Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit nézel, abba a szériába.....3as focus.....utánna már nem volt csak 1,5 meg 1.0
Annyira nem ujat nézek,low budget a projekt.A fő csapásiran az aszma lenne,de ha nincs valami elfogadható.
Melyik generació?
Mindig próbálok többet főzni, hogy maradjon nekem másnapra egy kicsi, de ez még sose sikerült 😁
... pont a füst miatt nem bent főzzük a gázon hanem kint vasbográcsban, mert abban is más az íze
fene se tudja, frissen sokkal jobb, de utána valahogy nagyon benne lesz a füstös íz, szóval ha meg akarja enni az ember a maradékot is én inkább a gázra voksolnék
cííd kombi? Nem érted?
Vagy impala vagy semmi 😅
Zotya megmondta csak az asztma.(meghajlós)
Ha szííd kombira kíváncsi megkérdezi bogyót neki volt olyanja 😅
Ismerősnek van ceed kombija,benzines,ha jól rémlik 1.6-os,jó pár éve meg van neki és sokat megy vele,de semmi gondja nem volt még vele,a két ledes első lámpa szart be neki,azok voltak valami 100 ezres tételek.
Fordnál csak az 1.6 benzin jo az ujak közül.
Gázon főzni? ha már rászánom az időt, csak keményfa parázson... mindennek jobb lesz az íze, marha pörinél nagyon kijön.
Nekem egyszerre volt egy 100 lóerős fz meg egy 145 lovas fzr Yamaha, kurva nagy különbség volt köztük...
Miért, hányadik feleséged van most? 😁
Hat,ezert kerdeztem.
Tartalekterv ha nincs valami hasznalhato aszma,akkor foka kombi vagy ceed kombi.
Mondjuk ezekrol gőzön sincs mi jo vagy rossz rajtuk.
Viszont jelentús árcsökkentő tényező, rosszabb mint a 3 ajtós....
A forgalomba nem helyezhetőt nem értettem mivel németül se tudok.....
Esetleg az, hogy Ford?
Azt hittem csak "nem használható". Mert írja lentebb, hogy nem indul. Gondoltam hátha azért, mert megállt, félrerúgták és lejárt a műszakija vagy ilyesmi.
Az vegulis nem biztos hogy rossz.
Affene,gondoltam hogy tul szep.
Azt írja : közúti forgalomba nem helyezhető. 😞
Ott, hogy aki eladásra sem takarítja ki a bódét, az vajon használat közben hogyan vigyázott rá?
Kisáruszállitó. 2 személyes a többi raktér
Ennel hol van a kutya elhantolva?

https://suchen.mobile.de/fahrz...
Röptibe csak nem ! 😉
azzal ne küld mert még teliszarja 😅
Hogynesikerut vokna,csak hozzad kepest az a muvelet egy terugras,te meg vanszorogsz+gyokketovel elozol.