Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos szívott valamit nem láttok itt régi új arcokat 😅
hát a művész felértékelődéséhez első és legfontosabb szempont, hogy ne legyen az élők sorába.(kezeit széttáró) De az is akkor a legjobb ha lehetőleg fiatalon, tragikus hirtelenséggel éri a vég(meghajlós) Baleset esetleg gyilkosság áldozata legyen amihez lehet fűzni sztorikat és posztumusz fel lehet építeni a brendet(meghajlós) Öregen ágyban végelgyengülésben meghaló művész portékái kevesebbet érnek 😅
lehet csak 70 ezerért 😅
mariott mélygarázsába egyszer parkoltam vagy 7-8 éve kényszerből. Soha többet 😅
ahhoz képest nem nagy kupac(gondolkodós) Vagy a kiállítótér is benne van az árban?
inkább úgy akartad mondani, hogy szeretnéd ha nem lenne 🤣
triumfról már hadovált itt soxor. motorról még nem 😅
Triumf az meg mi? Motorról volt szó(kezeit széttáró)
Nem
f.jani
?
Szabadtéren is inkább hangnyomással helyettesítik, sőt, szabadtéren nem is az első (három) elvárás a hanghűség.
De ezzel nincs is baj, ha az ember nem beszéli be magának, hogy a tulajdonában lévő cucc az olyan kurva jó. Még ha drága, akkor sem/is.
A dob meg amúgy is egy rettenet merev felfüggesztésű membrán, olyan méretű hangszóró (membránja) szerintem sokkal tovább leng, ha meg szarrá csillapítják, akkor meg rohadtul érzéketlen lesz, és amikor egy hangszóróval esetleg széles frekvenciatartományt akarnának lesugározni, az nem fog menni.
Na ugy látom az őszes megsértődöttnél véget ért a pause.....visszaette őket a fene.
nekem a 25ös mèly màr hármas hangerőn mozgatja a belsősègeket, pedig nem a leg optimálisabb helyen van a hangfal
A függönyt is mozgatja..
én a nagy hagszóróban hiszek ezek a hosszú keskeny dobozok ingyen se kellenének 18-20 centis mélyekkel még akkor se ha 5milla feletti ára van
Az illető szerintem rendkívül tehetős volt - azt hiszem ettől többet nem illik elárulni. Voltam én AKKOR olyan lakásban is, hogy szerintem a lakásban lévő műkincsek (összértéke) szerintem a milliárdot közelíthették. Igaz, ez mindig véleményes, mert érték megállapítása sohasem konstans, vannak, akik egy-egy időszakban jobban futnak.
És van módszer, hogy egy névtelen "művészt" hogyan indítsanak meg azon az úton, amelyik a felértékelődéshez vezet, habár szerintem ez egyre nehezebb lesz ahogyan változik a világ.
Olyat nem is fogsz lakó szobában, mert a kis méretű helyiség miatti torzítást hamarabb eléri a rendszer, mint a gyomor mozgató hangerőt. Túl lehet hajtani persze a szobát, de akkor a hozzátartozó magasabb hangok már elviselhetetlenek lesznek.
Pedig a képeden ez az avantgard akusztik, ez volt a legelterjedtebb meg a legismertebb ebből. Olyan nagy tölcséres subot csak a legelszántabbak használtak, pedig drága volt és szar.
Ja, az igen, az sem ilyen volt, de a hatása a látvány miatt igen, kb. ez.
Szóval lehet, hogy lehet belőle jó hangot kicsiholni, de olyant, amikor a tűzoltózenekar dobosa odabasz a bőrre és megmozdul a belem, olyant azért nem nagyon láttam még.
Majd a kínaiak lekkopintják ezt is aztán adják 1.2millióért
A linket nézd, elején ezt a narancssárgát.. olyan magas mint én, és milliókat kértek érte 15 éve
Közel sem ez volt, de egy ilyen megdöbbentő látvány volt. Fehér- vagy világosszürke volt a tölcsér.
Á, az a képen láthatótól vagy a duplája volt, a tölcsér tetején volt a magassugáró, a motor pedig majdnem a földön állt, külön mélyládával.
https://www.hifipig.com/gettin...
Talán ez lehetett az, egy időben forgalmazták nálunk is, de kurva drága volt... nem volt rossz, de épeszű ember nem teszi be a lakásába.
Most is volt kint ilyen elvű, és csak 36k eur 😁
Igaz, igaz, valamelyik szállóban voltam én is.
Szerintem ráadásul a kis helyek a sok érdeklődővel együtt inkább optikai szemlére voltak jók, pláne, hogy a szomszédból átszűrődött a zaj, szóval ez inkább csak valami "új termék megjelenési értesítő"-nek fogható fel.
Amikor meglepődtem az életemben (a hangon) az két eset volt, de egyik sem kiállítás, de volt, amikor a látványon, mert amikor olyan helyen dolgoztam és kiállításra szedtünk össze anyagot műgyűjtőktől, egyszer láttam olyan tölcséres sugárzót mint régen a gramofonoknak volt, csak vagy méteres átmérővel ha nem nagyobbal, és hát a csöves eszközök...
Szólni azért AKKORÁT nem szólt, mert nekem bekapcsolta a tulaja, de nem volt azért rossz. Ugye én vagy húsz évig sokat hallgattam élő zenét, ha nem is szimfonikus zenekart (de olyant is), ezért ha nem is értek a zenéhez, a különbséget hallom.
Örömhir mostmar csak a kamera kérdéses.