Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont most veszek egy banditra :)
Nm kellett volna meginni azt a kis sört, na!

Szóval az első gumi anyaga puhább...
...olyat...
Az első anyaga puhább, és jóval is rajta a profilmélység. (110/70-R17 és 130/70-R17)
Augusztusban, műszakira vettem pontosan olyan, mint amilyen volt is rajta, mert nekem bevált: Michelin Pilot Street radial. Vizes úton is jól tapad, és mentem vele 21k km-t, az első kopásjelzőn, a hátsón volt még legalább 3 mm minta.
ki milyen gumit vett/ vesz a szezonra?
Pfaff.
Google
Kiváló a bélműködésem!
Remélem megfosat !
A ratyedlik álma valóra vált! Itt a vacsim!
https://www.emag.hu/steinhaus-...
nekem ilyen van a makita mellett, azért vettem hogy kíméljem a makitát mert kerítés csiszoláshoz kellett
az árához lépest hihetetlenül fasza, én valami akcióban vettem 12 felé
hihetetlen izmos, az akku nagyon jól bírja vettem pót akkut mellé, amíg az egyik töltődik addig a másik bírja folyamatos üzemben
2 hibája van:
- a tokmány full béna, kesztyű nélkül képes leszedni a bőrt is a kézről ha nem figyel az ember
- a fordulatszám szabályzója kicsit hazudik, van egy pont ahol elég nagyot "ugrik" meg lehet szokni, csak a profibb cuccokhoz képest elég gáz...szerencsére a csavarozási tartományon kívül esik az "ugrás"
szóval ha "megugrik" és nincs kesztű akkor ugrik néha a bőr is a tenyérről
ezeket leszámítva-megszokás után- nagyon tuti kis gép, simán megéri megvenni
a súlya kb olyan mint a makita a ni-mh akkuval szóval ez is elviselhető
Üdv kedves tagok !
2005 Honda CBF 600N PC 38 típushoz keresek sérülésmentes hűtőradiátort ! Akinek van jelezze ! Köszi előre is !

Tel:06706553936
email: pappkristof94@freemail.hu
3990-re volt leárazva a Tesco-s Reikel aksis fúró múlt télen, hoztam a tesómnak is belőle, sokat maszekol, egyelőre jól szolgál neki. Nálam is bírja a gyűrődést és persze, hogy nehéz, de a fenét se zavarja.
Hidd el, én nem gondolkodok rajta... Egy tüneményes, aranyos ember vagyok, ez így igaz.
Még hétvégén volt készlten.
Hoppá! Nem létező oldal.
Lófaszt.De mindegy.

28Nm.

https://www.lidl.hu/hu/Ajanlat...
Na én pont egy ilyen akciós (Tesco-ban vett) Black and Deckerrel szívtam meg. Két éve vettem, összesen nem ment 15 percet (!!!), 3 havonta töltőre dugtam az akksiját, és mostanra megdöglött mégis.... Maradok a vezetékes fúrógépeknél (a szintén teszkós - ez saját márkás, de nem volt olcsó) gépem már bírja vagy tíz éve a gyűrődést, pedig azt nyüstölöm rendesen.
Mindig jó fék volt rajta
A fúrógépnek akkora a fordulatszáma amekorra erővel nyomod a billentyűt. Nekem egy kicsike 500-as bosch-om van rengeteg bútorlapot összecsvaroztam már vele. Annyi a baj vele, hogy zsinorozni kell vele állandóan. régen használtam akkus csavarbehajtót, de abból hamar kiszerettem mert az akksijai nem sokat bírták, ráadásul ugyanannyiba került hozzá külön mint akkor a behajtó ára
Aztán tavaly kezembe került a haverom zsír új akkus csavarozója. Soha nem használta csak vett valami ágvágót azt ahhoz adták ajándékba
Egész nap behajtóztam vele az 1,8-as bútorlapokat, teljesen ledöbbentem a teljesítményétől és visszatért a hitem a rég elfeledett akkumlátoros behajtók iránt.
Nagy felindulásomba vettem is egyet gyorsan akcióban 8 vagy 10 ezer ft-ért tavaly karácsony körül. Alapáron egyébként 16 ezer ft-volt. Ez egy szép narancssárga színű blekk enddekker 12nm forgatónyomatékkal kétszer ennyiért lett volna 26 nm-is az már nem csak csavarozó, hanem fúróként is szolgál.
nem szurkolók nekik de mióta a gp-ben vannak azóta tudtak rendes féket rakni a motorjaikra
Az akkor nem semmi
Ha abból indulunk ki, hogy a fidesz sajtó osztályához képest a göbbelsi propaganda gépezet ami lángbaborította az egész világot csak egy kis gyerekes csínytevés
Nem ér semmit,úgy átküldtem 28mm munkalap+18mm-es bútorlapon felfele egy 3,5x35-ös facsavart hogy öröm volt nézni,mert megszaladt.