Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne félj, hogy elfogynak van éppen elég !
szerintem 6" alatt csak nők meg buzik vesznek telefont
ez a 6" is elég kicsike 1 ujjammal 4 karatert nyomok egyszerre
Van egy picit romos xperia ray-em.Viheted.
kell a mozi.
galaxy j1 mini 4" kicsi forint...... telefonálni jó
ha jobb kell akkor sony xz1 compact 4,6"
sok buzi ájfón közül is egy csomó 5" körüli-alatti 6-7-8 mindben van kicsi méret
Nekem csak az a bajom ezekkel, hogy így is 3 appot indítok csak azzal hogy megfogom a telót, szóval jobb lenne egy kisebb keret, kell a fenének nagy kijelző, nem mozi ez, hanem telefon.
Sziasztok!
Csatlakozom én is.
Boldog Karácsonyt kívánok nektek.
Jó időt, olcsó benzint Nektek is jövőre is !!
Kellemes ünnepeket.

http://youtu.be/rVrRjt69lhU
Köszönöm, viszont kívánom!
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Haver a nefelejcs utcában lakott egész barátságos környezet
Akkor én jól csináltam :-) Nem vettem semmit...
A Black Friday, a fekete péntek mutatja meg a fehér karácsony igazi arcát: amikor elkezdik csúcsra járatni a bolygófogyasztást mint ünnepet. Pedig a legszebb ajándék nyilván az lenne a Földnek, ha nem vennénk semmit: ha legfeljebb saját készítésű ajándékokat adnánk szeretteinknek, és a vásárlásra pazarolt időt is rájuk fordítanánk.
Pont azért keresek oled faltól falig kijelzőset,a fizikai méret kisebb nagyobb kjelző mellett.
Egyenlőre a MI8 SE a legesélyesebb.
Nekem is volt “98-ban 95-ős meg nemet gyártás, nem a szar lengyel ami 3 évesen szét rohadt.... 8 évesen adtam el, semmi baj nem volt vele. Remek kis auto volt 20 éve
Boldog karácsonyt kívánok nektek!
Kitartást Nektek!
Már 1-en túl vagyok.
Még sok van hátra, az a baj.
Volt nekünk is. 3 éves koráig minden mosásnál eresztette a színét a királykék. Igazi fapados volt de az első új autónk volt örültünk neki.
... szar az...
Mar az 5” felett is száraz összes .... nekem nincs kis kezem, de m ez a 4,7” a felső határ amit kényelmesen lehet kezelni.... bajban is leszek ha cserélni kell....