Nekem a tokkal dupla lett a vastagsága,de cserébe biztosabb fogás és leesésnél tutibb védelem. Hacsak nem pofára esik. Én is a nagyobb kijelzöt preferálom, bár ez nem divattelefon
Én sokáig idegenkedtem az óriás kijelzőtől, mert azt hittem azzal együtt nem lehet zsebben hordani, meg kényelmetlen kezelni. Ez a huawei (p smart) ami végül is lett nemrégen, a vékonysága és keskenysége miatt teljesen vállalható úgy hogy közben 5,65 "-os.
A baj hogy nagy memoriat,erosebb processzort,jobb kijelzot csak felso kategoriaban kapsz,az meg 6" felett van.
próbáld k I mpromisszumot kotni,ez a snapdragon 710 nnem felso liga csak koze,de jo a kijelzo,anyaghasznalat es 6/64,128 gb memoria van.5,88 as de fizikai meret a jelenlegit alig haladja meg.
Mondjatok hasonlot.
Nem iphone-t.
ez hülyeség
nagy kézbe nagy telefon kell, pl asszony telefonjával alig tudok írni, nem csak azért mert a buzi ájfón azt hiszi okosabb mint én, hanem mert szinte lehetetlen 1 karaktert megnyomni még ujjheggyel is
a 6" már-már használható
telefonálni meg a régi nyomógombossal szoktam, ami még 4 évesen is 3 hét készenlétet tud
Mar nem is telefon, inkább tablet, de lehet vele kinek a nagyobb a telefonját játszani és meg tudod igazítani a sminkedet, műkörömmel is kezelhető férfi ilyet nem vesz az biztos hiába ez a modern igény... ahogy ganxta mondta sp-re: “... nem meleg.... divatos...”
Ha már Ganxta. Nem rövid de tartalmas
Boldog karit!
http://youtu.be/fqdWoUWUXWk
próbáld k I mpromisszumot kotni,ez a snapdragon 710 nnem felso liga csak koze,de jo a kijelzo,anyaghasznalat es 6/64,128 gb memoria van.5,88 as de fizikai meret a jelenlegit alig haladja meg.
Mondjatok hasonlot.
Nem iphone-t.
nagy kézbe nagy telefon kell, pl asszony telefonjával alig tudok írni, nem csak azért mert a buzi ájfón azt hiszi okosabb mint én, hanem mert szinte lehetetlen 1 karaktert megnyomni még ujjheggyel is
a 6" már-már használható
telefonálni meg a régi nyomógombossal szoktam, ami még 4 évesen is 3 hét készenlétet tud