Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenkor kell elmenni afrika túrára vagy valami olyan helyre ahol dollárban fizetsz
el kell baszni minden pénzt, mert az is lehet 2 hónap múlva elvisz az ördög.......
Annyiban gondolkodnék, hogy ne inflálódjon el a számlámon. 🤷‍♂️
Nem.kell megmondani😉
Kurvához nem merek menni, a zasszony így is odáig van hogy 2 csajt összetindereztem az 1 hónap alatt amíg fasírtban voltunk, hogy biztos elkaptam valamit 🙈🤷‍♂️
Ja,most aranyat semmiképpen,illetve akkor ha nagyon hosszútávban gondolkozol
Akkor állampapír marad, csak nem akarnám 5 évre lekötni a lóvét 🤷‍♂️
De esze nem volt az biztos,mert különben agyoncsapott volna.
Valakit le kellene fizetni hogy nyerjünk valami jó kis projectet, az jó befektetés lenne 😁
kaparós sorsjegy a tuti
haverék esküvőjére mindenki vitt pár kaparóst
valamelyik közelebbi rokon vitt pár 100as bontatlan csomagot , egyik ilyen 100 as csomagból kapartak 8 ezret aztán 30 ezerbe került
nem emlékszem mennyit kapartak össze de nevetséges összeget, jobban jártak volna ha mindenki visz 2 üveg sört
Szerencsejáték......
Holt tokere most en sem biztatnalak, valami mukodobe kellene.
Amugy a malájkurvak jó ötlet.
😪
minden olyan drága hogy bármibe teszed bukni fogsz hosszú távon
bár a dollár eléggé lent van, trump után jönnek a libsik utána majd több lesz
Ahelyett, hogy megint ölitek egymást inkább beszéljünk arról, hogy mibe érdemes mostanság pénzt fektetni? Az arany az egekben, abba biztos nem. Annyi nincs hogy még egy lakást vegyek. Zolinak se adom, előre szólok. 🤣 Más opció?
Az en apukam meg erosebb.
(Ha erted a celzast, de szerintem meg nem.)
Ok.
Ki lehet bírni.
Neked engem nem kell okítanod.Nincs olyan amit tőled át kéne venni.Kezdve azzal hogy inkább a fikuszokkal baszkolódtál minthogy unokáztál volna.Vagy nem engednek oda?Ezen sem csodálkozom.Valakinek fontosabb a kert mint az unoka.
Asszony az unokahoz utazott. En az egesz kertet rendbe raktam, pontosabban az oszi dolgokat elvegeztem, ennek resze a viragim behordasa. Kaktuszok, pozsgasok, jukka, fikusz, filodendron, a kivagott mogyorofa gyokerenek basztatasa, a kiwi lehullott levelenek osszeszeese, rozsaim megnyirbalasa, stb. A gaz meg kozben vegezte dolgat, a galuska szaggatas vitt el valamennyi idot.
Meg fireblade okitasa.
🤣
Mennyire gáz az izulet?
Fasza ez a modern tekknolodzsia. 🤣
papucsban már nem lehet motorozni 😂
Ez mind házi munka... az asszony meg közben elvitte egy körre az új motort? 😁
Hát ....nem én csináltam magamnak topikot ahol aztán magammal osztok meg dolgokat