Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, amikor odaértem, márt a buzik ott voltak, nem nagyon tudtam kellően megszemlélni mindent.
Van elég sok "gazdag buzi" valóban, de bennük te azt látod hogy buzi, a forgalmazó meg azt, hogy gazdag 😁
Szombat délelőtt voltam, általában az a forgalmasabb nap, voltak is szépen, de azért mindenhova be lehetett jutni.
Covid óta nem voltam én se. 2019 után nagyon leesett a színvonal, de második vagy harmadik éve új szervező van, új helyen, erre kíváncsi voltam... egy évtizede sokkal nagyobb rendezvények voltak, főleg mikor még a házimozi is tombolt, most a helyek nagy részén LP is ment.
Eddig a Soltész Rezső szervezte, Marriottba meg a Westend Hiltonba leginkább, de már annyira megdrágult, hogy sok kiállító nem ment el, egyre kisebb volt a rendezvény... most szerényebb helyen volt, a szobák ugyanolyan kis vackok, de így legalább többség ott volt, aki ma számít a hígendben Magyarországon.
A sok buzitol nem láttál,de az a sok buzi sem látott a sok másik buzitól,vagyis te is buzi vagy.....
egy motoros ismerős is kiállít, szívesen megnéztem volna de nem szeretem a tömeget
Egyszer voltam, akkor vagy lakasba nem valot, vagy ertelmezhetetlen arOn, vagy csak siman a sok buzitol nem lattam szamomra ertekelhetot.
Ellenben itt olyan eső esett hohy makarskában csomó részen 30 centis vizbe motoroztunk. Meg nyilván a szembejövők is......
Októberben motorozni? inkább mentetek volna ki az audio expóra, némelyik forgalmazó egész jó cuccokat hozott..ezen a fotón kb. 40 millió látható.
Nem jegyeztem meg. Waze mutatja. De a 8ason vannak ujak. Amerre te jársz ott mi majd holnap megyünk.
egy időben én is sokat küdzdöttem ilyenekkel, a fotogépben elég komolya stabilizátor volt, de még kézben tartva se volt töképetes
sajna a fényviszonyok változásait is lassan követte szóval egy sík úton fa nélkül jó felvételeket csinált(pl fogaras) de az erdőben ahol fény/árnyék váltakozott ott nem volt az igazi
van egy korabeli sjcam7 is az volt mindenhová feltéve, de inkább hagytuk a fenébe a motoros felvételeket
ellenben a víz alatti felvételek nagyon jók lettek vele
Az elhelyezési mód életképes, ezt anno Polaroid Cube-ban is megcsináltam.
Nem akarom feltölteni.
hátizsákon szar volt, 4 napi felvételből lett 5-6 short videó
ebben a korban vagy csináljon az ember rendes munkát vagy inkább feküdjön a kanapén, a feltöltött videók 90% szemét, ami tizenévesen még lehet menő de 50+évesen nagyon gáz
De én nem tartot vettem.
Ez meg terv szerint elfer a sisak parnazasán oldalt.
Ez a cucc ihlette,kivancsi vagyok eletképes e ez az elhelyezesi mód.De ezert nem veszek 130-160e ert kamerat.
Megteszi az alis.

https://youtube.com/shorts/YXj...
gyereknek rendeltünk kamera tartót amit a hátizsák pántra lehet feltenni, küzdeni kell vele mire értékelhető videót összevág belőle
ezek sokkal jobbak: https://www.nika.hu/feiyu-tech...
van temus változat is, a kisebb telefont elbírta, a fotogépet nem
Impulzusvasaroltam.🤣
Kivsncsi leszek mennyire lesz szar ez a kameraketyere.
Valaki fogott mar ilyet?

I just found this on AliExpress:
HUF38,952.59 | 4K WiFi Thumb Sports Camera Motorcycle Bike Waterproof DV Cycling Recorder Magnetic Attraction Outdoor Portable Small Camcorder
https://a.aliexpress.com/_EHRvyXM
Én meg asszem nekiállok inkább lassan az őszi elpakolásnak meg kerti munkáknak, meg a kaktuszok behozatalának.
Az időmet csak, a filmnézés nem rossz egy-egy filmig, de egész nap...
Pláne, ha közben tudnék mást is csinálni. Meg ez a nyálkás fos idő sem dob fel.
Ehh,merre naggyabol.
Nyáron is tudtunk kifogni esús napokat 12 fokkal.
Ez lutrisabb, de holnapra jo időt mond
Vannak.
Nem vesztettel semmit.
Október már nem jó túrázni...