Ti itt vonatokkal drifteltek, mikor végre megvalósult itthon ia az amerikai álom? Végre a szorgalom, az életen át tartó tanulás, a tehetség, az észmunka és a kitartás is meghozza gyümölcsét... Lőrinc lett hivatalosan is a leggazdagabb magyar... 317Milliárd, meg az apró... nekem senki ne mondja, hogy nem tudná megcsinálni, ha egy csóró senkinek 3 év alatt sikerült önszorgalomból...
Leesik a az első hó aztán csúszkál szanaszét a sok mazsola, pedig minden ősszel megy, hogy fel kell rakni a téligumikat.
Amúgy ennek aláváltottak, vagy hogy tud ilyet csinálni?
az jó régen volt, én még emlékszem hogy meht gőzös a vonalon, de eléggé kisgyerek voltam
öreganyám háza ott volt a vasúttól 50 méterre, aztán láttam mindent mi mozog a vonalon
18 ezer és pont beleért a vége
de ha az a buzi jó súlyt ír akkor simán átmegy mert egy ugyanilyen kütyü már átjött nemrég
plusz a tartalom megnevezés is hibás volt
el lett faxolva nekik minden azóta csend, de még az ügyirat szám alapján se találja senki sem
akkor cumi ha visszaküldik a feladónak, akkor beszoptuk.....
mondjuk ez volt az utolsó hogy ilyen "értékes" dolgot rendeltünk a buzi kínaitól
Mivel a fater is vasutas volt, sokszor mentem mozdonyon Vadkertről Khalasra, de ott én nem láttam ilyen széket! Viszont lehetett lapátolni!
Négyhuszonnégyes gőzös volt!!
most lenne néhány motorgenerál de nem tudom hozzákezdjek-e
vissza kellene tenni a kis kályhát a helyére, plusz valami csatorna lefolyót a kéménybe mert visszabontottam pár éve a kémény tetőn túli kilógó részét
szóval nagyon úgy néz ki nem elsz ebből semmi sem
mozdony meg tuti nem lesz a garázsban
mi beszoptuk a vámmal
buzi kínai nem jó súlyt írt rá aztán félredobták, aztán ha már félrement megnézték jobban
1-2 dolláron múlt de vámolják
ami még mindig nem nagy baj de vagy 3 hete hír sincs róla
Akkor hasrautesszeruen megy?
láttam már pár leesett vagont de ennyire durván egyik se ment félre
Amúgy ennek aláváltottak, vagy hogy tud ilyet csinálni?
öreganyám háza ott volt a vasúttól 50 méterre, aztán láttam mindent mi mozog a vonalon
de ha az a buzi jó súlyt ír akkor simán átmegy mert egy ugyanilyen kütyü már átjött nemrég
plusz a tartalom megnevezés is hibás volt
el lett faxolva nekik minden azóta csend, de még az ügyirat szám alapján se találja senki sem
akkor cumi ha visszaküldik a feladónak, akkor beszoptuk.....
mondjuk ez volt az utolsó hogy ilyen "értékes" dolgot rendeltünk a buzi kínaitól
Négyhuszonnégyes gőzös volt!!
vissza kellene tenni a kis kályhát a helyére, plusz valami csatorna lefolyót a kéménybe mert visszabontottam pár éve a kémény tetőn túli kilógó részét
szóval nagyon úgy néz ki nem elsz ebből semmi sem
mozdony meg tuti nem lesz a garázsban
buzi kínai nem jó súlyt írt rá aztán félredobták, aztán ha már félrement megnézték jobban
1-2 dolláron múlt de vámolják
ami még mindig nem nagy baj de vagy 3 hete hír sincs róla
Pedig igazán rendelhetnél egy főtranszformátor-emelőkeretet, sose tudhatod, nem fogsz-e V43-akat generálozni otthon fusiban….
egyetlen emelő van aki mindenkit érdekel: a fizetés emelő