Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eu a 105 lovas betegágy mondjuk az ilyen nyugodtaknak van, mint te. Előzni nem alkalmas...
Amúgy jól vannak összerakva, egy 15 éves nexia pl, ahol már minden lötyög, zörög, sehol sincs. Ebbem a napellenző is megáll félúton, nem zörög a kárpit, stb. Váltóbajjal nem találkoztam. A futómű nem volt olcsó, de cserébe kurvajó a 8 lengőkar. Legutóbb egy ertelmes minőség 2 kilóból megbolt alá. Lemförder persze. A többi fos. Esetleg moog. De a Lemförder a tuti.
Különösebben nem kényes...
nekem opelem van nem vagyok a bontóhoz hozzászokva
max tanksapkáért megyek néha-néha mert ottmarad a kocsitetőn , bár már évek óta megvan a mostani
Egy jó terepes triumf bütykös gumival
Nemmindegy?
Tele a bontó fődarabokkal hozzá.
Tuti, hogy még bőven van benne neked kilométer.
50-nél többet el fogsz még vele komolyabb gondok nélkül közlekedni.
Egy kalappal!!!
2003as, karcmentes kasztni sosem volt javítva, mindig garázsban volt, egész egyben van, persze azért a vezetőülés és környékén meglátszik a 400 ezer, de nem vészes nekem az astra sokkal cigányosabb
corsa el lenne passzolva mert kb semmire sem jó, az astra lenne az igásló addig harcolna amíg szét nem esik
az a4 meg lenne a templomba járós kocsi, szerintem menne évi 5 ezeret most 15 éves, ha kibírná még 10 évig az is max 50 ezer
ráadásul benzin+gáz kivitel
Ha mindent időben cseréltek rajta, meg persze nem verték szét a motorját akkor tuti elmegy még 150-et is.
A külső, belső állapota sokmindent elárul az előző tulajokról.
Ha rendben van korához képest, akkor valószínű, hogy karbantartotta a verdát minden értelemben.
Mikori?
egy 600 ezres kocsi miatt nem akarok túl nagy felhajtást csinálni
csak nekem soknak tűnik az a közel 400 ezer, igaz ez valós 400 mert ismerem nagyjából aki használta
Vigyél magaddal egy szakembert, és nagy valószínűséggel választ ad a kérdéseidre!
Én így vettem az Audi-t.
Megérte elvinni és fizetni a szaktanácsadásért.
ez már nem zsiguli, lófaszt nem hallok ezeken, mind egyforma
az astrán azt meghallom hogy az olajszint kicsit kevesebb, de azt hallgatom sok éve
Indítsd be, szállj ki belőle, és hallgasd meg, hogy a motor nem zörög-e nagyon, ha egy kicsit játszol a fordulattal?! Meg fogod hallani!
audi a4 1,6 benzin. ki van otthon benne?
2003as 400 ezerrel, többségében utakon nem taxi volt, elmegy az még 50 ezret?
No látod erre nem is gondoltam!
Lehet hogy nagyon visszaesett a benzin mutató!
Még egy pár gumikoptatás, és megúnta . Abbahagyta , csend lett!
Rednááá...!
Aztán lehet csak egy sport kipufogós Zsiguli
Hallom, ahogy az utcán valami idióta bőgő motorral és csikorgó gumikkal gyorsít már harmadszor!
Önerőből lophatatlan!
Te bűnöző vagy!
Rendszámok, arcok jól láthatóak....
(idióta szabályok.... )
Tudja hogyan működik a pajzs rendszer?