Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én kocsival se tudok hátrafelé menni, tükörből béna vagyok, hátrafordulni meg nem tudok, szóval 99,99% csak előre megyek, tolatni meg az asszony szokott
Más lett a program ! 🙃
A hosszított transporter , meg a 7m-es lakó nem egyszerű szerelvény , de ügyesen kezeli , akár tolatva is , sok pasit leiskolázna ! Én tanítottam , és büszke is vagyok rá , mikor egy-egy kempingben gépészkedett , a pasik meg csak pillogtak , hogy megoldja a feladatot a szerelvénnyel ! A motorokkal is hasonló a helyzet , nincs jogsija "A" -ból , mégis hibátlanul ment bármelyikkel , pedig a nagy zizi 147 ló , és 300-at ment ! 😉
...csak mert azt írtad, hogy a motorozásodat elvitte a bevásárlás, ebből így arra következtettem, hogy amit szeretsz, kényszerből valami kevésbé szeretettre kellett cserélned.
Nem kell nekem különösebb ok , hogy együtt menjünk bevásárolni , főleg külhonba ! 🤔
Oké, én azt hittem, hogy nem tud vezetni, ezért kell elmenni a boltokba vele.
A mama hibátlanul vezet , akár szerelvénnyel is , akár tolatva is amire én tanítottam ahogy a motorokat is, bármelyikkel hibátlanul közlekedik ! 😉
van ez a munkatörvénykönyve szerű dolog(kezeit széttáró) Aztán 2 nap pihenő meg jár a melósnak is és eléggé kézenfekvő, hogy ez hétvégére esik mivel nem szolgáltatói szektor hanem építői 😅 bár ezt te el se tudod képzelni amikor heti 7 napból napi 12 órákat végiggürcölsz(kezeit széttáró) 2-3 éves építkezést túlóráztatni azért elég véleményes 😅 nem a túlóra költségei miatt, hanem kb. 3 hónap múlva már nem lenne ember aki megfogná a lapátot vagy beleülne a billencsbe vagy a kotróba 🤣 Baromira haladnak minden földkupacot személy szerint ismerek már. Egy nagy hegynyi földkupac van még a helyén ahol 1 évvel ezelőtt is volt ez onnan ismerszik meg, hogy méter magas rajta a paré. A többi mind mozog és beépül. elkészült már a 2*2+leállósávos nyomvonal is amit még 2 hónappal ezelőtt azt se tudtuk, hol lesz(kezeit széttáró) A zajvédő falak is kiépültek készülnek a pályatest szélek is. ha nem csak az M5-ről látnád az építkezést hanem az 5-ös főút felől a két körforgalomnál akkor látnád a változást. Én majdnem minden héten járok arra szorgos hangyaként dolgoznak. Bár csak így épülne minden beruházás. Láttam a felűljárók behelyezését ott ahol még 2 hónapja semmi nem volt már megvannak a felűljáró átkötések. Ezek úgy haladnak mintha az áprilisi választásokig be akarnák fejezni a melót 🤣
Én akárhányszor járok arra, mindig csak pár ember téblábol, kint van vagy 50 gép, de csak egy-kettő mozog... és mi az hogy nem dolgoznak szombaton? még vasárnap is kéne, nem hiszem el, hogy az állás idő kevesebbe kerül, mint az embereknek a túlóra... bár, gondolom, szíjj meg lőrinc nem fog kötbért fizetni a magyar államnak, esetleges félév csúszás miatt 😁
Elégedetlenek 😂
az m44 lóherés körforgalom? Csak hétvégén nem dolgoznak rajta egyébként épül mint az istennyila. Heti szinten látom a haladást. Azért az egy közel 60 hektáros építkezés baszki az ország legnagyobb csomópontja. Ott fut össze az 5-ös főút az M5 az M44 és az M8. (kezeit széttáró) Első közlések alapján 2026 decemberi átadás várható. Azt majd meglátjuk szoktak ezek csúszni.(óranézegetős) Én már tudom részlegesen használni nekem az m44-ről pest felé közvetlen a kijárat az M5 felé visszafelé m ég egy kicsit macerás mert be kell menni lajosmizsére onnan jönni kell egy 3 kilométert mire rá tudok menni az m44 re. Egyébként pont tegnap néztem ez 2,5 kilométeres kerülő. De sokkal jobb mint csemő felé orosz rulettet játszani az erdők alatt ahol a négyzetméterre eső őzek, szarvasok vaddisznók száma meghaladja a világátlagot 😂 Szóval a csomóponttól számítva pestig nincs jelen pillanatban terelés sem a pest felé sem röszke felé vezető oldalon.(meghajlós) hogy kiskunfélegyháza felé mi van azt nem tudom arra elég ritkán járok. Neked ott az első terelés épen a körforgalom építés miatt van hogy onnan van e 2 terelés még félegyházáig azt nem tudom de simán el tudom képzelni(kezeit széttáró)
Nem tudom, te melyik m5-ön járkálsz, de pest meg kkfh között legalább három vagy négy helyen van sárga vonallal felfestett sávhúzásos terelés.
Igaz, szombaton reggel mentem fel, az m44 becsatlakozásánál lenne mit csinálni még... ehhez képest nem dolgozott senki, pedig télig ki lehetne használni az időt, utána már mondhatják, hogy azért állnak fél évet, mert a váratlan rendkívüli zord időjárás ugye... addig persze marad a terelés
múlt héten 3szor voltam az M5-ön na az is nagy csoda, hogy kivételesen lehetett rajta menni azon a 60 kilométeren amin én használom pestig. Valahová fel is írom ilyen évek óta nem volt 😅 Csak egy 5 perces araszolás a fagyalvágás miatt 😆 De egyébként mindig van valami gebasz 😅 Általában valamit felújítanak rajta de, hogy folyamatosan 15 éven keresztül mit újítanak állandóan el sem tudom képzelni(fejét fogó) Ha véletlenül nem a füvet vagy a fagyalt vágják és nem is újítanak rajta semmit akkor ezen a 60 kilométeren tuti van 2 baleset pestig(fejét fogó) A héten még egyszer mennem kell rajta ha most sem lesz semmi azt belekarcolom az autó oldalába 😅
Valaki mindig megförmed az autopályan.
Hetek óta lófaszt nem haladnak
Jó munkához idő kell 🤣
Hát még a rosszhoz!
Lassan inkäbb a 3ason kell menni mert itt is 3 óra már a 170 km.
Ezt a nyomorult m3 terelést meddig huzzák még mogyoródnál. Már 8 km elötte áll a sor. Ezt se értem miért okoz ez gondot a mai soföröknek.
Nem tom, nekem pár éve az alfa a nyerő. Kh már rég nem jobb.
Mostansag?A koszvadt hodda marcius óta alfa.
A szurke most esedekes tavaly nem emelt a k und h annyit hogy nekiálljak.
Úgy emlékszem igen.
Az orlennél e10 a prémium?
Én már 60 ezerig nem viszem el az tuti, de az 57 még meg lesz sztem
Momdtam hogy mostanság az alfa a jó motorrra
Mondjuk szerintem nem kapcsoltam ki amíg kajáltunk meg játszótereztünk(gondolkodós) A Megyeri hidat sem láttam eddig még alulról 😅
A kacsakő büfében egy éttermi ebéd áráért ettünk kb. 3 hamburgert meg 3 üdítőt de nem úr aki nem herdál 🤣
mondjuk a hungárián odafelé már az árpád híd előtt 6 kilométerre el kezdtünk araszolni a sok hülye maratoni futó miatt ha ezt tudom inkább kerülök egy 30-ast az m0-án(fejét fogó)