Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza
Ez is jó szeki linkelte a 9-re
éjszidíszi farmerstruck

http://youtu.be/e4Ao-iNPPUc
bunbiaduadh
Aztaqrva!
Valamelyik dj Potméter csavargató meg ott áll valahol és veszi fel a hangot, otthon kitisztázza gépen és mehet is fel Youtube-ra "2019 First Drum Megamix" néven. Nagyon jól kitalálta a srác, nem semmi meló.
Dehogy magyarázom,folyamatosan nyomod hogy nem jó.
Én stabilan azt mondom, hogy KÖTSÖG Autós!!!!!!!!!!!!!!!!
Múltkor ültem anyós kis corsa autójába nincs még szervó sem nem abs. Furcsa is volt mikor elkúrtam sötétben a kereszteződést bekanyarodás előtt és állóra fékeztem, csúsztam mint a marha jóval tovább.
Tudtam én, hogy kell ez nektek.
Azért tegyük hozzá hogy honnan indultunk
A swift vs motoros videóból. Ebből indult az egész.
Gondolom mennyire.
Rettegek!
Te magyarázod bele hogy rossz.
Ezen felül már egy tucatszor elmondtam, de még mindig nem sikerült felfogni.
Azt hallottad hogy találtak valami új gyógyszert a demencia ellen
Még nem! Te vagy az egyik kis csicskám!
Még mindig nem mondtad el hogy miafenéért használod minden motorra üléskor az ABS-t ha ennyire rossz?
Az kemény.
Lehet, hogy már engem is tiltott.
Még szerencse, hogy nem lát téged mert nagyon csúnyákat írsz mindig rá.
Nekem nem okoz kihívást ABS ellenére jól fékezni.
De úgy tűnik, te vagy az a kutya aki ugat. Mert nem én vagyok gyáva egy fékpróbához.
Pedig bizonyíthatnád az igazad, de csak terelsz folyamatosan, mert tisztában vagy vele hogy beégnél.
A Peugeot váltót sem tud, se régi, se viszonylag újabb oroszlánosban nem ültem még, amiben ne lekvár kevergetős lenne a váltó.
Az idegesítő színváltós vakítós az xenon, esetleg a lencsés izzósok is tudnak ilyet, de azok általában nem vakítanak, mert kisebb a teljesítmény.
Nem kell ehhez utólagos buzerálás. A Peugeot és Skoda gyárilag nem tud lámpát gyártani. Többségük vakít és közben látni sem lehet mellette.
Újabban a VW-k közt is egyre több ilyen van.
Másik lehetőség hogy jól feltekerte a lámpa magasságot, vagy fordítva tette be az izzót, és az eget világítja.
Mikor jó, akkor az élet olyan, mint egy száguldó országút. Rohanva szaladnak el látóterünkből a kellemes pillanatok gyönyörködtető épületei, a fantáziánk szülte ábrándvárosok, a pihenés ligetei, még a hétköznapok aszfaltszürkesége sem zavar. Viszont ha rossz, akár egy rohadt létra. Az ember csak kapaszkodik rajta, és nem tudja pontosan, hogy most lefelé mászik, vagy felfelé. De a leghosszabb országút, és a legrohadtabb létra is véget ér valahol.
Azt sajnálom, hogy Gp pilotunk még nem akart senkit megverni, az lenne még csak a műsor...