Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg még mindig használod az ABS-t a motorkezdeményen minden utálat ellenére.
Pedig egy biztosíték kihúzása kell hozzá hogy félistenként fékezz.
Amúgy régi jó mondás hogy amelyik kutya ugat a nem harap.
Lásd a clam féle GP pilot dumát,oszt havonta jön egy megint összetörtem galéria.
Csak a szád jár ahogy mindig, de amikor bizonyítani kéne akkor egy sima kockázat mentes ABS-es fékezést sem mersz bevállalni, tiszta körülmények között
Ha ebben járatos vagy, akkor hátha tudod a választ erre:
Sokat vezetek éjszaka és rendszeresen találkozok nagyon bántó és zavaró fényű autókkal. Van köztük hideg fehér, ami szinte éget és van olyan, ami ahogy közeledik felém, folyton változtatja a színét az uv zöldtől az ibolyakéken át egyéb zavaró, vibráló fényekben.
Ezek mi a nyavalyák és jól sejtem-e, hogy utólag beépített lámpa buzerátorok hülyeségei?
Reflektor, tompítottban csak Philips. (jó drága)
A kínaiak hazudnak és gagyik, szar a vetítési képük, nem érnek semmit.
Azt is érdemes tudni hogy izzó helyére nincs legális LED Európában.
A gyári LED-es lámpatestek nem véletlenül több kisebből van összerakva LED-hez való optikával, mert így lehet megfelelő szórásképet és hűtést csinálni nekik.
A kisebb teljesítményű helyekre, ahol nem számít a szóráskép, mint féklámpa, helyzetjelző, nappali menetfény tulajdonképen bármi jó, csak ugye a teljesítményről hazudnak a kínaiak, és 4darab 0.1W-os LED-re rámondják hogy 21W-os izzó helyére elég.
Dehogy tudsz.
Ezzel csak magadat zárod ki, én pedig így is úgy is tudok fékezni
Ahogy irod!Rengeteg baleset van abbol hogy az autosok/motorosok nem birnak fékezni abs -szel elátott jármüvel.Egyszerüen nem fekeznek eléggé!Pedig csak be kell taposni a oedalt a motorterbe oszt annyi..
"Egy motoros soha nem fog ugy fékezni éles szituban mint egy abs.. "
Ez így van.
Viszont! Ahhoz, hogy az ABS tudjon beavatkozni és működni, "túl kell fékezni" a kereket. Vagyis ha nincs elég féknyomás és így fékerő (ezt a pilóta idézi elő), akkor hiába van ABS, csak utazik.....
A gyári elég komoly technika, nem csak kicserélték a fényforrást....
Anno a Motor revüben volt egy teszt.Abs kontra pilota.Sportgépel es ha jol emlekszek valami turagep.Sima vészfekezés és fékezésel kombinalt kikerülőmanöver.Nos..Abs használataval minden simán ment.De a nélkül!!A sokadik alkalommal megismetelve sikerült a dolog.Ne feledjük;zart pályán,tökeletes utviszonyok melett,a tesztre felkeszülve!!Egy motoros soha nem fog ugy fékezni éles szituban mint egy abs..
Lehetőleg kanyarban.....
Csináljunk egy jó tesztet.
Hogy kizárjuk a pilóták és motorok közti különbséget fogjuk a te gagyi motorkezdeményedet.
Kíhúzzuk az ABS biztit.Mész egy távot és hiperképességgel fékezel,majd visszarakjuk a biztit és mész egy másodikat.Úgy hogy nem kummatod el hamem ahogy birsz fékezel.
Oszt mérünk.
Meg összeszedjük az esetleges maradék idomokat.
Örülök ha segíthettem!
köszönöm!
Zöldit kérdezd meg a Suzuki Bandit topikban!
boxer honda
Motoros utánfutóra van szükségem holnap!!! Tudna valaki segíteni kölcsön adni?
Pálinkásat! Egyre több autóban látok LED-es világítást ,de azt hiszem, én még maradok a hagyományosnál!
Pálinkás szép jó reggelt nedves Motorostársak! Az éjjel leesett 4 centi hó, ez a nap sem motorozásra való ! De egy hét és már közel a február!
Még csak égők sem, mert diódák.
Nem tudom hogy hívja a szaknyelv, régebben szimplán éreztem és tudtam egy pillanat alatt úgy fékezni, hogy a hátulja még éppen ne ússzon és az eleje még éppen ne rázzon a motornak. Ezt kell újra begyakorolni, mert az Aprilia-n annyira erősek a fékek, hogy sokkal kisebb a tűréshatár, még nem találom el és tavasszal kezdhetem újra gyakorolni.
Sajnos itt fizikai tényezők ütköznek, amit írsz.
Ha nagyon kicsi maga a LED, korlátozva van a "tudása"
Ha erős, akkor bizony kell a hűtés és a hűtőborda nem elég.
Az 5000 K nem gond.
Viszont a 6-7000 lm már nevetséges szám egy fényszóróba építendő darabtól. A villanyoszlopon lévő kültéri lámpa fényere sem mindig éri el ezt az értéket...

A valós értékek számítanak, nem amit ráírnak.