odafigyel a közlekedésre
így meg lazán megúszta az esetet
amúgy kibaszott idegesítő hogy a hülyék miatt kell egy csomó drága funkciót beletenni a kocsikba
Én szeretem a 1200 Banditott (fejidomos) bár hozzáhasonlítási alapom kevés volt mivel akkor az volt a első komoly nagymotorom és gyorsaságit csak akkor hajtottam ha valaki kölcsön adta egy körre . Volt 1000 SVém de az is csak egy szezont ,azzal nekem az volt bajom hogy képtelenség volt vele lassan menni . Mindig a KM órát nézegetem mert nem éreztem rajta hogy 90-120 megyek a városba
Dehogy fenyegetlek!
Már harmadjára írom, hogy rég el is felejtettem, nem hogy fenyegetőzzek. 🤣
Ver téged a sors, ahogy szegény családodat is, veled. 😂
Legyen elég ennyi, nem hogy még én is fenyegesselek! 😂
Van neked elég bajod. 👌
Cigány? 😂
Na ezt miből pattant ki? 😂
Hát tényleg szívből sajnállak .
De mint írtam, rá se ránts, én már el is felejtettem ! 🤣
De még úgy látom Ininél sorba állhatsz egy-két nyakasért, ha annyira hiányzik!
Kárt nem tesz már benned! 🤣
Es? Tan tilos a nevedet leirni?
Beigert pofon? Mindig is gondoltam, hogy cigany vagy te, de most legalabb mas is latja. Amugy pont megijedtem.
De ahogyan az elobb is irtam a nyomorusagos gyerekkorodrol ezek szrint nem tévedtem, mert teged tenyleg kinoztak es pofonokkal neveltek. Csak a gyerekedet sajnalom (ha van) mert ehogy a villanyszrelo sem esik messze a villanypoznatol, biztosan te is ugy neveled ahogy te kaptad a pofonokat.
Baszod.
így meg lazán megúszta az esetet
amúgy kibaszott idegesítő hogy a hülyék miatt kell egy csomó drága funkciót beletenni a kocsikba
Ez állítólag most volt Siófokon.. blődi merre van? 😁
Viszont a jelenlegi tul jo ahoz hogy elbirjam ezeknek a regi jarganyoknak a hibáit.
Már harmadjára írom, hogy rég el is felejtettem, nem hogy fenyegetőzzek. 🤣
Ver téged a sors, ahogy szegény családodat is, veled. 😂
Legyen elég ennyi, nem hogy még én is fenyegesselek! 😂
Van neked elég bajod. 👌
Na ezt miből pattant ki? 😂
Hát tényleg szívből sajnállak .
De mint írtam, rá se ránts, én már el is felejtettem ! 🤣
De még úgy látom Ininél sorba állhatsz egy-két nyakasért, ha annyira hiányzik!
Kárt nem tesz már benned! 🤣
:-)
Vagyis mer.
Beigert pofon? Mindig is gondoltam, hogy cigany vagy te, de most legalabb mas is latja. Amugy pont megijedtem.
De ahogyan az elobb is irtam a nyomorusagos gyerekkorodrol ezek szrint nem tévedtem, mert teged tenyleg kinoztak es pofonokkal neveltek. Csak a gyerekedet sajnalom (ha van) mert ehogy a villanyszrelo sem esik messze a villanypoznatol, biztosan te is ugy neveled ahogy te kaptad a pofonokat.
Baszod.
Sok benne a méter meg a kor.