Szerintem találsz erre is helyet ha körül nézel a neten mivel kocsmába már nem járnak a zemberek. Itt senki nem fog lázadni hisz a lázadó réteg nem motorozik és fórumozik.
de itt sem munkaidőt nem emelnek, sem bért nem csökkentenek, sőt a bért növelik...
az ebédidőt sehol nem fizetik... nálunk hivatalosan 8.30-17 óráig tart a munkaidő, 1/2 óra az ebédszünet, amit nem fizetnek... tehát nekem napi 8,5 óra a hivatalosan munkában töltött időm, ami heti 42,5 óra.... az emberi részét értem, a "rabszolga" részét nem. Beleérzek én, ha vki tisztán leírja, hogy hol jár rosszul vki egy olyan cégnél, ahol a trv-eket betartják. Ahol nem, ott meg úgyis mindegy...
Az alapbér jár illetve pont az 1 éves időkeret miatt a túlórát adják ki, de csak annyi órát számolva amennyit túlórázott és nem azt amennyi pénzben lenne így pont az éjszakai és hétvégi pótlékot bukják így is. Én csak 6 hónapja vagyok itt, de azt látom, hogy a kollégák akik vagy 10 éve itt vannak mindenbe belenyugodnak és kevesebbért mint én bármit benyelnek, ilyen a nép és ez van, most mindenkit jóval többért vesznek fel mint a régóta itt dolgozók keresete és ezt már azok is tudják, de nem mernek szólna hanem, csak morgolódnak.
Lázadni az lázad aki nem keres még két kilót sem 3 műszakban, idén kezdték el a cégek emelgetni mert jelenleg (!) kevés a munkaerő, de ez hamar a visszájára fordul ha már nem így lesz, nyilván nem lázad aki 500 és milla között-körül keres azért ha véletlenül a szabadnapján a szgép elé kell ülni és melózni vagy esetleg ha rencergizda vagy hasonló akkor behívják ha leáll valami, meg kell próbálni 150-200-ból kijönni és akkor hamar elkezd az ember lázadni mikor még abból is faragni akarnak vagy emelik a munkaidőt. ....egy kis beleérzés mint Tenet ajánlja oszt már jön is a zen állapot vagy mi a bré....
Ha napként számolják el mint a szomszéd cégnél ahol szintén nem szívesen fizetik ki hanem inkább visszaadják hétköznap szabadnapban akkor csak annyi napot adnak vissza amennyit túlóráztatnak és nem kompenzálják a pluszként járó lét. Jelenleg ebben vagyok és pár cég alkalmazottaival kapcsolatban így hallok dolgokat, pl. akinek bedolgozunk ott az ebégidőt dolgoztatják le vasárnap éjjel mikor éjszakások vagyunk és semmi anyagi kompenzáció, mi megkapjuk a 200%-ot ők meg gyakorlatilag ingyen vannak bent.
A munka trv könyve heti 40 órát ír elő, 5 napban, mindegy milyen bontásban. Erre alapbér jár, ezen felül az túlóra amit vagy szabadságban vagy pénzben megvált a munkáltató. Mindegy hogy az egyik nap 10 és 6, vagy 8+8, a munkával töltött idő uannyi, így a pénz is.... ha rosszul értelmezem, akkor azért van, hogy nem értem... nem így van?
Nálunk ilyen "dagoba" rendszer van nov.1től ápr.30-ig tart a fél éves műszaknaptár, ugye folyamatos így vannak kötelező pihenők amit ki kell venni. Májustól novemberig ugye második félév. Na erre a félévre a műszakomnak ki kellene venni 104 óra pihenőt fizetetlent. A cég kötelezően kivetet ebből 48-at a fennmaradót áprilisi hónapban elszámolja a május eleji utalással fizeti. De eközben ha túlórázol pihenőnapodon azt is duplán fizeti következő hó elején átutalja. Folyamatos műszak 2+2. Rohadt jó mindig hétfő/péntek van.
Én értem hogy szar, ha a szabad napján hívnak be valakit, azt is, hogy az autógyárak adják a gazdaságunk motorját, mert az EU-s pénzek jó része a nagy vezérünk családjában és haverjainal landolt, de ebben az országban a termelő cégek tartanak el mindenkit. A termelő munkaerő, akik ezt a pénzt termelik max 1,2M. Ebből kell sajnos a legtöbbet kihozni, de ezt nem ingyen kérik senkitől. Én tegnap és tegnapelőtt is szabadságon voltam, mégis végig dolgoztam, és meg mára is jutott, csak én nem kapok sem túlóra pénzt sem szabadnapot... ezért nem értem a nagy lázadást... de biztos van értelme, csak én nem látom....
Sajnos ha meghatározza a munkáltató a munkaidő keretet akkor baszhatod te a hétvégét
Pl 6 hónapig beosztás lehet 4-12 órákig
Amikor kicsit pang a cég akkor 4 óra aztán utána amikor sok akkor meg 12
Nekünk volt már 6 és 10 óra régebben 1-1 hónapig
Meg is szoptuk mert a 6 órára nem volt csak alapbér a 10 órára meg annyi volt mint a 8 órás meló pénze
Akkoriban ez kb 50-60 ezer mozgó bér veszteség volt bruttóban
az ebédidőt sehol nem fizetik... nálunk hivatalosan 8.30-17 óráig tart a munkaidő, 1/2 óra az ebédszünet, amit nem fizetnek... tehát nekem napi 8,5 óra a hivatalosan munkában töltött időm, ami heti 42,5 óra.... az emberi részét értem, a "rabszolga" részét nem. Beleérzek én, ha vki tisztán leírja, hogy hol jár rosszul vki egy olyan cégnél, ahol a trv-eket betartják. Ahol nem, ott meg úgyis mindegy...
Pl 6 hónapig beosztás lehet 4-12 órákig
Amikor kicsit pang a cég akkor 4 óra aztán utána amikor sok akkor meg 12
Nekünk volt már 6 és 10 óra régebben 1-1 hónapig
Meg is szoptuk mert a 6 órára nem volt csak alapbér a 10 órára meg annyi volt mint a 8 órás meló pénze
Akkoriban ez kb 50-60 ezer mozgó bér veszteség volt bruttóban