Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a vita miattam robbant ki.(meghajlós) Jó lenne tudni melyikük tette arra a voksát, hogy azért melegedett fel a kábeldobom mert összetekerve hagytam és úgy húztam róla vagy 10 kilówatt áramot és melyik volt az aki mást mondott?
Megtaláltam Sanyi autószerelőjét 🤣

https://www.facebook.com/share/r/19rXuoSq1M/
Hát ez most nagyon nem jött be,konkrétan dolgozik egy rokonom olyan helyen ahol ezeknek a töltőknek a vezérlését készítik,jobban hiszek neki mint neked,te azért már sok mindenbe bizonyítottad hogy nem vagy olyan okos mint ahogy hiszed magadról,ugye ezt már annakidején a kawa féle vitába is bizonyítottad,ott volt az első jel számomra,szóval ha nem bánod,én ebbe bele sem mennék jobban,mert lövésed sincs erről a töltőről.
Na ebből a hozzászólásból most látszott, hogy fingod nincs ehhez, csak olvastál valamit.
🤣Tényleg tudatlan vagy,és még te akarsz okoskodni.De hogy tölt folyamatosan,egyszer tölti fel teljesen,utána fenntartó üzemmódra vált,vagyis pontosan azt csinálja amit te szoktál,időnként rátölt,csak ö figyeli az akksit és ez alapján teszi.És akkor ez még csak a legegyszerűbb verzió,valamelyik már 5-10 féle dolgot kezel és végez el .Ekkora tudatlanságot hogy csepptöltő folyamatosan tölt.......
a csepptöltés olyan mint a tantrikus szex, jól hangzik de előbb utóbb megzakkan az ember tőle 😂
Mert a csepptöltő folyamatosan tölti, de az akku meg közben az önkisüléstől merül. Hosszab idő után ettől az akku ambivalens érzelmi állapotba kerül, annyira, hogy a végén tökön szúrja magát...
Mert szerinted ezzel csak ti ketten vagytok tisztában?Ugyan,megint terelsz,semmi keresnivalója itt a ciklikus töltőnek.Szóval.....miért öli meg a csepptöltő az akksit?
Igen, ő tisztában van vele, mi a csepptöltő meg a ciklikus töltő közti különbség, te meg nem 😁
Látod.......még a kéribarom is tisztában van vele.
Inkább nem, mert olyan dolgokat mondanék, amit nem úgy hoz neked a gugli, és ebből azt a következtetést vonnád le, hogy hülye vagyok hozzá... ezt megelőzendő, bele se kezdek 🤣
Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, meg az akku bótosoknak is meg kell élni valamiből.
Kérlek,magyarázd már el nekem,hogy a csepptöltő miért öli meg az akksit. 🤣
a jelenlegi savas akkuknak 2 hardver hibája van:
-a lemezek nagyon vékonyak és teljesen elolvad az egyik pólus lemeze
-nincs a cellák közti kiegyenlítés

szoftveres hiba csak egy van az hogy néha-néha 50% alá merítjük és nem töltjük utána teli
savas akkuból ki lehetne hozni 1100-1200 ciklust is, de valójában jó ha 300 ciklust kibír
Kérlek, magyarázd már el nekem, hogy működik a csepptöltő! 🤣
Igen, így a legjobb, kicsit merítve. Én tudom, hogy kell, csak mindig elfelejtem ☹️ tavaly is leraktam szeptemberben a gépet, hogy majd havonta meg minden 😁 aztán februárban meg eszembe jutott, hogy "húbazmegazakku" és néztem, 8,5 Volt ☹️ Nosza töltő, regenerátor, minden varázslás, fogadkozás (hogy ránézek havonta) aztán júniusi túra előtt egy héttel rá is néztem 😅
Kibírta...
Úgy legyen (meghajlós) mondta még jár sugárra
A csepptöltőnek pont ez a lényeg,dehogy öli meg.Feltölti teljesen utána átvált fenntartó üzemmódra.
Kedden dolgoztam. Meglátogathattál volna!
Úgy néz ki rendben lesz vele minden 👌
Annak sokkal nagyobb az önkisülése mint az ólmosnak és a nagy áramokat sem bírják úgy.
Ezek a smart töltők nem bántják.
Pont ezt csinálják, hogy nem töltik folyamatosan. Próbáltam ez a havonta rákapcsolom a töltést de az sem javított az akku életbenmaradásán. Amikor időzítővel hetente kapcsoltam rá egy órára az viszonylag jó volt, de a smart töltők jobban intézik már ezt is.
Kedden voltam a barátod falatozójába Egerben csülköt enni🤩 Heti 4 napot van nyitva mondta miért(szomorú)
Mondjuk egy ajtónyitás az enyémnél is azt búg benne valami majd kisvártatva elhallgat(kezeit széttáró)
Mindig van olyan amit nem vesz észre az ember első nekifutàsra(kezeit széttáró)
Én pont kifizették minden xart mert szeretek nyugodtan aludni(kezeit széttáró)
Dehogy tudom😅