Főleg másokkal elhitetni, hogy miben higgyen és azt kiaknázni saját materiális boldogulásunk hasznára. Valahogy azok akik hirdetnek valamiféle igét ami persze csak az egyedüli jóság, no tehát azok valamiért nem remeteként élnek egy eldugott barlangban hanem használják a lenézett materialista világ matériáit, vizet s' közben bort......egy remetének a szavain tán elgondolkodnék.....bár azon sem hisz ép elméje nem lehet ha neki csak az eső veri és a nap szíjja....
diósd bazi drága de érd sem volt olcsó, igaz ez vagy 15 éve volt
mint írtam érden nemigen forgolódtam csak volt egy kicsi terv hogy oda vagy a környékbe kellene költözni
Nem tudom hol nézted, de amikor én néztem az egyik legolcsóbb rész volt.
Igaz nem véletlenül. Ha meg kéne jelölni egy részt ahova semmi pénzért nem költöznék az Érd.
Na mindjárt letelik azt irány 20kiló füstöltkolbièrt, kiviszem muterhoz fellógatom a garázsba (nem anyámat) azt kocsimosás porszívózás holnap meg irány szerelőhöz műszakira.
jó lenne hinni valamiben mert a tudás szar dolog, a hit sokkal jobb
és itt a fura figurán van a hangsúly.....
csavarog, össze szarik mindent stbstb
http://youtu.be/DkFnChxgASc
mint írtam érden nemigen forgolódtam csak volt egy kicsi terv hogy oda vagy a környékbe kellene költözni
A tied jobban fog mutatni.
Nekem is jobban tetszett amikor még érintetlen volt.
De tudom, hogy kihez kell fordulni, ha baj van.
Igaz nem véletlenül. Ha meg kéne jelölni egy részt ahova semmi pénzért nem költöznék az Érd.