Nekem csak gy 200 km kor jutott.De 14-16 fokban windstopper belso ide vagy oda nem volt komfortos.
Meg 17 km kell az 52ezerhez,azt meg valahogy behuzom de nagyon ugy nez ki vege a szezonnak.
Mai menet, de rábasztam, mert Orlen kúton tankoltam és tankolás közben vettem észre, hogy a 100-as benzin is E10, úgyhogy valahogyan még ki kellene csapatnom (nagy részét) a végleges leállítás előtt ebben az évben.
Hát nem tudom tőlem mindig jó vásárt csináltak eddig. Jó autókat adtam el a piaci ár alján. Nem is kellett fél évig hirdetni. Akitől megvettem a neje meganját az is magánszemély volt. 2022 Ben megvette az autót 19,3 ért én 25 ezer kilóméterrel később patika állapotban megvettem kicsivel több mint feléért. És 20 autóból volt választék a mobilén volt 550 de árban tudásban nem volt nála jobb(kezeit széttáró) Nem autókereskedőtől kell venni hanem megvárni egy magánszemélyes ajánlatot.
hibátlan a műszer
nagyjából a legolcsóbb ép alvázszámú műszakis kocsi volt, ehhez képest lófasz összeget költöttem rá
ilyen 5-6 ezer forintok voltak a fék felújítások oldalanként
a 2. megnézett kocsit megvettük, az elsőn túl sok átalakítás volt, bár jobb lett volna terepre de bevett volna egy heti melót a műszakira visszaalakítás
te nem kocsit akarsz venni hanem álmot
aki kocsit akar venni az fogja a zsetonját elmegy olyan helyre ahol árulnak kocsit vesz egyet, megcsinálja ami nem jó rajta és használja
neked meg mindig lesz egy újabb feltétel aminek nem fog megfelelni az adott kocsi
Nos,voltam igy mint te.
Raneztem a hahura,a kriteriumoknak megfelelő kb 4 db volt fenn.Ez a nemet oldalon kb 30.
Jo,nem gond volt egy egerben,ment öcsem nyiregyre,megnezi,belefer,es nem kell menni messzire.
A hirdetesben 160e km,fenykepen turhető,de előben mar nem annyira,szolt a vezerlés mint allat,mindenhol olaj.De a legviccesebb hogy annyi eszuk sincs hogy lekaparjak a motorterben lévö elsargult 297e km-es olajcsere matricat.Persze vizsaga csak megvetelkor kerul ra,ezek az allapotok kb a nemet maganszemely 900-1500 eurosak képrol is.En inkabb a 2500-3000 körulit neznem,jo lenne olcsobban is ha lenne.Nem varom hogy patika legyen.De lukak az oldalaban azert ne.
Namost a nemet kb 190e környeken adja el a magyar ezt veszi es kb 300e nel adja el.2-3e euros arsav az 800e-1,2m közt van erre meg rajon a költsegek kb 4 kilo saccra.Na az 1,3 as telepi magyar koszvadek legallja az 1,5 mert regado meg rajön az 1,3-asra.Szoval ha sikerul kifogni 3-4 kilos kereskedöi haszon marad a zsebben.
De igazabol nem is ez szamit hanem az hogy joval több eladó jarmu közt van az eselyede megtalalni a relative jot a sok lom közt.A maggyar piacra csak a lom allja jön mert az olcso.
Föleg hogy csak TÜV-ös lehet a hazahozatal miatt.
Az egy relative jo szűrő az allapotra hogy atmegy a nemet vizsgarendszeren.
