Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Például!
Telefonra?
Micsoda okosság! Szerintem az a fő ok hogy kimásztunk a vízből
Az sem mindegy, hogy nem kell a 40 kilos képcső, az eltérítő tekercsekkel!!
Nem a vekonysag,a belso tartalom ugyanaz.
Nektek is boldogat...!
http://youtu.be/5VLgRyWvlS8
Ha már Ganxta. Nem rövid de tartalmas
Tökéletes. Igazából eddig csak találgattuk az adást, most már látunk is valamit. Vagy inkább mindent.
Boldog karit!
Na jó a noje deszka tv?
Flip tok van rajta, de még így is messze jobb mint a Sony volt.
Nekem a tokkal dupla lett a vastagsága,de cserébe biztosabb fogás és leesésnél tutibb védelem. Hacsak nem pofára esik. Én is a nagyobb kijelzöt preferálom, bár ez nem divattelefon
Egyebkent igen!! Ha egyszer ekezded figyelni, a +os iphoneok szinte mindig nőknèl vannak a férfiaknál meg a kicsi
Ez még tokban is vékonyabb, mint az előző sony anélkül. Elég gyors, nekem még túl okos is. Most az ünnepben van ingyen netem, amúgy az sincs.
Hmmm,ez csak meretben nagyobb kicsit a jelenleginel.
Motoros és melós telefonnak ezt használom...ócsó és jó...
Én sokáig idegenkedtem az óriás kijelzőtől, mert azt hittem azzal együtt nem lehet zsebben hordani, meg kényelmetlen kezelni. Ez a huawei (p smart) ami végül is lett nemrégen, a vékonysága és keskenysége miatt teljesen vállalható úgy hogy közben 5,65 "-os.
Ahogy nezem egyre nagyobbak,2-3 ev mulva duborogni fog a hajlithato kijelzo.
Bajban is leszek, amikor cserélve lesz, de addig meg van 2-3 év, hátha addigra csinálnak ferfiban is ilyen telot.... ha nem akkor marad ez
Nem hülyeség... az ekkora telefon ratyi Ja bocs ... divatos
http://youtu.be/fqdWoUWUXWk
Na ez az, tök macera több dologgal (telefonnal) mászkálni....
A baj hogy nagy memoriat,erosebb processzort,jobb kijelzot csak felso kategoriaban kapsz,az meg 6" felett van.
próbáld k I mpromisszumot kotni,ez a snapdragon 710 nnem felso liga csak koze,de jo a kijelzo,anyaghasznalat es 6/64,128 gb memoria van.5,88 as de fizikai meret a jelenlegit alig haladja meg.
Mondjatok hasonlot.
Nem iphone-t.
ez hülyeség
nagy kézbe nagy telefon kell, pl asszony telefonjával alig tudok írni, nem csak azért mert a buzi ájfón azt hiszi okosabb mint én, hanem mert szinte lehetetlen 1 karaktert megnyomni még ujjheggyel is
a 6" már-már használható
telefonálni meg a régi nyomógombossal szoktam, ami még 4 évesen is 3 hét készenlétet tud
Mar nem is telefon, inkább tablet, de lehet vele kinek a nagyobb a telefonját játszani és meg tudod igazítani a sminkedet, műkörömmel is kezelhető férfi ilyet nem vesz az biztos hiába ez a modern igény... ahogy ganxta mondta sp-re: “... nem meleg.... divatos...”
indokold meg
Rosszul mondod, 5” felett csak női és ratyi telefon van