Nem vagyok ebben jártas de itthon sokkal drágább lenne egy ilyen őskori lelet? Mert kintről bonyolúltabbnak látszik(gondolkodós) egy ilyen kalibernél mennyit lehetne spórólni? 2-300 ezret vagy, hogy kell ezt elképzelni? Amenyi tenger időd van az internetre meg amennyire nem sűrgős neked ez a téma én tutira kivárnék itthon egy jó ajánlatot. Mindig kerül fel olyan hirdetés a sok közül aki el akarja adni az autóját nem csak hirdetgetni. Én is ilyen hirdető vagyok. Ha veszek egy autót a régit el akarom adni. Ezért olyan áron rakom fel,hogy el is vigyék ne itthon kerülgessem fél évig. A hajeszt 3 nap alatt a dácsiát 1 nap alatt adtam el az előd tojotát ami szintén az asszonyé volt még csak nem I hirdettek úgy vitték háztól. Mind1iket kitarthattam volna 2-300 ezer forinttal drágábban majd kerülgethettem volna a portán fél évig még mutogathattam volna közbe 20 mindenbe belekötő majomnak(kezeit széttáró) Nekem annyit nem ér az a párszáz ezer. Na neked is ilyen eladót kell kifognod nem autókereskedőt(kezeit széttáró)
mi régen mindig egy 40es vasbográcsban főztünk, 7 felnőttnek meg 5 gyereknek, abból mindig maradt
többször lett többféle fás módszerrel főzve, de a gáz a leg stressz mentesebb
nagybátyámék csinálták sokszor fával ők lelkesebbek voltak az átlagtól
anno volt hogy üstben főt a pörkölt/gulyás, szüretekben nem egyszer 40 ember felett ősszejöttünk de itt is inkább gázrózsával mint fával
mostanában csak tarját sütünk parázson, de azt se eszem meg csak frissen
A K und H meg bekaphatja,alfanal fele a kgfb.
16 fok volt a maximum.
Én a héten kifényesítem a vasat, és erre az évre nekem befejeződött az idei szezon 🤨
Meg 17 km kell az 52ezerhez,azt meg valahogy behuzom de nagyon ugy nez ki vege a szezonnak.
nagyjából a legolcsóbb ép alvázszámú műszakis kocsi volt, ehhez képest lófasz összeget költöttem rá
ilyen 5-6 ezer forintok voltak a fék felújítások oldalanként
a 2. megnézett kocsit megvettük, az elsőn túl sok átalakítás volt, bár jobb lett volna terepre de bevett volna egy heti melót a műszakira visszaalakítás
aki kocsit akar venni az fogja a zsetonját elmegy olyan helyre ahol árulnak kocsit vesz egyet, megcsinálja ami nem jó rajta és használja
neked meg mindig lesz egy újabb feltétel aminek nem fog megfelelni az adott kocsi
Raneztem a hahura,a kriteriumoknak megfelelő kb 4 db volt fenn.Ez a nemet oldalon kb 30.
Jo,nem gond volt egy egerben,ment öcsem nyiregyre,megnezi,belefer,es nem kell menni messzire.
A hirdetesben 160e km,fenykepen turhető,de előben mar nem annyira,szolt a vezerlés mint allat,mindenhol olaj.De a legviccesebb hogy annyi eszuk sincs hogy lekaparjak a motorterben lévö elsargult 297e km-es olajcsere matricat.Persze vizsaga csak megvetelkor kerul ra,ezek az allapotok kb a nemet maganszemely 900-1500 eurosak képrol is.En inkabb a 2500-3000 körulit neznem,jo lenne olcsobban is ha lenne.Nem varom hogy patika legyen.De lukak az oldalaban azert ne.
Namost a nemet kb 190e környeken adja el a magyar ezt veszi es kb 300e nel adja el.2-3e euros arsav az 800e-1,2m közt van erre meg rajon a költsegek kb 4 kilo saccra.Na az 1,3 as telepi magyar koszvadek legallja az 1,5 mert regado meg rajön az 1,3-asra.Szoval ha sikerul kifogni 3-4 kilos kereskedöi haszon marad a zsebben.
De igazabol nem is ez szamit hanem az hogy joval több eladó jarmu közt van az eselyede megtalalni a relative jot a sok lom közt.A maggyar piacra csak a lom allja jön mert az olcso.
Föleg hogy csak TÜV-ös lehet a hazahozatal miatt.
Az egy relative jo szűrő az allapotra hogy atmegy a nemet vizsgarendszeren.
szomszéd lány most cuccol haza a mesés nyugatról 15 év után
https://m.mobile.de/fahrzeuge/...
Meg i30
https://m.mobile.de/fahrzeuge/...
többször lett többféle fás módszerrel főzve, de a gáz a leg stressz mentesebb
nagybátyámék csinálták sokszor fával ők lelkesebbek voltak az átlagtól
anno volt hogy üstben főt a pörkölt/gulyás, szüretekben nem egyszer 40 ember felett ősszejöttünk de itt is inkább gázrózsával mint fával
mostanában csak tarját sütünk parázson, de azt se eszem meg csak frissen